Добре дошли на бизнес страницата на Иво Методиев


Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Владислав Владимиров преди 7 дни за Ремонт на тераса | София

“Много съм доволен от свършената работа от Иво. Работи чисто и с добро темпо. Предлага варианти и е отворен за дискусия. Наложи се някои неща да бъдат леко преработени - нещата се направиха веднага без нужда от дълги разговори. В бъдеще ако имам нужда от ремонтни дейности пак бих повикал Иво.”

Чавдар Маринов преди 10 дни за Сваляне на тапети, шпакловане и боядисване на стая | София

“Изключително коректна и качествена работа! Препоръчвам Иво и бригадата му без никакви резерви”

Иво Методиев отговори:

Благодаря. Че оценявате нашата работа!

Момчил преди 11 дни за Качествено обръщане на прозорци/врати след поставена нова дограма | София

“Коректен и точен - завърши работата качествено и в срок. Лесно се общува с него.”

Виж всички мнения

Опит


Работя като майстор в строителството от 13 години. Занимавам се с цялостни ремонти, шпакловки декоративни мазилки, окачени тавани, декорации от гипсокартон, боядисване, зидарии и мазилки, подови настилки, обръщане на прозорци, като при обръщането на прозорците измазването го правим двустранно (отвътре и отвън) държим на качеството и на качествените матеряли! Имам и бригада за кърти, чисти и извозва

Специализация и квалификации


Занимавам се с: -шпакловки - венецианска мазилка -обръщане (подмазване) на врати и прозорци - декоративни мазилки -пясъчна мазилка -Ел. Инсталации. -венецианска мазилка - окачени тавани - декорации от гипсокартон - боядисване -Полагане на плочки - зидарии и мазилки - подови настилки -Кърти чисти извозва -Монтаж и демонтаж на PVC дограма -ремонт на тераси -изолация -общи работи -ремонти -почистване на мазета и тавани.