Добре дошли на бизнес профила на Иво Методиев


Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Виктор Тенев преди 8 дни за Обръщане на прозорци, шпакловка и доставка и монтаж на ламинат | София

“Къртене, обръщане на ъгли и шпакловане на вътрешни помещения плюс тераса, бързо и качествено. Работата беше завършена спрямо първоначалния срок, постоянна комуникация с Иво, който реагираше с разбиране на допълнителните изисквания към крайния резултат.
Доволен съм от него и силно препоръчвам.”

Виж снимки
Георги Танев преди 1 месец за Обръщане на входна врата на апартамент, след монтаж на врата | София

“Отзоваха се бързо и свършиха работата добре, въпреки по-специфичните изискванята.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Лора Иванова преди 1 месец за Шпакловка, монтаж на кухня, свързване на сифон и монтаж на контакти и ключ | София

“Много съм доволна от Иво Методиев. Много коректен, способен и отзивчив. Работи с желание, предлага идеи, много чисто и адекватно се отнесе към ремонта. Доволна съм, че го избрах за осъществяване на проекта ми.
С удоволствие ще го потърся отново при нужда. Препоръчвам го със сигурност.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Виж всички мнения

Опит


Работя като майстор в строителството от 13 години. Занимавам се с цялостни ремонти, шпакловки декоративни мазилки, окачени тавани, декорации от гипсокартон, боядисване, зидарии и мазилки, подови настилки, обръщане на прозорци, като при обръщането на прозорците измазването го правим двустранно (отвътре и отвън) държим на качеството и на качествените матеряли! Имам и бригада за кърти, чисти и извозва

Специализация и квалификации


Занимавам се с: -шпакловки - венецианска мазилка -обръщане (подмазване) на врати и прозорци - декоративни мазилки -пясъчна мазилка -Ел. Инсталации. -венецианска мазилка - окачени тавани - декорации от гипсокартон - боядисване -Полагане на плочки - зидарии и мазилки - подови настилки -Кърти чисти извозва -Монтаж и демонтаж на PVC дограма -ремонт на тераси -изолация -общи работи -ремонти -почистване на мазета и тавани.