77 оставени мнения от 105 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мадарджиев преди 15 дни за Запълване на пяна с материал, след поставяне на дограма | София

“Отговорна, експедитивна и професионална работа свършиха Иво и бригадата му. Работеше се плътно, без забавяния и рязсейвания. Про-активни и отворени към обратна връзка от клиента, лесна комуникация. Иво ми даде много допълнителни съвети. Удовлетворен съм, че се обърнах към Иво и бих го потърсил отново!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Владимир Аврамов преди 27 дни за Махане на тапети и ламперия, монтаж на интериорни врати и кухня | София

“Иво и бригадата му свършиха отлична работа с голямо внимание към детайла. Дадоха много добри предложения и идеи без които крайният резултат нямаше да е същият. Огромни благодарности и препоръка за цялата бригада, удоволствие е да се работи с тях.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Todor Dimitrov преди 1 месец за Уплътняване на входна врата | София

“Хареса ми как стана, бързо, чисто и качествено.”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Благодаря!

Десислава Паланкова преди 1 месец за Запълване на пролука след поставяне на дограма | София

“Много съм доволна! Изпълнителят е страшно отзивчив и внимателен! Препоръчвам го!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Виктор Тенев преди 2 месеца за Обръщане на прозорци, шпакловка и доставка и монтаж на ламинат | София

“Къртене, обръщане на ъгли и шпакловане на вътрешни помещения плюс тераса, бързо и качествено. Работата беше завършена спрямо първоначалния срок, постоянна комуникация с Иво, който реагираше с разбиране на допълнителните изисквания към крайния резултат.
Доволен съм от него и силно препоръчвам.”

Виж снимки
Георги Танев преди 3 месеца за Обръщане на входна врата на апартамент, след монтаж на врата | София

“Отзоваха се бързо и свършиха работата добре, въпреки по-специфичните изискванята.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Лора Иванова преди 3 месеца за Шпакловка, монтаж на кухня, свързване на сифон и монтаж на контакти и ключ | София

“Много съм доволна от Иво Методиев. Много коректен, способен и отзивчив. Работи с желание, предлага идеи, много чисто и адекватно се отнесе към ремонта. Доволна съм, че го избрах за осъществяване на проекта ми.
С удоволствие ще го потърся отново при нужда. Препоръчвам го със сигурност.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

TEO PARASHKEVOV преди 3 месеца за Измазване/Шпакловка на таван/стени в баня | София

“Майсторът изпълни задачите с внимание към детайлите и професионализъм, довеждайки проекта до отличен резултат. Шпакловането е направено безупречно, с гладки повърхности и без видими несъвършенства. Грундирането предостави здрава основа за боядисването, което е изпълнено с внимание към цветовете и финиша. Майсторът е демонстрирал не само професионални умения, но и отличен трудов етикет и внимание към желанията на клиента. Общо взето, проектът беше изпълнен на високо ниво, заслужавайки пълната оценка.”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Нашата бригада се старае максимално да извършва ремонтните дейности качествено и в срок. Благодаря, че оценявате нашата работа!

Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!