1. Цялостен ремонт 31 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, довършителни работи, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, допълнителни услуги i, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на дневна, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, допълнителни услуги ii, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Обръщане 13 извършени проекта

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.

Виж мнения

3. Шпакловки 11 извършени проекта

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.

Виж мнения

4. Боядисване и декорация 9 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

5. Замазки 7 извършени проекта

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.

Виж мнения

6. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


7. Кърти, чисти, извозва 8 извършени проекта

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.

Виж мнения

8. Ремонт на тераса 5 извършени проекта

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.

Виж мнения

9. Изолация и Саниране 2 извършени проекта

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.

Виж мнения

10. Зидария 3 извършени проекта

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.

Виж мнения

11. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

12. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


13. Дограма и остъкляване 8 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.

Виж мнения

14. Ремонт на баня 1 извършен проект

По специално в сферата на оглед за стъклен параван, шпакловка и боя по таван. цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, вентилатор за баня, мивка с дървен плот, тоалетна с казанче, частичен ремонт на баня, вградена конзолна тоалетна, моноблок тоалетна, пералян със сушилня 2 в 1, df - фиксиран панел за душ roca - 900 x 1950 mm, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, пералня, комплект 4 в 1 структура с тоалетна чиния, лайсна за плочки, линеен сифон 70 см, монтаж на вграден душ, стъклен параван 70 см, двойна поставка за кърпи, ревизия за баня, монтаж на дървен рафт, бутон за вградена структура, тоалетна с капак за вградена структура, структура за вграждане grohe solido с крепежни елементи, душ система, огледало с вграден шкаф, мивка за баня 60х45 см, смесител за мивка за баня, шкаф за баня, бойлер теси 60 л., вградена душ система 6 в 1, държач за тоалетна хартия, четка за тоалетна чиния, тръбен сифон за мивка, видим viega, единична поставка/закачалка за кърпа, клик сифон с прелив за мивка, кръгло огледало за баня luna - roca, долен шкаф за баня icp 6060 - inter ceramic, ъглов моноблок ideal standard, вертикален бойлер теси 80 литра, комплект умивалник и смесител 5 в 1, лепило за плочки ceresit cm 16 flex, санитаран силикон moment, смесител за душ с чучур vidima, замазка баумит solido e160, душ слушалка vidima, мазилка / сух разтвор за зидане и мазане baumit puma, преработка на въздуховод, параван за плъзгане 160 х 195, санитаран силикон ceresit бял, дълбокопроникващ грунд ceresit сt 17 10 л, мивка ideal standart connect 50 х 45 см, стъклен параван 60 x 200, пералня bosch wan28160by, 8 кг, 1400 об/мин, клас с, ecosilence drive, night wash, бял, структура за вграждане grohe с крепежни елементи, бутон и конзолна тоалетна чиния karag, линеен сифон 75 см confluo slim line karag, стояща мивка за баня 420х830мм karag louvre g-309, златен смесител за вграждане за душ, пита и слушалка karag, златен стенен смесител за мивка за баня karag, стъклен параван по поръчка, огледало със скрито осветление, мивка с вграден шкаф, окачено огледало без рамка, кръгло огледало с рамка, душ слушалка и чучур, душ пита, слушалка и чучур, вградена душ система с голяма пита и слушалка, малка мивка за тоалетна, свободно стояща мивка, рогов сифон ф50 с клапа и неръждаваема решетка, допълнителен декор, мозайка и фриз, къртене на баня.


15. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, монтаж на полилей, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, стенна лампа за баня, ikea, единичен ел. контакт basic 55 abb, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, стенна лампа nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, монтаж на контакт, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, монтаж на скрита лед лента на тереса, единична ел. рамка basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на ключ, монтаж на бойлерно табло, пробиване през стени за кабели, двойна стенна лампа nymane, трансформатор за лед осветление, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, wifi ключ за външно осветление, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, монтаж на плафони, двоен ключ с рамка за скрит монтаж.


16. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


17. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, плочки 15 x 15, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, шестоъгълен гранитогрес bestile subway green 19,8 x 22,8cm, рязане на плочки, фугираща смес за баня mapei ultracolor plus 2 кг., плочки 60 х 60, лепене на мозайка, лепене на фризове и цокъл, направа на отвори във фаянс, отвор за ревизия и монтаж, плочки 10 х 20, плочки 10 х 30, плочки 30 х 30, плочки 30 х 60, плочки 45 х 45, плочки 60 х 120, плочки 60 х 60 beat of white, подови плочки - tubadzin margot beige 59.8 x 59.8, подови плочки - tubadzin margot green 59.8 x 59.8, стенни плочки – фаянс tubadzin margot green 30.8 x 60.8, стенни плочки – фаянс tubadzin margot beige 30.8 x 60.8, декор - tubadzin margo green geo 30.8 x 60.8, плочки 15 x 15 beat of white, мозайка - tubadzin margot green 25.8 x 32.8, шестоъгълен гранитогрес bestile subway 19,8 x 22,8cm, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки, шестоъгълен гранитогрес bestile subway corner antracita 19,8 x 22,8cm, лепене на шестоъгълни плочки, пилене на плочки под 45 градуса.


18. Транспортни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории, качване на балатум (на етаж), разтоварване на паркет, разтоварвене и качване 3 м декинг без асансьор 5 етажа.

Виж мнения

19. Общи работи

По специално в сферата на монтаж на простор, пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали, монтаж на стъклен параван, поставяне на метална решетка, смяна на панти, почистване на дограма, монтаж на стойка за телевизор, поправка на панти, демонтаж, монтаж на куки.