1. Цялостен ремонт 20 извършени проекта

По специално в сферата на довършителни работи, допълнителни услуги ii, допълнителни услуги i, ремонт на дневна, ремонт на трапезария, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на коридор, ремонт на мокро помещение, ремонт на тоалетна, ремонт на гараж, ремонт на вход, ремонт на тереса, ремонт на покрив, ремонт на мазе, ремонт на таван, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на апартамент, ремонт на къща.

Виж мнения

2. Обръщане 12 извършени проекта

По специално в сферата на обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане на прозорец, обръщане на вратa.

Виж мнения

3. Шпакловки 10 извършени проекта

По специално в сферата на циментова шпакловка, монтаж на ръбохранител, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка 2 ръце по стени и тавани, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, гипсова шпакловка, финна шпакловка, варосване.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

4. Боядисване и декорация 8 извършени проекта

По специално в сферата на лепене на первази, боядисване на радиатори, облепване с найлон, грундиране, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, боядисване на фасада, шкурене, боядисване на входове/етаж/, грундиране на парапети, первази, тръби, машинно боядисване с блажна боя, машинно боядисване с латекс, лепене на тапети, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, боядисване с латекс два цвята, боядисване на врати, прозорци и плоскости.

Виж мнения

5. Замазки 7 извършени проекта

По специално в сферата на подова замазка в баня, циментова замазка, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, замазка над подово отопление, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, пердашена армирана замазка.

Виж мнения

6. Мазилки

По специално в сферата на сваляне на стара мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, машинна мазилка, външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


Масивна иконка за категория Кърти, чисти, извозва

7. Кърти, чисти, извозва 8 извършени проекта

По специално в сферата на извозване на старо обзавеждане. сваляне на строителни отпадъци, събаряне на сгради, сметоводи, почистване по време и след ремонт, къртене и разбиване, извозване на строителни отпадъци, демонтаж, всички подкатегории, сваляне на тапети.

Виж мнения

8. Ремонт на тераса 4 извършени проекта

По специално в сферата на укрепване на тераси, поставяне на декинг, поставяне на гранитогрес, направа на хидоизолация, усвояване на балкони и тераси.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Изолация и Саниране

9. Изолация и Саниране 2 извършени проекта

По специално в сферата на външна изолация с неопор, шумоизолация, всички подкатегории. хидроизолация, саниране на сгради, работа за алпинисти, вътрешна изолация, антикорозионна защита.

Виж мнения

10. Зидария 3 извършени проекта

По специално в сферата на зидария с тухли винербергер, зидария с ytong (газобетонни) блокчета, зидария с тухла единичка, зидария с тухла четворка, суха каммена зидария.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Ремонт на кухня

11. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня, всички подкатегории.

Виж мнения

12. Топлоизолация

По специално в сферата на топлоизолация на водопроводни тръбни системи, топлоизолация на под, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце), топлоизолация от перлитобетон 20 см, топлоизолация от перлитобетон 10см, шпакловка с теракол и мрежа, дюбелиране, полагане на изолация с фибран и стиропор.


Масивна иконка за категория Дограма и остъкляване

13. Дограма и остъкляване 6 извършени проекта

По специално в сферата на смяна на уплътненията на стъклопакет, остъкляване на зимна градина, демонтаж на остъкление, монтаж на стъкло, всички подкатегории. фризове и первази, стъкларски услуги, ремонт на дограма, остъкляване на тераси, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, дървена дограма, гравиране/рязане на стъкло, витрини, алуминиева дограма, pvc дограма.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Ремонт на баня

14. Ремонт на баня

По специално в сферата на дълбокопроникващ грунд ceresit сt 17 10 л, санитаран силикон ceresit бял, оглед за стъклен параван, допълнителен декор, мозайка и фриз, стъклен параван по поръчка, златен стенен смесител за мивка за баня karag, златен смесител за вграждане за душ, пита и слушалка karag, структура за вграждане grohe с крепежни елементи, бутон и конзолна тоалетна чиния karag, стояща мивка за баня 420х830мм karag louvre g-309, линеен сифон 75 см confluo slim line karag, пералня bosch wan28160by, 8 кг, 1400 об/мин, клас с, ecosilence drive, night wash, бял, шпакловка и боя по таван, вградена душ система 6 в 1, параван за плъзгане 160 х 195, преработка на въздуховод, стъклен параван 60 x 200, df - фиксиран панел за душ roca - 900 x 1950 mm, монтаж на дървен рафт, монтаж на вграден душ, санитаран силикон moment, мазилка / сух разтвор за зидане и мазане baumit puma, замазка баумит solido e160, лепило за плочки ceresit cm 16 flex, рогов сифон ф50 с клапа и неръждаваема решетка, душ слушалка vidima, смесител за душ с чучур vidima, комплект умивалник и смесител 5 в 1, вертикален бойлер теси 80 литра, ъглов моноблок ideal standard, кръгло огледало за баня luna - roca, долен шкаф за баня icp 6060 - inter ceramic, пералян със сушилня 2 в 1, вградена душ система с голяма пита и слушалка, душ пита, слушалка и чучур, душ слушалка и чучур, огледало със скрито осветление, кръгло огледало с рамка, окачено огледало без рамка, вградена конзолна тоалетна, моноблок тоалетна, тоалетна с казанче, мивка с дървен плот, свободно стояща мивка, мивка с вграден шкаф, малка мивка за тоалетна, шкаф за баня, единична поставка/закачалка за кърпа, мивка за баня 60х45 см, бойлер теси 60 л., душ система, тоалетна с капак за вградена структура, бутон за вградена структура, структура за вграждане grohe solido с крепежни елементи, лайсна за плочки, пералня, ревизия за баня, четка за тоалетна чиния, двойна поставка за кърпи, държач за тоалетна хартия, линеен сифон 70 см, стъклен параван 70 см, огледало с вграден шкаф, вентилатор за баня, клик сифон с прелив за мивка, тръбен сифон за мивка, видим viega, смесител за мивка за баня, мивка ideal standart connect 50 х 45 см, комплект 4 в 1 структура с тоалетна чиния, проектиране на баня, къртене на баня. частичен ремонт на баня, цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, монтаж на аксесоари за баня, всички подкатегории.


Масивна иконка за категория Електроуслуги

15. Електроуслуги

По специално в сферата на монтаж на кутия за скриване на кабели, монтаж на бойлерно табло, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, единична ел. рамка basic 55 abb бял, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, единичен ел. контакт basic 55 abb, ремонт на звънец, двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, wifi ключ за външно осветление, сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, двойна стенна лампа nymane, двоен ключ с рамка за скрит монтаж, трансформатор за лед осветление, влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж предпазител в ел. табло, свързване разпределителна кутия, поправка нагреватели на улук, пробиване през стени за кабели, монтаж на скрита лед лента на тереса, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, стенна лампа за баня, ikea, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, стенна лампа nymane, ikea, преработка на електро, монтаж на осветителни тела, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, полагане на кабели за телевизия и интернет, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), ел. табло с автоматични бушони, единичен ел. ключ с рамка, лампа, цялостни разходи по електро, лед панели philips 14см, единичен ел. контакт с рамка, нова ел. точка, полагане на нов ел. кабел, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), монтаж на плафони, монтаж на стенна лампа, монтаж на контакт, монтаж на лед лента (скрито осветление), изграждане на електроинсталация, монтаж на полилей, демонтаж на полилей, всички подкатегории. ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ, ремонт на домофон, аварии.


Масивна иконка за категория Сухо строителство

16. Сухо строителство

По специално в сферата на сух под, преградна стена, окачен таван от гипсокартон, лепене на гипсокартон, таван в баня, предстенна обшивка, скрито осветление по ъглите, растерен таван, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, всички подкатегории.


Масивна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

17. Плочки и теракот

По специално в сферата на фугиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, гравиране на плочки, лепене на мозайка, лепене на шестоъгълни плочки, пилене на плочки под 45 градуса, шестоъгълен гранитогрес bestile subway green 19,8 x 22,8cm, шестоъгълен гранитогрес bestile subway 19,8 x 22,8cm, шестоъгълен гранитогрес bestile subway corner antracita 19,8 x 22,8cm, мозайка - tubadzin margot green 25.8 x 32.8, декор - tubadzin margo green geo 30.8 x 60.8, стенни плочки – фаянс tubadzin margot green 30.8 x 60.8, стенни плочки – фаянс tubadzin margot beige 30.8 x 60.8, подови плочки - tubadzin margot green 59.8 x 59.8, подови плочки - tubadzin margot beige 59.8 x 59.8, плочки 60 х 60 beat of white, плочки 15 x 15 beat of white, плочки 15 x 15, плочки 60 х 120, плочки 45 х 45, плочки 30 х 60, плочки 30 х 30, плочки 10 х 30, плочки 10 х 20, фугираща смес за баня mapei ultracolor plus 2 кг., отвор за ревизия и монтаж, направа на отвори във фаянс, плочки 60 х 60, монтаж на ъглови лайсни, лепене на фризове и цокъл, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, всички подкатегории.


Масивна иконка за категория Транспортни услуги

18. Транспортни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на хамалски услуги, хамали студенти, товарни превози, пренасяне на пиано, пренасяне на мебели, превоз на строителни материали, разтоварване на паркет, разтоварвене и качване 3 м декинг без асансьор 5 етажа, качване на балатум (на етаж), всички подкатегории.

Виж мнения

19. Общи работи

По специално в сферата на монтаж на простор, поправка на панти, монтаж на куки, демонтаж, монтаж на стъклен параван, монтаж на стойка за телевизор, смяна на панти, почистване на дограма, поставяне на метална решетка, поставяне на кабелни канали, извод за абсорбатор, сваляне на радиатор, пробиване на стена.