78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Богомила Георгиева преди 8 месеца за Извозване на строителен отпадък | София

“Иво дойде навреме, в денят, в който го помолих. Беше много учтив и свърши работата, за която го наех, бързо и без забележки. Препоръчвам! :)”

Мария преди 13 месеца за Демонтаж и извозване на стари мебели, уреди и врати от апартамент | София

“Чудесно свършена работа. Бригадата се отзова бързо и внимателно демонтираха и изнесоха старите мебели и уреди, така че да не остават следи в общите помещения. Почистиха след себе си.”

Виж снимки
Иван Гигов преди 17 месеца за Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени | София

“Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той да прави всичко. Полагане на нов теракот в целия апартамент, плочки 60*120 см, 18,5 кг. тежи всяка плоча. Опр. не беше лесно за майстора, но ги направи. Ако се занимавате с ремонти, ви гарантирам, че повечето майстори ще се откажат в момента в който чуят размера. Най-важното е, че след като мине окончателното плащане, пак можете да го намерите по телефона и да дойде да отстрани някоя и друга дребна забележка, а това е нещо което е много рядко срещано в наши дни.”

Иван Минев преди 17 месеца за Почистване на мазе и извозване на отпадъците | София

“Наех Иво и екипът му за почистване на мазе в ЕПК блок от непотребни вещи. Бригадата дойде точно на време. Любезни и приветливи. Изпълниха всичко както беше уговорено и ми дадоха съвет как да бъде извършен / предложиха ми да извършат последващ ремонт на помещението. Почистиха (изметоха и измиха) след себе си и оставиха общите части по-чисти от колкото преди работата. Справиха се в рамките на няколко часа. Със сигурност бих се обърнал към тях отново.”

Виж снимки
Александър Савчев преди 18 месеца за Изкъртване на отвор за интериорна врата | София

“Много съм доволен - свършиха всичко точно, чисто!”

Стефан Кирилов преди 19 месеца за Разбиване на вътрешна стена и други дейности | София

“Добре свършена работа в срок и без промени в първоначалната оферта. Възникнаха проблеми по време на ремонта, но Иво намери човек, който да ги разреши, така че всичко се случи както трябва, в крайна сметка.
Комуникацията беше лесна и приятелска. Препоръчвам”

Даниела преди 23 месеца за Къртене на подиум от тухли в баня | София

“Лесна комуникация с Иво.Винаги се обажда преди да дойде,точен е.Работят бързо,чисто и експедитивно.Спазва уговорките.Изкъртиха старата баня и изнесоха над 100 торби с боклуци.Препоръчвам!”

Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!