78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

TEO PARASHKEVOV преди 3 месеца за Измазване/Шпакловка на таван/стени в баня | София

“Майсторът изпълни задачите с внимание към детайлите и професионализъм, довеждайки проекта до отличен резултат. Шпакловането е направено безупречно, с гладки повърхности и без видими несъвършенства. Грундирането предостави здрава основа за боядисването, което е изпълнено с внимание към цветовете и финиша. Майсторът е демонстрирал не само професионални умения, но и отличен трудов етикет и внимание към желанията на клиента. Общо взето, проектът беше изпълнен на високо ниво, заслужавайки пълната оценка.”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Нашата бригада се старае максимално да извършва ремонтните дейности качествено и в срок. Благодаря, че оценявате нашата работа!

Чавдар Маринов преди 7 месеца за Сваляне на тапети, шпакловане и боядисване на стая | София

“Изключително коректна и качествена работа! Препоръчвам Иво и бригадата му без никакви резерви”

Иво Методиев отговори:

Благодаря. Че оценявате нашата работа!

Любомир Казасов преди 8 месеца за Шпакловане | София

“Иво се справи чудесно и бързо със проекта. Много е отзивчив за всякакви съвети, работи чисто и се получи добре. Силно го препоръчваме.”

Виж снимки
Даниела Аспарухова преди 8 месеца за Шпакловка и боядисване на спалня, поставяне на ламинат | София

“Иво и хората му са майстори мечта - точни, експедитивни и кадърни. Работиха без почивка и свършиха работата за двойно по-кратък срок от първоначлно предвиждания. Това е важно когато живееш в епицентъра на ремонта :) Изключително съм доволна от крайния резултат. Със сигурност и за следващия проект ще се доверя на Иво и бригадата му.”

Ивайло Иванов преди 11 месеца за Основен ремонт на етаж от къща | София

“След сериозен основен ремонт на цял етаж от къща искам да благодаря на Иво и екипа за професионализма и коректността през целия проект, който отне няколко седмици. Имахме страхотна комуникация и всеки един детайл беше предварително уговорен. Работата включваше шпакловка, замазка, лепене на плочки, санитария, боядисване, затваряне на прозорци, гипсокартон и окачен таван и други. Както с всеки ремонт излязоха множество промени от първоначалната идея, но всичко беше кординарано на време и Иво успя да предложи добри решения за всяка трудност. Със сигурност ще ползвам помощта на бригадата и занапред при нужда. Успех и занапред!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Янита Бахчевановa преди 18 месеца за Ремонт на напукана стена от слягане на нова сграда | София

“Иво е отличен майстор.Изслушва внимателно, дава съвети и следи за бюджета. Винаги предупреждава по телефона, когато идва и държи на думата си. Бих го наела отново при нужда.”

Радослав Миленов преди 19 месеца за Измазване на външна стена и запълване на дупка | София

“Много професионално и бързо изпълнена работа!”

Светослав Дъбов преди 20 месеца за Боядисване на стая + рамки на врати | София

“Иво Методиев и бригадата му извършиха ремонта изключително бързо и качествено. Предварително уговорената цена не се промени, въпреки допълнителните дейности, които бяха необходими. Препоръчвам.”

Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!