78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Силвия Методиева преди 15 месеца за Зидария и измазване | София

“Благодарим за отлично и професионално свършената работа! Със сигурност ще ползваме и за напред вашите услуги. :)”

Иван Павлов преди 17 месеца за Измазване около дограма на балкон | София

“Много коректни. Изпълниха всичко точно за уговорената сума и срок, с много добро качество.”

Светослав Славов преди 18 месеца за Обръщане и подмазване | София

“Много добър майстор - работи бързо, чисто, качествено. Помага със съвети за неща, които не влизат в поръчката. Препоръчвам.”

Йордан Атанасов преди 26 месеца за Шпакловка на таван и боядисване | София

“Много съм доволен. Работят много бързо и чисто. Оферираната сума преди започване на работа не се промени въпреки допълнителната работа, която излезе. Спазиха срока за изпълнение на ремонта.”

Виж снимки
Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!