78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Георги Танев преди 3 месеца за Обръщане на входна врата на апартамент, след монтаж на врата | София

“Отзоваха се бързо и свършиха работата добре, въпреки по-специфичните изискванята.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Момчил преди 7 месеца за Качествено обръщане на прозорци/врати след поставена нова дограма | София

“Коректен и точен - завърши работата качествено и в срок. Лесно се общува с него.”

Владимир Денчев преди 16 месеца за Ремонт на вход на жилищна сграда | София

“Доволен съм от работата на Иво - отзова се бързо, даде приемлива оферта, предложи подходящи решения, спази сроковете. Работата свърши качествено, на работната площадка беше тихо и спокойно, след приключване беше почистено. Потвърждавам положителните препоръки, дадени от други клиенти, на които се доверих. Иво държи на добрия си майсторски имидж и го защитава с качествена работа.”

Валентина Анева преди 18 месеца за Обръщане на прозорец | София

“Реагираха много бързо.Останахме много доволни от свършената работа. Препоръчвам!”

Весела преди 18 месеца за Обръщане на прозорци | София

“Много е трудно да намериш добър и съвестен майстор, който няма да пести сили и труд и ще свърши всичко както трябва. Иво е точно такъв човек. Работи усърдно, свърши работата перфектно, чисто и бързо (което беше много важно за мен). След него почти не се наложи да чистя, нямам думи колко се стара да не прави мръсотия. Остана и за да ми помогне с мебелите, нещо, което друг майстор не би направил. Със сигурност ще се свържа с него отново, изключителен професионалист!”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Благодаря!

Станимир Кискинов преди 18 месеца за Обръщане и др. довършителни операции | София

“Наемайки Иво, де факто наемате цяла бригада. При мен свършика голям обем работа само за два дни, като преди се чудех кой може да свръши всичко това и колко време ще отнеме. Качеството също беше добро. Добър атестат за Иво е, че се стреми клиенът да остане доволен и предлага различни варианти как това може да стане.”

Иво Методиев отговори: Виж снимки

Благодаря!

Никола Николов преди 18 месеца за Обръщане на прозорец | София

“Благодарности за бързата и добре свършена работа.”

Виж снимки
Асен Илиев преди 19 месеца за Обръщане на прозорци и монтаж на врата | София

“Иво отговаря точно на определението за майстор. Знае какво прави, върши си работата съвестно и с настроение. Дава добри съвети и може да се разчита на него.
Скоро пак ще му възложа работа :)”

Виж снимки
Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!