78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мадарджиев преди 23 дни за Запълване на пяна с материал, след поставяне на дограма | София

“Отговорна, експедитивна и професионална работа свършиха Иво и бригадата му. Работеше се плътно, без забавяния и рязсейвания. Про-активни и отворени към обратна връзка от клиента, лесна комуникация. Иво ми даде много допълнителни съвети. Удовлетворен съм, че се обърнах към Иво и бих го потърсил отново!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Десислава Паланкова преди 1 месец за Запълване на пролука след поставяне на дограма | София

“Много съм доволна! Изпълнителят е страшно отзивчив и внимателен! Препоръчвам го!”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Виолета Василева преди 8 месеца за Теч около дограма | София

“Иво направи първоначален оглед на описания проблем, предложи решение и извърши необходимите ремонтни дейности без забава и качествено като се съобрази изцяло с моите възможности и време за извършване на ремонта. По време на ремонта спазваше часовете за почивка, като чистотата, която оставяше след себе си всеки ден позволи да съжителстваме безпроблемно с бебе в обекта през цялото време. Освен заявените дейности Иво извърши и допълнителни ремонти, които възникнаха. Доволна съм от работата, отношението, качеството и препоръчвам Иво за изпълнител.”

Петър Герасимов преди 22 месеца за Обръщане на два прозореца | София

“Доволен съм от резултата и бих препоръчал и на вас.Обръщането на прозорците беше изпълнено професионално и старателно.”

Виж снимки
Свилен преди 22 месеца за Измазване на прозорци след смяна на дограма | София

“Много сме доволни и благодарни за точното и коректно отношение, качествената работа и спазените срокове. Въпреки, че поставихме допълнително задачи извън обсега на първоначалната договорка, всичко бе свършено и препокрива очакванията ни. Проекта първоначално бе обръщане на прозорци и боядисване на два квадрата. В последствие го ангажирахме да боядиса помещение - стени и таван, над 30кв.м заедно с тераса 3,5кв.м , изкъртване на мозайка, рязане на балконски цветарници, изграждане и укрепване с Итонг и лепене на плочки.
Препоръчваме го и със сигурност бихме се възползваме от услугите му отново.”

Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!