78 оставени мнения от 106 извършени проекти
4.94 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Пламен Петков преди 5 месеца за Реновация на апартамент | София

“Горещо препоръчвам Иво! След на време направената оценка и оферта, той ангажира бригада си - много свестни и работливи мъже, които работят много чисто, последователно и съвестно, като всяко помещение се завършва до край. Когато съм бил несигурен, Иво е давал прецизни и експертни препоръки, които много са помогнали за уникалния завършек на перфектния модерен и уютен дом. Всичко бе свършено в срок и бюджет, както се уговорихме първоначално. Всичко бе направено с прецизност, оглед към детайлите и майсторство, граничещо с изкуство. Нямаше нито ден закъснение от уговорения срок, а уговореният бюджет беше спазен напълно. Горещо препоръчвам Иво и бригадата му, те несъмнено биха надминали очакванията на всеки човек, планиращ ремонт!”

Васил Петров преди 12 месеца за Боядисване и шпакловане, залепване на 2 плочки | София

“Много сме доволни от свършената работа. Бързо, качествено и супер коректно, дори свършиха неща, които не бяха планирани първоначално. Работи се чисто и експедитивно. Определено ще се обадим пак, ако имаме нужда от коректен майстор! Силно препоръчваме :) Специални благодарности на Методи и Васко!”

Николета Васева преди 19 месеца за Освежаване | София

“Доволни сме от услугата. Всичко се случи в срок, даже по-рано от предвиденото. Беше качествено.”

Благовест Иванов преди 19 месеца за Шпакловка, боядисване, замаска | София

“Иво и бригадата му извършиха коректно и в срок тежък ремонт, който включваше мазилка, шпакловка, финна шпакловка, корекции на врати. Всичките дейности бяха извършени според уговореното време и цена. Както много често се случва, по време на ремонтните дейности възникваха непредвидени и допълнителни корекции за които не съм заплащал допълнително! Останахме много доволни и препоръчвам Иво и бригадата му. Поставям оценка 5 звезди”

Иво Методиев отговори:

Благодаря!

Неда Кристанова преди 23 месеца за Боядисване на стена | София

“Много добре свършена работа! Иво е много коректен! Препоръчвам.”

Иво Методиев отговори:

Благодаря Поздрави!

Весела Маврова преди 13 месеца за Усвояване на тераса | София

“необходим е 100% контрол, небрежни към детаилите. Наложиха се корекции двукратно и останаха неща сама да си довърша”

Иво Методиев отговори:

Здравейте Г-жо Маврова. Много ви благодаря че решихте да пишете точно тук а не да ми звънете по телефона и да оточним кое точно сме оставили да си довършите. Свърших ме си работата вие огледахте Много ви хареса приехте работата! Да имаше но те не са заради нашата небрежност о заради вашата защото не оточнявате точно какво искате гипсокартона който препратих ме всички казаха че по този начин е много по добре дори и зед ви. От самото начало ви предложих всичко да се махне да се направи замазка на пода+саморазливна и цялостна шпакловка вие не пожелахте и ми каззвахте че това е селска къща и че няма нужда от идеални неща просто да е освежено. До колкото се отнася за ъгловата лайсна на прага. Несте я купили. Предложих няколко пъти да я доставя и да я монтирам вие не поискахте. За съжаление има такива клиенти като вас на който неможе да се угоди! Пожелавам ви всичко добро!