Добре дошли на бизнес страницата на Ценко и Сие ЕООД


Част от услугите, които предлагаме са: - Основни ремонти до ключ на жилища - Освежителни ремонти на жилища - Основни ремонти на входове и сгради - Груб строеж - Шпакловка; - Бояджийски услуги; - ВиК услуги. - Плочки; - Зидария; - Ел.услуги; - Естествен паркет; - Ламиниран паркет; - Гипсокартон; - Мазилки - Замазки; - Топлоизолация; - Хидроизолация; - Изграждане на покриви; - Поставяне на естествен камък, тикла; - Заваряване и наваряване на цветни метали и специални стомани; - Съдействие при продажба и закупуване на имот.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стоян Георгиев преди 16 дни за Ремонт на малък апартамент | София

“Изпълнението беше качествено и в срок. Комуникацията с изпълнителя беше винаги навременна и ефективна. Цената беше повече от адекватна. Бих препопъчал този изпълнител винаги.”

Албена Димитрова преди 1 месец за Цялостен ремонт на къща и покрив | София

“Много съм доволна. Всичко беше наред!”

Лидия Боянова преди 4 месеца за Ремонт на покрив | София

“Много сме доволни от свършената работа. Ремонтът беше извършен професионално и отговорно, на разумни цени в уговорените срокове. Получихме подробна оферта и няколко варианта за решение на проблема с покрива, от които да изберем. По време на ремонта получавахме постоянна информация за прогреса на дейностите и състоянието на покрива. Проблемът ни вече е решен! Първоначално наехме Константин и Иван за ремонт на покрива, но тъй като останахме доволни, ги ангажирахме и за други задачи по ремонта на апартамента ни. Препоръчвам този изпълнител заради качеството на работата, но също и заради адекватната комуникация, експертните съвети и отговорното отношение към проекта. Удоволствие е да се работи с тях!”

Виж всички мнения

Опит


От 2011 г.

Специализация и квалификации


Строителство и Ремонти.

Допълнително


Като подизпълнител на един от големите строители в България, нашата фирма през 2018 г. успешно завърши два супермаркета "Фантастико", находящи се в "Студентски град" и "Драгалевци", там се бяхме класирали със сухо строителство, затваряне на фуги, шпакловка и боя. А през 2019 г. съвместно с друг голям строител, ние като негов подизпълнител, успешно завършихме "Аквапарк - София" р-н "Възраждане", зад "Mall Of Sofia", където фирмата ни се класира с настилки от гранитогрес, лепене на цокъл, обръщане на светли отвори с гранитогрес и облицовки от фаянс. Също така през 2020 г. отново като подизпълнител на същия голям строител, успешно завършихме Бизнес комплекс ADVANCE BUSINESS CENTER, Сграда 2, като там отново бяхме с лепене на гранитогрес по стъпала, чела на стъпала, цокъл, коридори, абонатни и тоалетни . След себе си имаме оставени множество доволни клиенти в частния сектор. Имаме не малко обекти, на които сме извършили основни и козметични ремонти в т. ч. апартаменти, къщи, вили, жилищни входове, жилищни сгради и т.н. Ние се стараем да угодим на желанията, на всеки свой клиент, оставяйки го след себе си доволен от взетото решение и направения избор да работи с нас!