Препоръчани фирми и специалисти за геодезически услуги

Заявете проект за геодезически услуги!

Независимо дали ще купувате парцел или вече започвате строеж, услуги като измерване, проектиране и нанасяне на регулационни линии със сигурност няма да са ви излишни. Не протаквайте, а открийте компетентен геодезист със съдействието на MaistorPlus! В нашата платформа ще можете да пуснете заявка и да получите различни оферти от изпълнители, пасващи на всеки вкус и джоб. Зададете своите въпроси директно към тях напълно безплатно, уточнете подробностите около проекта ви и след това пристъпете към действие!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

87 Фирми и инженери за геодезически услуги

Стандартна иконка за категория Геодезически услуги

СИВАЛЕНТ ЕООД

2 извършени проекта

ГЕОДЕЗИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ, КАДАСТЪР, ПРОЕКТИРАНЕ Промяна предназначението на земеделски земи
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн

пробел

1 извършен проект

Фирмата се занимава с изготвяне на проекти по част "Геодезия" и по точно проекти за вертикална планировка на дворни места.
cover_35163_14120402840.jpg

Перник Кадастър

1 извършен проект

•Трасировъчни Планове

•Изчисляване изкопно/насипни обеми

•GPS измервания

•Промяна на предназначение на земеделски земи

avatar_125_9280610830.jpg

Ko Engineering 2000

3 извършени проекта

Ко Инженеринг 2000” ЕООД е с дългогодишен опит в изпълнението на инфраструктурни обекти.Фирмата е специализирана в строителството на пътища, улици, паркинги и водопроводи. Строителните работи се ...
Стандартна иконка за категория Геодезически услуги

Зарко Борисов

1 извършен проект

Предлагам геодезийски услуги.
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги

ginkoatanasov

1 извършен проект

Проектиране и организация на строителствотодо акт. 16

Довършителни работи с приложение на нови технологии :

-топлоизолации, хидроизолации,ВиК, отопление и вентилация

avatar_34887_27336020815.jpg

GPV Ltd

1 извършен проект

Нашата фирма се занимава с геодезически измервания,проектиране и ремонт на строителни обекти,интериорен дизайн.

Профилна снимка - Dimitar Popov

Popovi Stroy

1 извършен проект

Фирма "Попови строй" има 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности в България и в големи европейски столици като Виена и Лондон. Фирмата е член на Камарата на строителите и ръководи също по-мащ ...
Стандартна иконка за категория Геодезически услуги

инж.Боян Боянов

1 извършен проект

По образование съм инженер-геодезист. Гарантирам за качеството на изпълнение на всички дейности свързани със СМР, както и с част Геодезия за всеки проект.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн

ИВИС Проект и Дизайн

1 извършен проект

<p>Ние от "ИВИС-Проектиране и Дизайн" ООД знаем, че качеството на изпълнение на всеки един проект е основен фактор за добрия краен резултат. Ето защо фирмата ни залага на съвременна техника и професио ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за геодезически услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за фирми и инженери за геодезически услуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за геодезически услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за геодезически услуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за геодезически услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Какво е основното приложение на геодезическите услуги?

 • Геодезията работи с различни методи за прецизно измерване и с тяхна помощ може да ви даде информация за характеристиките на вашия парцел.
 • Геодезическите услуги се използват при изготвяне на архитектурен план, подялба на имот, строеж на сгради и други.
 • Важно е да знаете, че без консултация и съдействие от инженер геодезист най-вероятно няма да получите разрешение за строеж.
 • Геодезията е основополагаща за картографията, а тази наука се занимава с изготвянето на карти с определен мащаб.

Въз основа на какво да изберем правилното предложение за нашия обект?

 • Доверете своя терен или имот само на доказан геодезист или фирма с дългогодишен опит в тази сфера.
 • Той трябва да е нясно с методите и начините за качествено извършване на услугите, като създаване на теренно-ситуационна снимка, нанасяне в кадастър, проектиране, трасиране и други.
 • Редно е геодезистът да ви обясни всички законови обстоятелства около строежа на сграда или подялбата на вашия имот, както и да ви съдейства при евентуални проблеми.
 • Важно е да знаете, че цените и сроковете за изпълнение са индивидуални, в зависимост от вида на вашия парцел. Съветваме ви да не се подвеждате по съмнително ниски цени, а да заложите на препоръчан специалист.

Какво предвиждат геодезическите услуги и можем ли да се справим сами?

 • Създаване на теренно-ситуационна снимка (с определен мащаб) представлява геодезическо заснемане, което показва състоянието на обекта в този момент, какви сгради, шахти, ел. стълбове и други елементи има върху терена. Всеки архитектурен план започва именно с тази стъпка.
 • Трасирането има за цел нанасяне на определени граници върху парцела, като обаче неговата прецизност зависи от избрания метод и вида на терена. То се прилага към сгради, линейни обекти, улична регулация и други.
 • Нанасянето на регулационни линии е важно, защото те показват разположението на сградата например спрямо улицата или пък спрямо съседните имоти.
 • Проектирането и издаването на екзекутивни анализи е етап, без който строежът е неосъществим. Той предлага вертикално планиране, план за регулация, трасиране и други.
 • Подобен тип услуги трябва да се извършват само от квалифицирани лица, които са наясно с мащабите, особеностите, методите на изпълнение. За да избегнете излишни разходи, не се захващайте с това сами.

Ако вашият терен или имот се нуждае от измерване, трасиране или пък геодезическо заснемане, значи е време да потърсите квалифициран геодезист. Пуснете заявка в MaistorPlus и ще получите оферти, които да сравните, ще можете да разгледате бизнес сайтовете на професионалисти и да се запознаете по-подробно с качеството им на работа. Прегледайте оставените за тях оценки от клиенти, които вече са ползвали услугите им, и направете информиран избор. Заявете проект за геодезически услуги и разгледайте разнообразието от предложения на доказани изпълнители! Сравнете оферти и разгледайте оценките от предишни потребители, вижте профилите и репутацията на специалистите, за да изберете правилния за измерване на вашия терен! 

Заявете проект за геодезически услуги!

Важно да знаете за геодезическите услуги:

Какво е геодезическо заснемане?

 • Това е първата част от всяка проектантска дейност, без която нито един архитектурен, строителен или устройствен проект не може да започне. Доброто геодезическо измерване съдържа всички теренни подробности в и около даден имот, разкрива рискови ситуации и дава възможност за пълноценна проектантска дейност.

Какво представлява трасирането на обекти?

 • Една от основните геодезически услуги, чрез която на даден терен или имот се нанасят граници и точки, свързани с устройствения план на града, запланувания проект на сградата или инженерното съоръжение. Има няколко вида трасирания: трасиране на имотни граници, -сгради, -оси, -конструктивни елементи, -линейни и пътни съоръжения.

Разберете повече за кадастралните карти?

 • Кадастралните карти описват границите на поземлените имоти и очертанията на всички сгради. При промяната по дадена граница, било то разделяне, обединения или създаване на нов имот, следва собственикът на имота да се обърне към правоспособен професионалист по геодезически услуги, който да изготви проект за промяна на кадастралната карта.

Направете заявка за геодезически услуги безплатно!