Препоръчани фирми за пътно строителство

Заявете проект за пътно строителство!

Поддържането на добра пътна инфраструктура предполага по-приятно и безпроблемно придвижване. Затова не отлагайте, а потърсете фирма или специалист, който да се погрижи за дупките, пукнатините и маркировките по асфалта и пред вашия дом. В MaistorPlus ще получите конкурентни оферти, сред които да изберете подходящ вариант за вашия проблем и бюджет. Вижте предложенията на изпълнителите и се запознайте с отзиви на клиенти без това да ви струва нито лев!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

166 Фирми за пътно строителство

Стандартна иконка за категория Пътно строителство

ЯНИС-Р БИЛД ЕООД

5 извършени проекта

<p>Разполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни,вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реали ...
Профилна снимка - Веселин Бориславов
онлайн преди 3 часа

Веселин Бориславов

VIP
Все още няма извършени проекти

Фирма за строителни ремонти Майстор Дани е надежден партньор, който може да Ви помогне да изпълните всеки строителен или ремонтен проект. Фирмата предлага високо качество на работа, професионализъм и ...
avatar_20952_49957828830.jpg

Асен Груп

89 извършени проекта

По специално се занимавам с водосточни системи, изграждане на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, ремонт на тавани и други подобни дейности.

Профилна снимка - Илко Илчев

Илко Илчев

5 извършени проекта

Всякакъв вид основни и довършителни ремонти за всеки дом. Индивидуален подход към всеки обект !
cover_21681_20898971754.jpg

Слави Боянов

4 извършени проекта

Фирма "СИМОНСТРОЙ-ЕООД" разпалага с доверени майстори, отговаряща на вашите очаквания, амбицията ни е да предоставим качествен ремонт на разумни цени, услуга която отговаря на вашите очаквания.
Профилна снимка - Иван Йорданов

ИВ РЕМОНТ ЕООД

2 извършени проекта

Ние от фирма „ИВ Ремонт“ ЕООД работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Нестстрой Трейд

1 извършен проект

<h1>&nbsp;</h1> <h1><strong>Качество без компромиси.</strong></h1> <p>Това е нашият девиз, който ни мотивира и бива прилаган във всеки проект.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</ ...
Профилна снимка - Мавроди Хаджидимитров

MX Строй ООД

22 извършени проекта

МХ СТРОЙ ЕООД работи в сферата на строителството,интериорния дизайн и обзавеждането. Реализирали сме жилищни сгради,еднофамилни къщи,ремонтни дейности на офиси,магазини,апартаменти. Подбрандът ни–IN ...
Профилна снимка - Веселин Бориславов
онлайн преди 3 часа

Веселин Бориславов

VIP
Все още няма извършени проекти

Фирма за строителни ремонти Майстор Дани е надежден партньор, който може да Ви помогне да изпълните всеки строителен или ремонтен проект. Фирмата предлага високо качество на работа, професионализъм и ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 8 часа

Евгени Петров

12 извършени проекта

Работим бързо, качествено и коректно.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за пътно строителство. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за фирми за пътно строителство

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за пътно строителство. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за пътно строителство

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за пътно строителство. Безплатно е!

Заяви проект

Какво включва услугата пътно строителство и каква е основната й цел?

 • Мисията на този тип услуга е с помощта на специализирани машини за строителство, асфалтополагане, поддържане и рехабилитация на пътища да се създаде сигурна и удобна пътна инфраструктура.
 • Изпълнителите, ангажирани с тази дейност, предлагат и услугата пътно проектиране, която е предварителен етап на строителството на пътища. Тя е важна и за протичането на успешна транспортна комуникация между две отдалечени точки.
 • През зимата, с помощта на машини за зимно поддържане и снегопочистване, те се стремят да направят пътната настилка по-безопасна.
 • Пътното строителство най-основно включва строителство, поддържане, рехабилитация на всички видове пътища, пътни съоражения и съответната инфраструктура.

За какво да следим при избора на оферта за подобни дейности?

 • На първо време, е препоръчително специалистът да оцени състоянието на асфалта, пътните съоръжения и съответната инфраструктура. Едва след това той може да прецени дали пътят има нужда от поддръжка на маркировките или пък от цялостна рехабилитация.
 • Изпълнителят трябва да бъде запознат и да спазва всички правила и разпоредби, касаещи строителството и реконструкцията на пътища.
 • Неговата дейност също трябва да бъде законово уредена. Независимо дали говорим за пътно проектиране или обезопасяване, рехабилитиране на съществуващи улици, то трябва да бъде извършено качествено, за да се гарантира безопасност на преминаването по тях.
 • Някои нередности при този тип ремонти са трудни за откриване, но при асфалтополагането и поддържането са видни грубите грешки, като наличие на пукнатини, фуги и дупки, и липса на пътни маркировки.

Защо е важно да изберем специалист и какви умения трябва да притежава той?

 • При осъществяване ремонт на улица или тротоар, се използват специализирани машини, които отговарят на определени критерии за влизане в употреба.
 • Тъй като повечето от нас не разполагат с машини за запълване на фуги и пукнатини например, е важно обектът да бъде обработван от и под контрола на квалифицирани професионалисти, които знаят как да боравят с тях.
 • Те задължително трябва да притежават необходимите умения и документи за правоспособност за управление и работа с подобен тип машини.
 • Трябва да бъдат стриктни и коректни, да се грижат и за леки повреди като дупки и пукнатини по асфалта, да почистват редовно улиците с машините за зимно поддържане и снегопочистване, както и да спазват уговорените цени и срокове. Уверете се, че поддръжката и рехабилитацията на улицата пред дома ви се извършва с качествени материали от квалифицирани специалисти. MaistorPlus ви предлага да изберете сред доказали се професионалисти като ви предоставя за сравнение оферти от изпълнители и оценки от клиенти. Ремонтът на вашата улица е само на една заявка разстояние от вас! Заявете проект и изберете правилния вариант измежду много оферти, а своите въпроси задайте пряко на изпълнителите чрез нашата платформа! Заявете проект за пътно строителство!

Как да намерите специалист по пътищата?

Често се случва след тежка зима да се отворят дупки на улицата пред дома ви. Ако публикувате заявка в подкатегория асфалтиране, ще можете директно да получите съвети и оферти как да се справите с проблема. Понякога е трудно да намерите фирма, която да ви асфалтира само една дупка, но за сметка на това не пречи да размените няколко изречения с доказали се специалисти в областта на изграждане и ремонт на улици и пътища и така да разберете какво можете да направите в подобни случаи.

Заявете ремонт безплатно!