159 Препоръчани фирми за пътно строителство

Заявете проект за пътно строителство!

Поддържането на добра пътна инфраструктура предполага по-приятно и безпроблемно придвижване. Затова не отлагайте, а потърсете фирма или специалист, който да се погрижи за дупките, пукнатините и маркировките по асфалта и пред вашия дом. В MaistorPlus ще получите конкурентни оферти, сред които да изберете подходящ вариант за вашия проблем и бюджет. Вижте предложенията на изпълнителите и се запознайте с отзиви на клиенти без това да ви струва нито лев!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Мавроди Хаджидимитров
онлайн преди 7 дни

MX Строй ООД

22 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж/демонтаж на мебели в административна сграда":

"Изключително съм доволна от изпълнителя. Реагира бързо и свърши добре и качествено възложената работа. Бих ползвала отново услугите им."
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 23 часа

Евгени Петров

12 извършени проекта

Последно мнение за "":

"Чудесно изпълнена работа, в срок и старателно изпълнение!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 23 часа

Евгени Петров

12 извършени проекта

Последно мнение за "":

"Чудесно изпълнена работа, в срок и старателно изпълнение!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 1 час

Арсо Строй ЕООД

6 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."
Профилна снимка - БИЛД ЕООД
онлайн преди 1 ден

БИЛД ЕООД

3 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на плот с лята мивка в кухня":

"Благодаря! Бързо, качествено, професионално, без щети! Препоръчвам ги!"
Профилна снимка - Boqn Krumov
онлайн преди 2 месеца

Boqn

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на покрив":

"Много съм доволен от работата на Боян! Свърши работата качествено, в срок по договора. Бих използвал услугите му пак! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Иван Йорданов
онлайн преди 23 часа

ИВ РЕМОНТ ЕООД

2 извършени проекта

Последно мнение за "Асфалтиране на вход към гаражи на жилищен блок":

"От фирма "ИВ ремонт " ЕООД бе извършен ремонт - асфалтиране и почистване на два подхода към общи гаражи, находящи се в квартал Борово, жк. Красно село. Фирмата има добра организация и работи с екип о ... "
Профилна снимка - Венелин Кънчов
онлайн преди 2 дни

Венелин Кънчов

15 извършени проекта

Последно мнение за "Каменна настилка двор, укрепване на стълбище и изграждане на подпорна стена":

"След извършен предварителен оглед на място се договорихме за цена.Бригадата започна след два дни и завършиха в срок въпреки появата на непредвидени усложнения.Венелин е съвестен и инициативен.Изпълнен ... "
Стандартна иконка за категория Пътно строителство
онлайн преди 55 месеца

varnabager.com


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

Стандартна иконка за категория Пътно строителство
онлайн преди 52 месеца

MCC Ltd


Все още няма извършени проекти

Член от 63 месеца:

„МАЙНИНГ КОНСТРУКШЪН КЪМПАНИ“ООД е фирма изпълняваща дейности в областта на строителството, по специално в инфраструктурното, хидротехническото строителство, както в сградостроенето и вътрешни рем ...

Оставени мнения за Пътно строителство:

Камелия Колева преди 14 дни за Асфалтиране на вход към гаражи на жилищен блок | София

“От фирма "ИВ ремонт " ЕООД бе извършен ремонт - асфалтиране и почистване на два подхода към общи гаражи, находящи се в квартал Борово, жк. Красно село.

Фирмата има добра организация и работи с екип от професионалисти. Компетентни и усмихнати хора, които изпълняват качествено и с желание работата си. Всичко беше изпълнено в срок и точно по договор.

Фирма от отговорни, прецизни, знаещи и можещи хора.

Като клиенти сме изцяло удовлетворени от свършената работа и препоръчваме "ИВ РЕМОНТ" ЕООД като компетентен, надежден и коректен партньор в цялостното изпълнение на проекти за стройтелно ремонтни дейности!!!!!”

Стамен Ангелов преди 5 месеца за Поставяне на бордюри и настилка пред къща | София

“Добре се справи с работата, коректен човек.”

Благодарим за доверието .И корекното отношение .

Ганчо Стойков преди 33 месеца за Подготовка и редене на тротоарни уни павета | Перник

“Свършиха работата бързо, чисто и качествено. Препоръчвам!”

Милена преди 35 месеца за Изравняване с тротоара на малка лехичка (2м х 0,5м) пред кооперация с полагане на плочки. | София

“Бързо и добре свършена работа. Компетентни и възпитани момчета. При необходимост ще се обърна отново към тях.”

Желязко Тодоров отговори:

Благодаря ти како Милена за хубавите думи.

Асен Караасенов преди 37 месеца за Асфалтиране на рампа към подземен гараж | София

“Момчетата свършиха страхотна работа и вече можем да използваме цялата дължина на пътя за да влизаме и излизаме от гаража си, за което още веднъж им благодаря!”

Николай Kрумов отговори:

Мерси Асене за нас беше удоволствие да работим с вас

Траяна Моллова преди 37 месеца за Разчертаване на площадка за БДП в двор на училище | София

“Много учтив, коректен и талантлив човек, препоръчвам го!”

преди 51 месеца за Бетонни пътеки около къща | Пещера

“Доволен съм от свършената работа.

Обадиха ми се 1 час след като регистрирах проекта в системата. На следващия ден сутринта дойндоха на огед, премериха, дадоха цената и се договорихме. Наложи се да изградят три стъпала които не бях описал в проекта, договорихме се на място и го направиха.

Свършиха работата за по-малко от седмица след договорката като си набавиха всички необходими материали от мен се изискваше само да си платя.

Имах леки забележки, за щастие бях на обекта докато действаха и с две думи се разбрахме с Илийчо. Направиха корекциите веднага до колкото беше възможно.”

преди 56 месеца за Каменен плочник край къща | София

“Бързо и много добре свършена работа. Препоръчвам.”

преди 66 месеца за Изливане на плоча на беседка и слагане на плочки. Измазване на бордюри | София

“Изпълнението на поръчка, надмина очакванията ни.
Изключително организирани, работят чисто и са честни хора.
Истински специалисти, които дават добри идеи и решения.
Това са и първите майстори влезли в къщи и се радваме и сме очаровани!
Препоръчвам!”

Какво включва услугата пътно строителство и каква е основната й цел?

 • Мисията на този тип услуга е с помощта на специализирани машини за строителство, асфалтополагане, поддържане и рехабилитация на пътища да се създаде сигурна и удобна пътна инфраструктура.
 • Изпълнителите, ангажирани с тази дейност, предлагат и услугата пътно проектиране, която е предварителен етап на строителството на пътища. Тя е важна и за протичането на успешна транспортна комуникация между две отдалечени точки.
 • През зимата, с помощта на машини за зимно поддържане и снегопочистване, те се стремят да направят пътната настилка по-безопасна.
 • Пътното строителство най-основно включва строителство, поддържане, рехабилитация на всички видове пътища, пътни съоражения и съответната инфраструктура.

За какво да следим при избора на оферта за подобни дейности?

 • На първо време, е препоръчително специалистът да оцени състоянието на асфалта, пътните съоръжения и съответната инфраструктура. Едва след това той може да прецени дали пътят има нужда от поддръжка на маркировките или пък от цялостна рехабилитация.
 • Изпълнителят трябва да бъде запознат и да спазва всички правила и разпоредби, касаещи строителството и реконструкцията на пътища.
 • Неговата дейност също трябва да бъде законово уредена. Независимо дали говорим за пътно проектиране или обезопасяване, рехабилитиране на съществуващи улици, то трябва да бъде извършено качествено, за да се гарантира безопасност на преминаването по тях.
 • Някои нередности при този тип ремонти са трудни за откриване, но при асфалтополагането и поддържането са видни грубите грешки, като наличие на пукнатини, фуги и дупки, и липса на пътни маркировки.

Защо е важно да изберем специалист и какви умения трябва да притежава той?

 • При осъществяване ремонт на улица или тротоар, се използват специализирани машини, които отговарят на определени критерии за влизане в употреба.
 • Тъй като повечето от нас не разполагат с машини за запълване на фуги и пукнатини например, е важно обектът да бъде обработван от и под контрола на квалифицирани професионалисти, които знаят как да боравят с тях.
 • Те задължително трябва да притежават необходимите умения и документи за правоспособност за управление и работа с подобен тип машини.
 • Трябва да бъдат стриктни и коректни, да се грижат и за леки повреди като дупки и пукнатини по асфалта, да почистват редовно улиците с машините за зимно поддържане и снегопочистване, както и да спазват уговорените цени и срокове. Уверете се, че поддръжката и рехабилитацията на улицата пред дома ви се извършва с качествени материали от квалифицирани специалисти. MaistorPlus ви предлага да изберете сред доказали се професионалисти като ви предоставя за сравнение оферти от изпълнители и оценки от клиенти. Ремонтът на вашата улица е само на една заявка разстояние от вас! Заявете проект и изберете правилния вариант измежду много оферти, а своите въпроси задайте пряко на изпълнителите чрез нашата платформа! Заявете проект за пътно строителство!

Как да намерите специалист по пътищата?

Често се случва след тежка зима да се отворят дупки на улицата пред дома ви. Ако публикувате заявка в подкатегория асфалтиране, ще можете директно да получите съвети и оферти как да се справите с проблема. Понякога е трудно да намерите фирма, която да ви асфалтира само една дупка, но за сметка на това не пречи да размените няколко изречения с доказали се специалисти в областта на изграждане и ремонт на улици и пътища и така да разберете какво можете да направите в подобни случаи.

Заявете ремонт безплатно!