132 Препоръчани фирми за пътно строителство

Заявете проект за пътно строителство!

Поддържането на добра пътна инфраструктура предполага по-приятно и безпроблемно придвижване. Затова не отлагайте, а потърсете фирма или специалист, който да се погрижи за дупките, пукнатините и маркировките по асфалта и пред вашия дом. В MaistorPlus ще получите конкурентни оферти, сред които да изберете подходящ вариант за вашия проблем и бюджет. Вижте предложенията на изпълнителите и се запознайте с отзиви на клиенти без това да ви струва нито лев!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Трайчо Трайков
онлайн преди 8 часа

Трайчо Трайков

24 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт и подмяна на отводнителна тръба на покрив":

"Бързи и коректни! Свършиха работа за един ден, дават гаранция и работят чисто. Неслучайно имат толкова много положителни отзиви. Успех и много доволни клиенти желая!"
Профилна снимка - Арсо Иванов
онлайн преди 31 минути

Арсо Строй ЕООД

VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."
Профилна снимка - Metodi Dimitrov
онлайн преди 6 часа

Grupstroi

46 извършени проекта

Последно мнение за "Покритие пред гараж":

"Каквото записахме в договора като изпълнение, срокове и цена момчетата, изпълниха напълно. Комуникацията с тях е лесна, учудващо отзивчиви са и приемат клиентските капризи хладнокръвно. Очевидно имат ... "
cover_66988_58497010544.jpg
онлайн преди 2 часа

Илийчо Строй

27 извършени проекта

Последно мнение за "Бетонни пътеки около къща":

"Доволен съм от свършената работа. Обадиха ми се 1 час след като регистрирах проекта в системата. На следващия ден сутринта дойндоха на огед, премериха, дадоха цената и се договорихме. Наложи се да ... "
avatar_20952_49957828830.jpg
онлайн преди 1 час

Асен Груп

76 извършени проекта

Последно мнение за "Направа на подова замазка + мазилка на стени":

"Г-н Димитров се свърза с мен веднага след публикуването на проекта, направи оглед и ми даде много добра оферта. На другия ден започна работа като майсторите от бригадата му работеха неуморно, докато с ... "
cover_54501_22948294273.jpg
онлайн преди 3 дни

donfelipe

12 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на съществуващи подпорни стени от дялан камък.":

"Строителните дейности по премахването на старата подпорна стена и изграждането на нова бяха извършени от фирмата изпълнител в уговорения срок, професионално и качествено. На всеки етап от осъществяван ... "
Профилна снимка - Борис Гаврилов

Член от 2 месеца:

Фирмата е изключително добре обезпечена със собствена техника което ни дава предимство да реагираме незабавно.
Стандартна иконка за категория Пътно строителство
онлайн преди 13 месеца

varnabager.com

Член от 13 месеца:

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 6 месеца

Марио

Член от 39 месеца:

Сухо строителство, фаянс, картон
Профилна снимка - Арсо Иванов
онлайн преди 31 минути

Арсо Строй ЕООД

VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."

Оставени мнения за Пътно строителство:

Димитър Милов преди 9 месеца за Бетонни пътеки около къща | Пещера

“Доволен съм от свършената работа.

Обадиха ми се 1 час след като регистрирах проекта в системата. На следващия ден сутринта дойндоха на огед, премериха, дадоха цената и се договорихме. Наложи се да изградят три стъпала които не бях описал в проекта, договорихме се на място и го направиха.

Свършиха работата за по-малко от седмица след договорката като си набавиха всички необходими материали от мен се изискваше само да си платя.

Имах леки забележки, за щастие бях на обекта докато действаха и с две думи се разбрахме с Илийчо. Направиха корекциите веднага до колкото беше възможно.”

Даниела Ванева преди 14 месеца за Каменен плочник край къща | София

“Бързо и много добре свършена работа. Препоръчвам.”

преди 24 месеца за Изливане на плоча на беседка и слагане на плочки. Измазване на бордюри | София

“Изпълнението на поръчка, надмина очакванията ни.
Изключително организирани, работят чисто и са честни хора.
Истински специалисти, които дават добри идеи и решения.
Това са и първите майстори влезли в къщи и се радваме и сме очаровани!
Препоръчвам!”

Илиян Илиев преди 26 месеца за Покритие пред гараж | София

“Каквото записахме в договора като изпълнение, срокове и цена момчетата, изпълниха напълно. Комуникацията с тях е лесна, учудващо отзивчиви са и приемат клиентските капризи хладнокръвно. Очевидно имат опит с множество строителни дейности, така че ги препоръчвам нататък.”

Йордан Генов преди 31 месеца за Оформление на паркоместа в двор на къща до Банкя | Банкя

“Илийчо и бригадата му подходиха сериозно към проекта и прключиха ремонта в обещания срок. Като цяло съм доволен от работата им.”

преди 33 месеца за Пренареждане на хлътнали тротоарни плочки пред вход | София

“След дълга комуникация и безкрайни съвети от другите съкооператори (говорим за 20 апартамента, които не присъстваха на събранието, но след започване на ремонта минаха всички да даварт съвети на работниците) момчетата си свършиха работата. Прередиха плочките, повдигнаха, запълниха хлътналите участъци и подмениха водосточни тръби. За момента сме доволни от тяхната работа, надявам се да не се включвам с втори коментар.”

Ivan Dimitroff преди 47 месеца за Възстановяване на бетонна настилка над подземен паркинг | София

“Преди самия ремонт фирмата идва на няколко огледа. Фирмата изпрати представители и на общите събрания на блока, което беше доста полезно понеже много въпроси и неясноти бяха отговорени на място, бързо и ясно. Самия ремонт протече в срок и според първоначалния план. Фирмата се постара да създаде организация с минимални неудобства за жителите на блока. Фирмата полагаше усилия за преодоляване на пречки и постигане на приемливи варианти за всяка възникнала ситуация.

Това видео илюстрира самия проект, като показва ситуацията преди и след ремонта:

https://youtu.be/3k9vhGUZ61o”

Петя Петрова преди 61 месеца за монтаж на стойки за велосипеди | София

“Чудесна свършена работа - много съвестно, бързо и само за един ден. На място се наложи промяна в предварително предвиденото изпълнение и майсторите предложиха адекватно решение. Лесно се комуникираше и отношението беше напълно коректно.”

кирил филипов преди 67 месеца за бетонова заливка | Варна

“много съм доволен от неговата професионално свършена работа. Рядко се намират майстори и хора да си свършат така работата като Колю Колев. Човека работи с удоволствие.”

Какво включва услугата пътно строителство и каква е основната й цел?

 • Мисията на този тип услуга е с помощта на специализирани машини за строителство, асфалтополагане, поддържане и рехабилитация на пътища да се създаде сигурна и удобна пътна инфраструктура.
 • Изпълнителите, ангажирани с тази дейност, предлагат и услугата пътно проектиране, която е предварителен етап на строителството на пътища. Тя е важна и за протичането на успешна транспортна комуникация между две отдалечени точки.
 • През зимата, с помощта на машини за зимно поддържане и снегопочистване, те се стремят да направят пътната настилка по-безопасна.
 • Пътното строителство най-основно включва строителство, поддържане, рехабилитация на всички видове пътища, пътни съоражения и съответната инфраструктура.

За какво да следим при избора на оферта за подобни дейности?

 • На първо време, е препоръчително специалистът да оцени състоянието на асфалта, пътните съоръжения и съответната инфраструктура. Едва след това той може да прецени дали пътят има нужда от поддръжка на маркировките или пък от цялостна рехабилитация.
 • Изпълнителят трябва да бъде запознат и да спазва всички правила и разпоредби, касаещи строителството и реконструкцията на пътища.
 • Неговата дейност също трябва да бъде законово уредена. Независимо дали говорим за пътно проектиране или обезопасяване, рехабилитиране на съществуващи улици, то трябва да бъде извършено качествено, за да се гарантира безопасност на преминаването по тях.
 • Някои нередности при този тип ремонти са трудни за откриване, но при асфалтополагането и поддържането са видни грубите грешки, като наличие на пукнатини, фуги и дупки, и липса на пътни маркировки.

Защо е важно да изберем специалист и какви умения трябва да притежава той?

 • При осъществяване ремонт на улица или тротоар, се използват специализирани машини, които отговарят на определени критерии за влизане в употреба.
 • Тъй като повечето от нас не разполагат с машини за запълване на фуги и пукнатини например, е важно обектът да бъде обработван от и под контрола на квалифицирани професионалисти, които знаят как да боравят с тях.
 • Те задължително трябва да притежават необходимите умения и документи за правоспособност за управление и работа с подобен тип машини.
 • Трябва да бъдат стриктни и коректни, да се грижат и за леки повреди като дупки и пукнатини по асфалта, да почистват редовно улиците с машините за зимно поддържане и снегопочистване, както и да спазват уговорените цени и срокове. Уверете се, че поддръжката и рехабилитацията на улицата пред дома ви се извършва с качествени материали от квалифицирани специалисти. MaistorPlus ви предлага да изберете сред доказали се професионалисти като ви предоставя за сравнение оферти от изпълнители и оценки от клиенти. Ремонтът на вашата улица е само на една заявка разстояние от вас! Заявете проект и изберете правилния вариант измежду много оферти, а своите въпроси задайте пряко на изпълнителите чрез нашата платформа! Заявете проект за пътно строителство!

Как да намерите специалист по пътищата?

Често се случва след тежка зима да се отворят дупки на улицата пред дома ви. Ако публикувате заявка в подкатегория асфалтиране, ще можете директно да получите съвети и оферти как да се справите с проблема. Понякога е трудно да намерите фирма, която да ви асфалтира само една дупка, но за сметка на това не пречи да размените няколко изречения с доказали се специалисти в областта на изграждане и ремонт на улици и пътища и така да разберете какво можете да направите в подобни случаи.

Заявете ремонт безплатно!