Добре дошли на бизнес профила на ЯНИС-Р БИЛД ЕООД


Разполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни,вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реализираме желанията на нашите клиенти! Работим бързо, качествено и на достъпни за всички цени.

Пътно строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 53 месеца за Хидроизолация на вход от жилищен блок | Враца

“Работата беше свършена в срок и съгласно нашите изисквания. Бързо се отзова и ми даде нормални цени. Доволни сме от изпълнението. Договорили сме сериозен гаранционен срок, за който се надяваме че ще проявят същата отговорност в случай на нужда. Препоръчвам!””

преди 78 месеца за Пренареждане на хлътнали тротоарни плочки пред вход | София

“След дълга комуникация и безкрайни съвети от другите съкооператори (говорим за 20 апартамента, които не присъстваха на събранието, но след започване на ремонта минаха всички да даварт съвети на работниците) момчетата си свършиха работата. Прередиха плочките, повдигнаха, запълниха хлътналите участъци и подмениха водосточни тръби. За момента сме доволни от тяхната работа, надявам се да не се включвам с втори коментар.”

преди 92 месеца за Възстановяване на бетонна настилка над подземен паркинг | София

“Преди самия ремонт фирмата идва на няколко огледа. Фирмата изпрати представители и на общите събрания на блока, което беше доста полезно понеже много въпроси и неясноти бяха отговорени на място, бързо и ясно. Самия ремонт протече в срок и според първоначалния план. Фирмата се постара да създаде организация с минимални неудобства за жителите на блока. Фирмата полагаше усилия за преодоляване на пречки и постигане на приемливи варианти за всяка възникнала ситуация.

Това видео илюстрира самия проект, като показва ситуацията преди и след ремонта:

https://youtu.be/3k9vhGUZ61o”

Виж всички мнения

Опит


Услугите ни включват: ремонт на покриви, изграждане на нова покривна конструкция, покриване с всякакъв вид керемиди, изграждане на навеси и козирки, ремонт на стари покриви, полагане на хидроизолация, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, отстраняване на течове, метални керемиди, битумни керемиди, пренареждане на керемиди, подмазване на капаци, демонтаж на съществуващата конструкция, махане на съществуващата хидроизолация, монтаж на хоризонтални улуци, монтаж на вертикални улуци, подмяна на капандури, обшиване на комини с ламарина, обшиване на бордове с ламарина.

Извършваме каменни облицовки, мрамор, гранит, алеи, колони, арки, настилки, вътрешни и външни топлоизолации. Правим също шпакловки, боядисване, зидария, декоративни мазилки на Левис и Сикенс.

Цени по договаряне.

 

Работим и се усъвършенстваме е областта на строителството. Имаме капацитет за доставка и полагане на всички видове асфалтови смеси и тротоарни плочки, паркинг елементи, градински и пътни бордюри и др.

Специализация и квалификации


Ние винаги гарантираме абсолютна коректност! Предлагаме цени, които са конкурентни и съобразени с финансовите възможности на клиента. Вие получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ. Изберете ли нас, ние ще спазим уговорените срокове за осъществяване на ремонта! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършвани от нас услуги. Гаранцията е от 10 до 15 години!