4 оставени мнения от 5 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 54 месеца за Хидроизолация на вход от жилищен блок | Враца

“Работата беше свършена в срок и съгласно нашите изисквания. Бързо се отзова и ми даде нормални цени. Доволни сме от изпълнението. Договорили сме сериозен гаранционен срок, за който се надяваме че ще проявят същата отговорност в случай на нужда. Препоръчвам!””

преди 79 месеца за Пренареждане на хлътнали тротоарни плочки пред вход | София

“След дълга комуникация и безкрайни съвети от другите съкооператори (говорим за 20 апартамента, които не присъстваха на събранието, но след започване на ремонта минаха всички да даварт съвети на работниците) момчетата си свършиха работата. Прередиха плочките, повдигнаха, запълниха хлътналите участъци и подмениха водосточни тръби. За момента сме доволни от тяхната работа, надявам се да не се включвам с втори коментар.”

преди 93 месеца за Възстановяване на бетонна настилка над подземен паркинг | София

“Преди самия ремонт фирмата идва на няколко огледа. Фирмата изпрати представители и на общите събрания на блока, което беше доста полезно понеже много въпроси и неясноти бяха отговорени на място, бързо и ясно. Самия ремонт протече в срок и според първоначалния план. Фирмата се постара да създаде организация с минимални неудобства за жителите на блока. Фирмата полагаше усилия за преодоляване на пречки и постигане на приемливи варианти за всяка възникнала ситуация.

Това видео илюстрира самия проект, като показва ситуацията преди и след ремонта:

https://youtu.be/3k9vhGUZ61o”

преди 101 месеца за Ремонтиране на покрив около 60 м2 | София

“Бързо, коректно, качествено”