Добре дошли на бизнес профила на ИВ РЕМОНТ ЕООД


Ние от фирма „ИВ Ремонт“ ЕООД работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Камелия Колева преди 5 месеца за Асфалтиране на вход към гаражи на жилищен блок | София

“От фирма "ИВ ремонт " ЕООД бе извършен ремонт - асфалтиране и почистване на два подхода към общи гаражи, находящи се в квартал Борово, жк. Красно село.

Фирмата има добра организация и работи с екип от професионалисти. Компетентни и усмихнати хора, които изпълняват качествено и с желание работата си. Всичко беше изпълнено в срок и точно по договор.

Фирма от отговорни, прецизни, знаещи и можещи хора.

Като клиенти сме изцяло удовлетворени от свършената работа и препоръчваме "ИВ РЕМОНТ" ЕООД като компетентен, надежден и коректен партньор в цялостното изпълнение на проекти за стройтелно ремонтни дейности!!!!!”

Диана Сотирова преди 11 месеца за Ремонт на предверие на вход на блок | София

“Много коректна фирма, изпълниха договорената работа и останахме доволни.”

Виж всички мнения

Опит


“ИВ РЕМОНТ” предлага всякакъв вид строителни услуги – покривни ремонти, покривни системи, частично изграждане и ремонт на покриви, хидроизолация, вътрешни и довършителни ремонти и услуги, изграждане на дървени и метални конструкции, направа на навеси, беседки, покривно тенекеджийство и улуци, асфалтиране, павета, груб строеж и др

Специализация и квалификации


Ремонт на всички видове покриви хидроизолация, керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, ПРОИЗОВОДСТВО и монтаж на безшевни улуци, пренареждане на тикли, тенекеджийски услуги, бояджийски услуги, текущо подържане. Работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение. Основната цел е качествено изпълнение на проекта отговарящ на изискванията на клиента. Може да се договори както проектирането и изпълнението на нова покривна конструкция, така и ремонта на вашия покрив. За въпроси и консултация може да ни се обадите на посоченият телефон или да ни пишете на e-mail адреса. БЛАГОДАРИМ ЗА ДОВЕРИЕТО! Комплексно изграждане на дървени навеси, сенници, перголи, козирки, градински беседки, навеси за дворни барбекюта! - Предлагаме различни решения за външни тераси и градини на заведения, също от дървения.

Допълнително


Основната цел е качествено изпълнение на проекта отговарящ на изискванията на клиента. Разполагаме със собствена механизация и квалифицирани работници за демонтаж, транспортиране и монтажна различни съоръжения. Фирмата извършва всички видове строителни, ремонтни и монтажни дейности, след грубо строителство. Използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали, осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори. Може да се договори както проектирането и изпълнението на нова покривна конструкция, така и ремонта на вашия покрив.