2 оставени мнения от 2 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Камелия Колева преди 5 месеца за Асфалтиране на вход към гаражи на жилищен блок | София

“От фирма "ИВ ремонт " ЕООД бе извършен ремонт - асфалтиране и почистване на два подхода към общи гаражи, находящи се в квартал Борово, жк. Красно село.

Фирмата има добра организация и работи с екип от професионалисти. Компетентни и усмихнати хора, които изпълняват качествено и с желание работата си. Всичко беше изпълнено в срок и точно по договор.

Фирма от отговорни, прецизни, знаещи и можещи хора.

Като клиенти сме изцяло удовлетворени от свършената работа и препоръчваме "ИВ РЕМОНТ" ЕООД като компетентен, надежден и коректен партньор в цялостното изпълнение на проекти за стройтелно ремонтни дейности!!!!!”

Диана Сотирова преди 11 месеца за Ремонт на предверие на вход на блок | София

“Много коректна фирма, изпълниха договорената работа и останахме доволни.”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Беше ни извършен ремонт на покрив на блока от “ИВ ремонт” ЕООД. Всичко беше изпълнено много качествено , като бяха спазени и всички първоначални срокове и дейности, за които се бяхме разбрали! Препоръчваме!”

на 22 Jun 2022 от Мариян Тодоров

Качена препоръка, Покривни услуги

“С настоящата референция бихме желали да изразим своята висока оценка за работата на фирма “ИВ ремонт” ЕООД а именно ремонт на покрив на сграда на одяща се на ул. Костур 14 , ж.к Овча Купел.
“ИВ ремонт” ЕООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, необходимо техническо и мобилно оборудване за качественото изпълнение на предлаганите от нея услуги.
Фирмата изпълни професионално и в срок задачата си, като усигори необходимото присъствие на обекта на екип от висококвалифицирани специалисти и изпълни стриктно и точно поетите договорени задължения.
Период на изпълнение месец Август 2020г.
Препоръчвам “ИВ РЕМОНТ” ЕООД като компетентен, надежден и коректен артньор в цялостното изпълнение на проекти за строително ремонтни дейности”

на 05 Aug 2020 от Павел Найденов