922 майстори и фирми за вашия ремонт

Заяви ремонтна дейност напълно безплатно

Заявете индивидуалния си проект за онова изгодно и евтино ремонтиране на вашия дом, от което се нуждаете. Това е реставриране на дома ви, което ще бъде извършено от регистрираните в платформата ни експерти и специалисти. Те, освен икономичност, гарантират качество и надеждност, а освен това работят с достатъчно сериозна скорост, при това - не само за вашите конкретни дейности по ремонт, а за всички нетърпящи отлагане ремонти на доволните ни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Обект
онлайн преди 6 часа

Emil

Член от 39 месеца:

Казвам се Емил Радев. Най-важното за мен и моите колеги е коректността между клиента и майсторите. Добре свършената работа и крайния резултат ни носи не само пари, но и респектно от клиента.
avatar_5441_66763948417.jpg
онлайн преди 8 часа

ЕТ "Венетон"

VIP

108 извършени проекта

Последно мнение за "Проблем с бушон в жилищен апартамент":

"Нямам забележки!"
Профилна снимка - kiro kolev

Член от 26 месеца:

Ако имате нужда от строителна фирма за ремонт на покриви и хидроизолация на покриви, вие сте на точното място. Разполагаме с монтажен екип от специалисти за ремонт на покриви, който покрива територият ...

Член от 22 месеца:

Валентин Илиев

Член от 2 месеца:

"Алфа Груп Пловдив"ЕООД извършва цялостни ремонти за вашият дом,къща,офис или хотел. От вас идеите от нас тяхната реализация. Ремонтите се извършват с високо качество на конкутентни цени!
онлайн преди 2 дни

Валери Марчев

1 извършен проект

Член от 10 месеца:

Бригада сме от 3-ма души.
Профилна снимка - Николай Даскалов

Член от 7 месеца:

Здравейте имаме удоволствието да представим нашата фирма , Ник-Строй 21 която наскоро регистрирахме в тази онлайн платформа.
Профилна снимка - Георги Станев
онлайн преди 18 дни

Georgi

Член от 41 месеца:

Казвам се Георги Станев и се занимавам с фаянс, гранитогрес, гипсокартон, шпакловка и боя.

Член от 15 месеца:

ние сме бригада от различни майстори с дългогодишен опит добре сработен екип и много доволни клиенти
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 8 часа

TODOR TODOROV

VIP

5 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаване на офис":

"Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок. Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заед ... "

Оставени мнения за Цялостен ремонт:

Билял Местанов преди 1 месец за Цялостен ремонт 3-стаен ап. | София

“Марио и екипът изпълниха проекта бързо и качествено! Изключително съм доволен от М-Строй - компетентни и млади хора, с които комуникацията беше чудесна. Бяха гъвкави, когато имаше промени в изискванията, и отзивчиви при възникващи въпроси. За хора като мен, които за пръв път се захващат с ремонтни дейности, те са перфектен партньор! Без съмнение ще ги препоръчам на познати и ще продължим работа по следващи проекти.”

Даниела преди 1 месец за Ремонт на жилище | София

“Отлична работа. Перфекто изпълнени дейности, грамотно и с желание. Изключително позитивен човек. Лесна и прията комуникация. Препоръчвам горещо:)”

Красимир Мартинов преди 1 месец за Външни ремонтни работи по къща | Костинброд

“Много добри момчета. Съвестни и изобщо не създават никакви главоболия. Всичко са изпълнили както бе по уговорка. Освен това забелязват и отстраняват възникнали в ход неща и го оправят.”

Младен Манолов отговори:

Сърдечно благодарим за отзива, Краси!

Светлозар Скерлев преди 1 месец за Ремонт на апартамент | София

“Качествено изпълнение. Добър майстор. Бих го препоръчал.”

Симеон Стойчев преди 3 месеца за Ремонт на решетките на мазетата на кооперация | София

“Много точен и коректен. Дава ясни условия. Свърши работата, когато се бяхме разбрали. Много съм доволен.”

Марин Христов отговори:

Мс за което

Ферхан Исмаилов преди 3 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“От ден 1 до последния ден изключително прецизна работа и коректно отношение! Костадин се ангажира лично, както със стриктен контрол на качеството на изпълнение така и с извънредна работа, когато това беше необходимо. Макар, че в крайна сметка мащаба на ремонта се оказа по-голям от първоначално предвидения той и екипа му успяха да изпълнят всичко в срок и на първоначално договорената цена! Определено го препоръчвам и след време пак бих потърсил услугите му!”

Камен Иванов преди 3 месеца за Частичен ремонт на апартамент | София

“Дойдоха точно в уречения час. Бързо и организирано изнесоха голям куп ненужни боклуци от мазето. Изкъртиха и изнесоха бетонна 8см. преградна стена и една здрава тухлена зидария. За пет часа бяха готови с всичко. Взеха нормални за положения труд пари. Доволен съм и ги препоръчвам.”

Силвия Йорданова отговори:

Благодарим Ви! Поздрави, Екип РС Хоумс

Тодор Димитров преди 3 месеца за Направа на баня | София

“Отлично извършена услуга от добър човек. Комуникацията с него бе ненатоварваща. Ивелин спази всички уговорки, по отношение на офертна цена, качество на изработка и капризи на възложителя. Бих наел и препоръчал Ивелин на всеки.”

Любен Колев преди 3 месеца за Ремонт на апартамент, ново строителство | София

“Добре,ама работят малко мръсно,разхвърлено”

Марио Стоянов отговори:

Благодаря всеки има право на мнение ,но лично в този апартамент както и в много други извършихме и най-малката прищявка на клиента,просто сме разлепили малко от тиксото на няколко контакта за да можем да ги използваме и според клиента те са се напрашили,многото тънене води до късане така е в живота!!!

Боряна Георгиева преди 4 месеца за Довършителни дейности за 3 броя апартамента | София

“Усетих, че Марио е по-различен още от начина, по който се комуникираше с него. Много разбран, много ориентиран към клиента човек. Хората му са компетентни и откликнаха на всеки наш каприз или пък ни разубедиха да правим някои неща, защото не е разумно. Стегнато и бързо работят. Пак ще ги ползваме. Евала, момчета!”

Строителни услуги и дейности по реконструкция

Когато имате нужда от най-обикновен ремонт, майстори много. Но, ако искате възможно най-качествения и бърз ремонт на изгодни цени, специалистите, с които MaistorPlus работим, са вашите хора! Те са майстори, които осъществяват най-разнообразни строителни услуги и дейности по реконструкция на вашия дом:

 • Поправяне на някакъв конкретен малък, среден или голям недостатък във вашата баня
 • Подновяване на цветове на стени, мебели, детайли, текстилни изделия и цялостен интериор в хола ви
 • Цялостно или частично ремонтиране на вашата кухня
 • Цялостен или частичен ремонт на спалнята, която толкова много обичате
 • Ремонтни дейности по всички останали кътчета на дома ви, които можете да си представите

С една дума, майсторите, с които работим от MaistorPlus се справят с всякакви проблеми и ситуации! За тях няма предизвикателство, което да не си заслужава и с което да не са се справили, било то основен ремонт на хол или козметичен ремонт на кухня, например.

За всяко ремонтиране се изисква предварителен оглед и подробен план

За всеки ремонт, за всяко ремонтиране на сграда, апартамент, къща или стая (кухня, хол, баня, спалня) се изискват предварителни действия, които да подготвят по възможно най-добрия начин ремонтните дейности, които ще бъдат извършени от съответните майстори.
Представете си как бихте се почувствали, ако се окаже, че след ремонта, трябва да правите ремонт на ремонта… Именно това е основната причина, регистрираните при нас майстори, като едни доказани и сериозни експерти в своята област, да извършват:

 • Щателен предварителен оглед на обекта, който ще се ремонтира
 • Подробен план за бъдещите дейности по ремонт на същия обект

 

Ремонти и майстори от MaistorPlus - доверете ни се

Можете да бъдете сигурни, че както огледът, така и подробният план за действие, ще бъдат направени по най-професионалния начин във всеки един отделен случай, в зависимост и от вашите конкретни предпочитания и изисквания като клиент. И едва след това вече е време за ремонт, за реализиране на идеи, концепции и вдъхновения!
Ако искате този ремонт да бъде успешен и стойностен, доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори. В нашата платформа можете в удобно за вас време да:

 • Сравнявате най-различни актуални, интересни, полезни и практични оферти
 • Да подбирате най-подходящите за вашия ремонт изпълнители
 • Да заявите свой проект по всяко време
 • Да оставите обратна връзка, която да подобри още повече нашата пълноценна комуникация

И всичко това - напълно безплатно!