1,222 майстори и фирми за вашия ремонт

Заяви ремонтна дейност напълно безплатно

Заявете индивидуалния си проект за онова изгодно и евтино ремонтиране на вашия дом, от което се нуждаете. Това е реставриране на дома ви, което ще бъде извършено от регистрираните в платформата ни експерти и специалисти. Те, освен икономичност, гарантират качество и надеждност, а освен това работят с достатъчно сериозна скорост, при това - не само за вашите конкретни дейности по ремонт, а за всички нетърпящи отлагане ремонти на доволните ни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Васил Димитров
онлайн преди 23 минути

Васил Димитров

9 извършени проекта

Последно мнение за "Довършителни работи по апартамент, ново строителство":

"Работата беше свършена в уговорените срокове с голяма прецизност и качество . Супер съм доволен. Васил беше всеки ден на обекта контролирайки работата и решаването на различни течнически проблеми , и ... "
Профилна снимка - Орлин Бояджиев
онлайн преди 1 ден

Стобис 2000

VIP

27 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на апартамент":

"Turned out that renovating a flat could be a smooth and well planned process. Stoyan is a decent english speaker which made the things so much easier for us. If we have to summarize: - we received a ... "
avatar_71759_57652465208.jpg
онлайн преди 1 ден

РЕМОНТ СТРОЙ - 2018

4 извършени проекта

Последно мнение за "Довършване на ремонт на баня":

"1. Изключително коректни. 2. Точни и бързи. 3. Качествена работа. 4. Добра цена. Препръчвам ги на всички и пак ще работим с тях. Пиша оценката 4 месеца след работата им с цел да се видят евентуални по ... "
Профилна снимка - Dimitar Popov
онлайн преди 3 дни

Popovi Stroy

1 извършен проект

Член от 67 месеца:

Фирма "Попови строй" има 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности в България и в големи европейски столици като Виена и Лондон. Фирмата е член на Камарата на строителите и ръководи също по-мащ ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 3 дни

Рожди Айманов

1 извършен проект

Член от 2 месеца:

Занимаваме се с цялостни вътрешни ремонти като винаги се стараем да предложим най-доброто качество.
снимка
онлайн преди 5 дни

НЕТ ЕВРО ЕООД


Все още няма извършени проекти

Член от 5 месеца:

НЕТ ЕВРО ЕООД е компания изпълняваща извършване на всякъв вид строително ремонтни дейности.Всичи наши проекти са придружени с гаранционен срок и договор с нашите клиенти за да бъде защитен максимално ...
Профилна снимка - Ремонт Строй 1 ЕООД
онлайн преди 6 дни

Ремонт Строй 1 ЕООД


Все още няма извършени проекти

Член от 14 месеца:

Ние сме строителна фирма.Занимаваме се с цялостни ремонти. Дружеството е създадено през 2016г.в град София, като се занимава с всякакъв тип довършителни и ремонти дейности. В предходен период от 20 ...
онлайн преди 15 дни

Павел Иванов


Все още няма извършени проекти

Член от 13 месеца:

Вътрешно-строителни ремонтни дейности, измазване с МP-75 ръчно, варо-циментова мазилка, шпакловка, боя, гипскартон, декоративни мазилки - пясъчна, обръщане на врати и прозорци, изолация, ВИК, Електро ...
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 18 дни

Тео Бояджиев

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Здравей те! Представител съм на стоителна фирма ''Есте строй'',която предлага извършване на довършителни ремонтни дейности! Предлагаме,както вътрешни ремонти, така и външни ремонти ,по алпийски способ ...
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 2 дни

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Топлоизолация за къща":

"100% професионално и коректно отношение, безупречно извършени ремонтни дейности, в срок и без допълнителни усложнения и договорки, високо ниво на професионализъм и коректност от Николай Василев. Съве ... "

Оставени мнения за Цялостен ремонт:

Благодаря за хубавият отзив.

Димитър Стефанов преди 3 часа за Боядисване на офис пространство | София

“Всичко беше извършено навреме и точно както сме се разбрали. Бих препоръчал на всеки, който търси качество и минимална нужда от контрол или въпроси :)”

Даниела Лазарова преди 1 ден за Външна изолация | София

“Искам да благодаря за добре свършената работа на,Евгени Велинов и неговите майстори .Доволна съм и мисля да ги наема скоро отново.Благодаря на Крум и Огнян.Момчета да сте живи и здрави.”

Нели Тасева преди 1 ден за Изработка и монтаж на шапка за комин | София

“Перфектно изпълнен проект. Шапката на комина е направена, както беше изискано. Цената също беше конкурентна на останалите. Много сериозен изпълнител.”

Георги Литвин преди 2 дни за Подмяна на ел. табло и токови кръгове | София

“Много добър професионалист, извърши Електро услуги по ел.инсталация с повишена сложност.Препоръчвам”

Georgi Georgiev отговори:

Благодаря ви за доверието към мен. Винаги ще съм на среща

Иво преди 2 дни за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Благодаря на Радо и Георги! Ремонта на апартамента беше голям и изискваше много разнородни дейности и те се справихте професионално. Комуникацията с тях беше перфектна през цялото време, реакцията при нововъзникнали проблеми беше бърза и на ниво, освен това даваха ценни съвети. Много съм доволен от качеството на работата и от сроковете на изпълнение. Когато ми се наложи отново ще се обърна към тях. Препоръчвам ги искрено!”

Владислав Владимиров преди 4 дни за Ремонт на тераса | София

“Много съм доволен от свършената работа от Иво. Работи чисто и с добро темпо. Предлага варианти и е отворен за дискусия. Наложи се някои неща да бъдат леко преработени - нещата се направиха веднага без нужда от дълги разговори. В бъдеще ако имам нужда от ремонтни дейности пак бих повикал Иво.”

Корнелия Николова преди 7 дни за Монтажи | София

“Комуникацята беше лесна, изпълнението отлично. Препоръчвам!”

Мая Владимирова преди 7 дни за Лепене на подови плочки | София

“Останах изключително доволна! Препоръчвам!”

Надка Гунева преди 7 дни за Монтаж на осветителни тела | Пловдив

“Красимир Димитров работи заедно със сина си, като и двамата имат професионално око за нещата. Останах доволна от свършената работа. Изпълнителите са гъвкави и с добро отношение.”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Строителни услуги и дейности по реконструкция

Когато имате нужда от най-обикновен ремонт, майстори много. Но, ако искате възможно най-качествения и бърз ремонт на изгодни цени, специалистите, с които MaistorPlus работим, са вашите хора! Те са майстори, които осъществяват най-разнообразни строителни услуги и дейности по реконструкция на вашия дом:

 • Поправяне на някакъв конкретен малък, среден или голям недостатък във вашата баня
 • Подновяване на цветове на стени, мебели, детайли, текстилни изделия и цялостен интериор в хола ви
 • Цялостно или частично ремонтиране на вашата кухня
 • Цялостен или частичен ремонт на спалнята, която толкова много обичате
 • Ремонтни дейности по всички останали кътчета на дома ви, които можете да си представите

С една дума, майсторите, с които работим от MaistorPlus се справят с всякакви проблеми и ситуации! За тях няма предизвикателство, което да не си заслужава и с което да не са се справили, било то основен ремонт на хол или козметичен ремонт на кухня, например.

За всяко ремонтиране се изисква предварителен оглед и подробен план

За всеки ремонт, за всяко ремонтиране на сграда, апартамент, къща или стая (кухня, хол, баня, спалня) се изискват предварителни действия, които да подготвят по възможно най-добрия начин ремонтните дейности, които ще бъдат извършени от съответните майстори.
Представете си как бихте се почувствали, ако се окаже, че след ремонта, трябва да правите ремонт на ремонта… Именно това е основната причина, регистрираните при нас майстори, като едни доказани и сериозни експерти в своята област, да извършват:

 • Щателен предварителен оглед на обекта, който ще се ремонтира
 • Подробен план за бъдещите дейности по ремонт на същия обект

 

Ремонти и майстори от MaistorPlus - доверете ни се

Можете да бъдете сигурни, че както огледът, така и подробният план за действие, ще бъдат направени по най-професионалния начин във всеки един отделен случай, в зависимост и от вашите конкретни предпочитания и изисквания като клиент. И едва след това вече е време за ремонт, за реализиране на идеи, концепции и вдъхновения!
Ако искате този ремонт да бъде успешен и стойностен, доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори. В нашата платформа можете в удобно за вас време да:

 • Сравнявате най-различни актуални, интересни, полезни и практични оферти
 • Да подбирате най-подходящите за вашия ремонт изпълнители
 • Да заявите свой проект по всяко време
 • Да оставите обратна връзка, която да подобри още повече нашата пълноценна комуникация

И всичко това - напълно безплатно!