478 майстори и фирми за вашия ремонт

Заяви ремонтна дейност напълно безплатно

Заявете индивидуалния си проект за онова изгодно и евтино ремонтиране на вашия дом, от което се нуждаете. Това е реставриране на дома ви, което ще бъде извършено от регистрираните в платформата ни експерти и специалисти. Те, освен икономичност, гарантират качество и надеждност, а освен това работят с достатъчно сериозна скорост, при това - не само за вашите конкретни дейности по ремонт, а за всички нетърпящи отлагане ремонти на доволните ни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Мирчо Мирчов

Член от 9 месеца:

Ние сме екип от специалисти, с дългогодишен опит в покривните ремонти. Нашата единствена цел е да ви предоставим качествен ремонт на покрива, услуга отговаряща на Вашите очаквания. РАБОТИМ В ЦЯЛАТА С ...
Профилна снимка - Юлиян Асенов
онлайн преди 20 часа

Юлиян Асенов

1 извършен проект

Член от 5 месеца:

Казвам се Юлиян и сме бригада от 5 човека . Извършваме цялостни ремонти като шпакловка,боя , декоративни мазилки и др . При нас ще намерите коректност и добре свършена работа.
Профилна снимка - Юлиян Асенов
онлайн преди 20 часа

Юлиян Асенов

1 извършен проект

Член от 5 месеца:

Казвам се Юлиян и сме бригада от 5 човека . Извършваме цялостни ремонти като шпакловка,боя , декоративни мазилки и др . При нас ще намерите коректност и добре свършена работа.
Профилна снимка - Атанас Иванов
онлайн преди 21 часа

Атанас Иванов

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Фирмата е създадена , като целта е да сме в услуга на хората нуждаещи се от нас
Профилна снимка - Младен Георгиев
онлайн преди 25 минути

Младен Георгиев

15 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на навес":

"Младен се отзова много бързо, още същия ден, в който се обадих дойде за оглед. Прецени и измери нещата и ми каза цена, която си остана и до края. Благодарен съм, че той и колегата му дойдоха да раб ... "
Профилна снимка - Костадин Димитров
онлайн преди 1 час

Костадин Димитров

2 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на тераса":

"Изключително професионално отношение през цялото време! Костадин дойде в началото за оглед, каза ми какви са етапите за изработка, колко време ще му отнеме и крайната цена, която ще ми струва. Срокът ... "
Профилна снимка - Любомир Любенов
онлайн преди 3 часа

"РЕНОВИС" ЕООД

11 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на тоалетна чиния и поставяне на водомери":

"Добра работа и търпение, въпреки изникналите трудности. Благодарим!"
avatar_5441_66763948417.jpg
онлайн преди 4 часа

ЕТ "Венетон"

92 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на контакти":

"Изключително много съм доволен от изпълнението. Страхотен професионалист!"
Профилна снимка - Ивайло Стоянов
онлайн преди 4 часа

Ивайло Стоянов

1 извършен проект

Последно мнение за "Шпакловки и боядисване":

"Справи се доста добре и покри завишените ми критерии. Работи бързо и чисто, работата приключи по-рано от предвиденото време. И не на последно място възпитан и коректен."

Оставени мнения за Цялостен ремонт:

Иван Ценев преди 14 дни за Слагане на плочки на тераса и други дейности | София

“Много съм доволен. Препоръчвам го.”

Нана Донова преди 20 дни за Ремонт на хол, коридор, баня и тоалетна | София

“Нямаме забележки по изпълнението. Имаше съвсем леко забавяне, но в рамките на нормалното.”

Биляна Ангелчева преди 28 дни за ВиК и плочки | София

“Здравейте и аз най-накрая да 3 месеца съм ангажирала фирмата и не исках някой да ги открадне. Използвах услугите за цялостен ремонт на панел. Смениха перфектно целия ВиК, преместиха час от него в хола и в стената за вградена пералня. После направиха нова Ел.инсталация,табло. Нова баня, изкъртиха всичко от стаите,шпакловка, гранитогрес, гипсокартон и изолация, накрая толкова бях доволна, че ги помолих да сглобят кухнята и цялото обзавеждане. Давам им 10 звезди. Внимателни,помагат,дават съвети, много компетентни, идвали са и за прищевки мои без да искат заплащане. Успяха даже да сменят мястото за абсорбатор Силно ги препоръчвам за всякаква работа,няма нещо което да не направиха вкъщи и цените им са страхотни.”

Михаил преди 1 месец за Изливане на бетонна плоча или армирана замазка в мазе | София

“Евгени дойде с бригада сутринта, даде оценка как да се свърши работата и беше готов да започне веднага. След 4-5 часа бяха приключили и ми помогнаха с почистването на мястото. Бяха коректни и постигнахме компромис с цената и обхвата на работа, за да се вместя в бюджета си. Препоръчвам изпълнителя.”

Заря Vrabcheva преди 1 месец за Цялостен ремонт на балкон и кухня | София

“Чудесно свършена работа от Антон и екипа му. Лесна и приятна комуникация. Предварителната оферта беше следвана до края и изпълнението на цялостния проект и малките детайли беше много добро.”

Йоана Метанова преди 1 месец за Цялостен ремонт | София

“Много коректна фирма.Всичко е изпълнено качествено и в срок!
Препоръчвам ги.”

Симеон Калайджийски преди 1 месец за Цялостен Ремонт на апартамент | София

“Безкрайно съм доволен от свършената работа на фирма М-Строй огромно благодаря на момчетата и най много на техния ръководител и Строителен техник Марио всичко каквото исках беше свършено навреме и професионално дори надминаващо очакванията ми!Огромно благодаря!Следващия ремонт ще бъдат отново те!”

Георги Георгиев преди 2 месеца за Обновяване на жилищен вход | София

“Майсторът се забави с изпълнението на задачата, но успя да я завърши. Крайният резултат не беше според очакванията ми, но ще свърши работа. Склониха да ни компенсират за забавянето като намалиха от уговорената цена. Работете с конкретни изисквания, договор и срокове.”

Николай преди 2 месеца за Цялостен ремонт на хол | София

“Работата беше свършена в срок и според уговорената цена. Имаше и непредвидена ситуация, на която Борис реагира мигновено и отстрани проблема в рамките на час. Освен самото изпълнение на проекта получихме и много съвети и пояснения по това, което искаме и как може да се получи още по добре.”

Радослав Рангелов преди 2 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Доволен съм от изпълнението. Апартаментът се нуждаеше от основен ремонт, момчетата работиха добре, съдействаха, крайният резултат е много добър. Имаше още какво да се желае по отношение на сроковете.”

Строителни услуги и дейности по реконструкция

Когато имате нужда от най-обикновен ремонт, майстори много. Но, ако искате възможно най-качествения и бърз ремонт на изгодни цени, специалистите, с които MaistorPlus работим, са вашите хора! Те са майстори, които осъществяват най-разнообразни строителни услуги и дейности по реконструкция на вашия дом:

 • Поправяне на някакъв конкретен малък, среден или голям недостатък във вашата баня
 • Подновяване на цветове на стени, мебели, детайли, текстилни изделия и цялостен интериор в хола ви
 • Цялостно или частично ремонтиране на вашата кухня
 • Цялостен или частичен ремонт на спалнята, която толкова много обичате
 • Ремонтни дейности по всички останали кътчета на дома ви, които можете да си представите

С една дума, майсторите, с които работим от MaistorPlus се справят с всякакви проблеми и ситуации! За тях няма предизвикателство, което да не си заслужава и с което да не са се справили, било то основен ремонт на хол или козметичен ремонт на кухня, например.

За всяко ремонтиране се изисква предварителен оглед и подробен план

За всеки ремонт, за всяко ремонтиране на сграда, апартамент, къща или стая (кухня, хол, баня, спалня) се изискват предварителни действия, които да подготвят по възможно най-добрия начин ремонтните дейности, които ще бъдат извършени от съответните майстори.
Представете си как бихте се почувствали, ако се окаже, че след ремонта, трябва да правите ремонт на ремонта… Именно това е основната причина, регистрираните при нас майстори, като едни доказани и сериозни експерти в своята област, да извършват:

 • Щателен предварителен оглед на обекта, който ще се ремонтира
 • Подробен план за бъдещите дейности по ремонт на същия обект

 

Ремонти и майстори от MaistorPlus - доверете ни се

Можете да бъдете сигурни, че както огледът, така и подробният план за действие, ще бъдат направени по най-професионалния начин във всеки един отделен случай, в зависимост и от вашите конкретни предпочитания и изисквания като клиент. И едва след това вече е време за ремонт, за реализиране на идеи, концепции и вдъхновения!
Ако искате този ремонт да бъде успешен и стойностен, доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори. В нашата платформа можете в удобно за вас време да:

 • Сравнявате най-различни актуални, интересни, полезни и практични оферти
 • Да подбирате най-подходящите за вашия ремонт изпълнители
 • Да заявите свой проект по всяко време
 • Да оставите обратна връзка, която да подобри още повече нашата пълноценна комуникация

И всичко това - напълно безплатно!