349 майстори и фирми за вашия ремонт

Заяви ремонтна дейност напълно безплатно

Заявете индивидуалния си проект за онова изгодно и евтино ремонтиране на вашия дом, от което се нуждаете. Това е реставриране на дома ви, което ще бъде извършено от регистрираните в платформата ни експерти и специалисти. Те, освен икономичност, гарантират качество и надеждност, а освен това работят с достатъчно сериозна скорост, при това - не само за вашите конкретни дейности по ремонт, а за всички нетърпящи отлагане ремонти на доволните ни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_84338_32557262294.jpg
онлайн преди 2 дни

ЕКСЕЛ

25 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на вътрешна тераса":

"Работата беше изпълнена качествено и в срок."
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 7 часа

Иво - вътр.ремонти

VIP

44 извършени проекта

Последно мнение за "Освежително пребоядисване":

"Ивелин свърши работата по проекта много бързо и качествено. Работи чисто! Точен и изпълнителен. Препоръчвам!"
онлайн преди 10 часа

Icas

25 извършени проекта

Последно мнение за "Саморазливна замазка":

"Готин, млад човек, който си свърши работата бързо и качествено."
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 1 ден

Емил Димитров

4 извършени проекта

Член от 6 месеца:

Здравейте и от мен,моето име е Емил Димитров и съм специализирал в област вътрешни и довършителни ремонти!Очаквам вашите предложения сУважение.Извършва безплатни огледи с цел точното представяне и изя ...
Профилна снимка - Георги Георгиев
онлайн преди 1 час

Жоро

2 извършени проекта

Член от 36 месеца:

Залепване на фаянс, облицовачен камък, мрамор, гранит и гнайс.В нашият курорт ме наричат камакът защото правя на хармони суит, Суит Хомс Каскади обработка и лепене на тревантин и гнаис .Имам препоръ ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Член от 9 месеца:

Казвам се Людмил Иванов. Занимавам се с довършителни ремонти от 20 години.
Профилна снимка - Мариян Чангалов
онлайн преди 2 часа

Мариян Чангалов

1 извършен проект

Член от 1 месец:

Изграждане на предстенна обшивка и тавани от гипсокартон,шпакловки,боя,ламинат ,обръщане на дограма( врати и прозорци ),топлоизолация и други довършителни работи.
Профилна снимка - Михаил Бояджиев

Член от 17 дни:

Ние сме фирма с 6 годишен опит в сферата на строителството. Разполагаме с различни специалисти, ел. техници, шпакловчици, бояджии, ВИК и ОВИ майстори, плочкаджии, картонаджии. През времето в което сме ...
Профилна снимка - Костадин Димитров

Член от 11 дни:

Здравейте, казвам се Костадин Димитров. Занимавам се с ремонт на стари и изграждане на нови покриви, вътрешни и външни ремонти.
профилна.jpg
онлайн преди 4 часа

М-Строй

VIP

24 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт":

"Марио и хората му свършиха много добра работа за може би най-ниската предлагана цена. Изключително добро отношение, никога не казват "не може" и са готови да променят уговорения план в движение, за да ... "

Оставени мнения за Цялостен ремонт:

Петя Лозанова преди 24 дни за Шпакловка и боя 50кв | София

“Ползвали сме услугите на тези момчета и преди. Изключително сме доволни от качеството на работа и бързината. При следващ ремонт отново бихме се свързали с тях! Препоръчвам!”

Елена Шаварска преди 2 месеца за Цялостен ремонт | София

“Марио и хората му свършиха много добра работа за може би най-ниската предлагана цена. Изключително добро отношение, никога не казват "не може" и са готови да променят уговорения план в движение, за да се получат нещата както ви харесват. Не давам пълни 5 звезди, защото някои неща в апартамента не се получиха добре заради човек, който вече не работи за тях. Опитаха се да ги оправят, но просто нямаше как без да се нанесат още повече вреди. Благодаря ви за свършената работа и коректното отношение!”

Марио Стоянов отговори:

Благодарим стараем се и държим клиентите да са ни доволни на всяка цена и за всяка наша сметка!

Любомира Зафирова преди 2 месеца за Довършителни дейности по започнат ремонт - шпакловка, замазка, плочки в банята | София

“Отзоваха се в труден за нас момент и свършиха перфектно възложената работа в срок и за парите, за които се бяхме разбрали, въпреки някои усложнения по време на ремонта. Много трудолюбиви, възпитани и отзивчиви! Препоръчвам с 10/10!”

Александър Георгиев преди 2 месеца за Хидроизолация, гранитогрес (70 кв.м). Укрепване на парапет (10 м) двустранно. | София

“Рядко срещано разбиране и отношение към работата. Доволен съм, че живота ме срещна с тези хора. Работата беше изпълнена качествено, в поетия от тях срок и на договорената цена. Завършиха ремонта на терасата така, както биха го направили за себе си. Благодаря ви, момчета!”

Борис Санчес преди 3 месеца за Частичен ремонт на кухня и допълнителни дейности | София

“Христо отново се представи добре, най-вече благодарение на един от неговите майстори - Миро. Последните дни се активизира и свърши всички задачи качествено и на добри цени!”

Милена Генова преди 3 месеца за Ремонт на гараж | София

“Работила съм с много майстори, но малко са тези като Сашо. Изключително съм доволна и благодарна за свършената работа: бързо, точно, в срок, без нерви и напрежение и най-вече качествено. Бих препоръчала на всеки.”

Владимир преди 4 месеца за Поправка на стълбищна площадка на жилищен вход на панелен блок | София

“Много добре работят, коректни и точни, изпълниха всичко в срок и качествено. Препоръчвам горещо”

Желязко Тодоров отговори:

Благодаря ти Влади.

Нонка Митрева преди 4 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Нямам думи да опиша колко съм доволна от работа на фирма М-Строй и в частност на техния ръководител Марио Стоянов за изключително професионално извършената работа! Препоръчвам силно с две ръце!Прецизност и внимание към работата, професионализъм със страхотни инструменти и ремонта им се получава с лекога! За следващия ремонт ще бъдат отново те! Огромно БЛАГОДАРЯ от Сърце!”

Марио Стоянов отговори:

Благодарим радваме се че бяхме от полза!На разположение сме отново!

Бригита Димитрова преди 5 месеца за Ремонт на тоалетна и 2 тераси | София

“Албена и нейната бригада бяха много бързи с нашия малък ремонт.Имам някои забележки към работата им,защото по-финните неща не се доизпипват,но за екстериорен ремонт са перфектни. Самата бригада не поддържа ВиК и Ел.специалисти,което оскъпява услугата,но Албена е готова да съдейства за намирането на всякакви хора.”

Строителни услуги и дейности по реконструкция

Когато имате нужда от най-обикновен ремонт, майстори много. Но, ако искате възможно най-качествения и бърз ремонт на изгодни цени, специалистите, с които MaistorPlus работим, са вашите хора! Те са майстори, които осъществяват най-разнообразни строителни услуги и дейности по реконструкция на вашия дом:

 • Поправяне на някакъв конкретен малък, среден или голям недостатък във вашата баня
 • Подновяване на цветове на стени, мебели, детайли, текстилни изделия и цялостен интериор в хола ви
 • Цялостно или частично ремонтиране на вашата кухня
 • Цялостен или частичен ремонт на спалнята, която толкова много обичате
 • Ремонтни дейности по всички останали кътчета на дома ви, които можете да си представите

С една дума, майсторите, с които работим от MaistorPlus се справят с всякакви проблеми и ситуации! За тях няма предизвикателство, което да не си заслужава и с което да не са се справили, било то основен ремонт на хол или козметичен ремонт на кухня, например.

За всяко ремонтиране се изисква предварителен оглед и подробен план

За всеки ремонт, за всяко ремонтиране на сграда, апартамент, къща или стая (кухня, хол, баня, спалня) се изискват предварителни действия, които да подготвят по възможно най-добрия начин ремонтните дейности, които ще бъдат извършени от съответните майстори.
Представете си как бихте се почувствали, ако се окаже, че след ремонта, трябва да правите ремонт на ремонта… Именно това е основната причина, регистрираните при нас майстори, като едни доказани и сериозни експерти в своята област, да извършват:

 • Щателен предварителен оглед на обекта, който ще се ремонтира
 • Подробен план за бъдещите дейности по ремонт на същия обект

 

Ремонти и майстори от MaistorPlus - доверете ни се

Можете да бъдете сигурни, че както огледът, така и подробният план за действие, ще бъдат направени по най-професионалния начин във всеки един отделен случай, в зависимост и от вашите конкретни предпочитания и изисквания като клиент. И едва след това вече е време за ремонт, за реализиране на идеи, концепции и вдъхновения!
Ако искате този ремонт да бъде успешен и стойностен, доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори. В нашата платформа можете в удобно за вас време да:

 • Сравнявате най-различни актуални, интересни, полезни и практични оферти
 • Да подбирате най-подходящите за вашия ремонт изпълнители
 • Да заявите свой проект по всяко време
 • Да оставите обратна връзка, която да подобри още повече нашата пълноценна комуникация

И всичко това - напълно безплатно!