422 майстори и фирми за вашия ремонт

Заяви ремонтна дейност напълно безплатно

Заявете индивидуалния си проект за онова изгодно и евтино ремонтиране на вашия дом, от което се нуждаете. Това е реставриране на дома ви, което ще бъде извършено от регистрираните в платформата ни експерти и специалисти. Те, освен икономичност, гарантират качество и надеждност, а освен това работят с достатъчно сериозна скорост, при това - не само за вашите конкретни дейности по ремонт, а за всички нетърпящи отлагане ремонти на доволните ни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_21121_49095275254.jpg
онлайн преди 51 минути

BI-EM stroi

29 извършени проекта

Последно мнение за "измазване шпакловка на помещение 4м на 3м + обръщане на прозорец":

"* Това което ми направи първо добро впечатление е, че Ники е точен по отношение на времето. Идва на работа когато сме се разбрали и спази уговорката и сроковете на които си стиснахме ръцете. Направи в ... "
avatar_20767_14098348097.jpg
онлайн преди 14 дни

Тош ремонТ

VIP

40 извършени проекта

Последно мнение за "Разделяне на апартамент на две (къртене, изграждане, вик, ремонт на бани и електро)":

"Митко е изключително отговорен и опитен професионалист. Ремонтът беше голям, сложен, случиха се доста изменения и усложнения, влизания при съседи, ремонтиране на нови пространства, смяна на екип и раб ... "
avatar_15219_90205084067.jpg
онлайн преди 18 часа

Майстор Николов

76 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на гранитогрес и боядисване на стени":

"Бях в доста затруднена ситуация, защото в много кратък срок трябваше да се направи голям ремонт. Йоан Николов е човека, който пое тази трудна задача и след приключване на проекта мога вече да споделя, ... "
Профилна
онлайн преди 1 час

БОБИСТРОЙ

17 извършени проекта

Последно мнение за "Нов покрив на къща":

"Благодарим на "БОБИСТРОЙ" - най-добрите майстори на покриви! Бъдете здрави и все така успешни в работата си! Който има нужда от нов покрив или ремонт на стар покрив, да потърси ""БОБИСТРОЙ"! Препопоръ ... "
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 13 дни

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

123 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на кухня и допълнителни дейности":

"Христо отново се представи добре, най-вече благодарение на един от неговите майстори - Миро. Последните дни се активизира и свърши всички задачи качествено и на добри цени!"
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 1 ден

Иво - вътр.ремонти

46 извършени проекта

Последно мнение за "Финишна шпакловка на апартамент в София":

"Останах изключително доволен от свършената работа от Ивелин. Шпакловката на апартамента ми беше направена много качествено. Той работи на високо професионално ниво и също така е много коректен. Преди ... "
avatar_63136_76294824062.jpg
онлайн преди 1 ден

Ремонти - Димитров

33 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловка на апартамент 60кв.м":

"Препоръчвам! Справи се с проекта много добре. Нямаше отклонения от предварително уговорената цена и срокове."
avatar_45780_83381743497.jpg
онлайн преди 2 часа

Момчил Куцаров

28 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на первази":

"Изключително добра работа, със старание и внимание към желанията на клиента и от страна на Момчил и от страна на Светльо. Благодаря ви и се радвам, че работихме заедно :)"
avatar_84338_32557262294.jpg
онлайн преди 1 ден

ЕКСЕЛ

25 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на вътрешна тераса":

"Работата беше изпълнена качествено и в срок."
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 1 час

BORIS - ELECTRIC

VIP

82 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на магазин":

"Страхотно свършена работа! Професионално и отговорно отношение! Резултата е точно, каквото искаме и сме повече от доволни! Благодарим!"

Оставени мнения за Цялостен ремонт:

Димитрина Еленкова преди 4 часа за Цялостен ремонт на къща | Костинброд

“Не мога да изразя колко съм доволна от свършената работа.Безкраино съм щастлива че живота не срещна с тези хора от М-Строй и Марио Стоянов!При нас беше цялостен ремонт.Всичко беше свършено на време изключително професионално и качествено. Силно препоръчвам страхотни хора и професионали перфектни!”

Николай Николов преди 1 месец за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Ивайло и неговия екип свършиха брилянтна работа в нашия апартамент . Той разбра веднага точно какво искаме и как искаме да се направи ,държеше ни информирани през цялото време на ремонта . С богатия си опит от Лондон/Великобритания той ни предложи великолепни идеи , приложени там ,за една от баните и нишата под стълбите . Препоръчвам го на всички. Ще го използваме и за бъдещи цялостни ремонти .”

Станислав Мавродиев преди 1 месец за Укрепване на къща - и цялостен ремонт на етаж | София

“Беше извършено укрепване и цялостен ремонт на 1 етаж от къща - две стаи, кухня, баня, коридор и складово помещение. Беше положени нови ел. и ВиК инсталации, нов под в стаите и предстенна обшивка на стените с гипсокартон. Бяха поставени перфектно плочки на пода и по стените в банята. Бяха монтирани кухненски шкафове с мивка и аспиратор в кухнята. В банята бяха монтирани моноблок, бойлер и шкаф с мивка. Вътрешния ремонт и укрепването са извършени с отлично качество при разумна цена.”

Любен Станков преди 2 месеца за Ремонт на всекидневня и спалня | София

“Много съм доволен даже изключително доволен от свършената работа страхотна фирма са М-Строй и в частност техния ръководител Марио Стоянов страхотни професионалисти разбират си от работата работят с качествени материали,изпипват нещата може да им се довери човек на 1000% !Огромно благодаря и следващия ремонт ще бъдат пак те!”

Марио Стоянов отговори:

Благодарим за доверието може да разчитате на нас!

Петя Лозанова преди 3 месеца за Шпакловка и боя 50кв | София

“Ползвали сме услугите на тези момчета и преди. Изключително сме доволни от качеството на работа и бързината. При следващ ремонт отново бихме се свързали с тях! Препоръчвам!”

Елена Шаварска преди 4 месеца за Цялостен ремонт | София

“Марио и хората му свършиха много добра работа за може би най-ниската предлагана цена. Изключително добро отношение, никога не казват "не може" и са готови да променят уговорения план в движение, за да се получат нещата както ви харесват. Не давам пълни 5 звезди, защото някои неща в апартамента не се получиха добре заради човек, който вече не работи за тях. Опитаха се да ги оправят, но просто нямаше как без да се нанесат още повече вреди. Благодаря ви за свършената работа и коректното отношение!”

Марио Стоянов отговори:

Благодарим стараем се и държим клиентите да са ни доволни на всяка цена и за всяка наша сметка!

Любомира Зафирова преди 4 месеца за Довършителни дейности по започнат ремонт - шпакловка, замазка, плочки в банята | София

“Отзоваха се в труден за нас момент и свършиха перфектно възложената работа в срок и за парите, за които се бяхме разбрали, въпреки някои усложнения по време на ремонта. Много трудолюбиви, възпитани и отзивчиви! Препоръчвам с 10/10!”

Александър Георгиев преди 5 месеца за Хидроизолация, гранитогрес (70 кв.м). Укрепване на парапет (10 м) двустранно. | София

“Рядко срещано разбиране и отношение към работата. Доволен съм, че живота ме срещна с тези хора. Работата беше изпълнена качествено, в поетия от тях срок и на договорената цена. Завършиха ремонта на терасата така, както биха го направили за себе си. Благодаря ви, момчета!”

Борис Санчес преди 5 месеца за Частичен ремонт на кухня и допълнителни дейности | София

“Христо отново се представи добре, най-вече благодарение на един от неговите майстори - Миро. Последните дни се активизира и свърши всички задачи качествено и на добри цени!”

Строителни услуги и дейности по реконструкция

Когато имате нужда от най-обикновен ремонт, майстори много. Но, ако искате възможно най-качествения и бърз ремонт на изгодни цени, специалистите, с които MaistorPlus работим, са вашите хора! Те са майстори, които осъществяват най-разнообразни строителни услуги и дейности по реконструкция на вашия дом:

 • Поправяне на някакъв конкретен малък, среден или голям недостатък във вашата баня
 • Подновяване на цветове на стени, мебели, детайли, текстилни изделия и цялостен интериор в хола ви
 • Цялостно или частично ремонтиране на вашата кухня
 • Цялостен или частичен ремонт на спалнята, която толкова много обичате
 • Ремонтни дейности по всички останали кътчета на дома ви, които можете да си представите

С една дума, майсторите, с които работим от MaistorPlus се справят с всякакви проблеми и ситуации! За тях няма предизвикателство, което да не си заслужава и с което да не са се справили, било то основен ремонт на хол или козметичен ремонт на кухня, например.

За всяко ремонтиране се изисква предварителен оглед и подробен план

За всеки ремонт, за всяко ремонтиране на сграда, апартамент, къща или стая (кухня, хол, баня, спалня) се изискват предварителни действия, които да подготвят по възможно най-добрия начин ремонтните дейности, които ще бъдат извършени от съответните майстори.
Представете си как бихте се почувствали, ако се окаже, че след ремонта, трябва да правите ремонт на ремонта… Именно това е основната причина, регистрираните при нас майстори, като едни доказани и сериозни експерти в своята област, да извършват:

 • Щателен предварителен оглед на обекта, който ще се ремонтира
 • Подробен план за бъдещите дейности по ремонт на същия обект

 

Ремонти и майстори от MaistorPlus - доверете ни се

Можете да бъдете сигурни, че както огледът, така и подробният план за действие, ще бъдат направени по най-професионалния начин във всеки един отделен случай, в зависимост и от вашите конкретни предпочитания и изисквания като клиент. И едва след това вече е време за ремонт, за реализиране на идеи, концепции и вдъхновения!
Ако искате този ремонт да бъде успешен и стойностен, доверете се на регистрираните в MaistorPlus майстори. В нашата платформа можете в удобно за вас време да:

 • Сравнявате най-различни актуални, интересни, полезни и практични оферти
 • Да подбирате най-подходящите за вашия ремонт изпълнители
 • Да заявите свой проект по всяко време
 • Да оставите обратна връзка, която да подобри още повече нашата пълноценна комуникация

И всичко това - напълно безплатно!