Намери изпълнители за Врати

Използвайте Майстор+ и ще получите точно това, което си пожелаете!

Заяви проект

Фирми за врати от България

 • Ивайло Иванов · Майстор на свободна практика с основна дейност "Врати"
  член от 22.09.2013 , Пакет Про

  Здравейте, казвам се Ивайло и се занимавам с изработването на корпусна мебел по индивидуален проект. 

  Ивайло Иванов работи в категория Фирми за врати от София, Специалисти за изграждане на врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Ивайло направи библотеката ни внимателно и прецизно. Всичко пасна идеално, работата беше изпълнена в срок. Много е внимателен, обръща внимание на детайлите и на качеството. "
  -> Покани за проект
 • RUMEBEL · Майстор на свободна практика с основна дейност "Врати"
  член от 20.05.2014 , Пакет Про+

  РУ МЕБЕЛ

  Фирмата ни РУ МЕБЕЛ съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми да внесе уют, красота и комфорт в дома, офиса и обществените заведения. 

  Работим най-вече по проекти на възложителя и по желание развиваме идеите и вижданията на клиента. Можем да изпълним и харесани мебели по снимка. Изпълнението на мебелите и аксесоарите е осъществимо от всички материали намиращи се на пазара.

  RUMEBEL работи в категория Фирми за врати от София, Бояджии за врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Наехме майстора за поставянето на две интериорни врати. Доволни сме, че беше на линия и се съгласи на предложените часове за оглед и монтаж. Цените са средностатистически за София. Таксата за оглед се приспада от крайната цена. Въпреки това, добре е да знаете, че майсторът не работи с гипс, което автоматично означава допълнително наемане на втори майстор, ако се налага обръщане. В нашия случай не само, че извикахме друг специалист, което означава допълнително заплащане, но и коригиране на грешки (криво поставяне, неестетично изрязани первази и незаключващи се брави). Бихме препоръчали единствено при подробно изясняване на офертата по време на огледа и по възможност, ваше присъствие по време на монтажа... "
  -> Покани за проект
 • Акуратният Майстор · Майстор на свободна практика с основна дейност "Врати"
  член от 14.04.2016 , Пакет Про

  Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции - навеси на тераси, барбекюта, зимни градини и други. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности. Най-добрата ми реклама винаги са доволните ми клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

  Акуратният Майстор работи в категория Фирми за врати от София, Специалисти за монтаж на врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволна. Работи бързо и професионално. Препоръчвам го. "
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Врати очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Метал Дизайн М · Майстор на свободна практика с основна дейност "Врати"
  член от 09.12.2015 , Пакет Про

  Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия-парапети,огради,врати,конструкции,винтидж,паравани,маси,козметични легла,поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

  Метал Дизайн М работи в категория Фирми за врати от София, Бояджии за врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволна съм от бързото, точно и коректно изпълнение на поставената задача.Парапетите бяха поставени навременно, според уговорката ни. Препоръчвам го !"
  -> Покани за проект
 • РАЗВИГОР-БМ ЕООД · Специализирана фирма с основна дейност "Врати"
  член от 07.03.2016 , Пакет Про+

  Дейноста на фирмата ни " Развигор - БМ " ЕООД е свързана с проектиране, изработка и монтаж на мебели по индивидуален проект. Изработка на интериорни врати, парапети, общивки, прегради. Стремежа ни е подбиране на оптимални като цена и качество материали, предлагайки крайния продукт на приемлива цена. За сръчните домашни майстори предлагаме детайли за мебели от ЛПДЧ, МДФ, масив.

  РАЗВИГОР-БМ ЕООД работи в категория Фирми за врати от София, Бояджии за врати, огради и парапети и други.

  -> Покани за проект
 • Адапт Стил · Специализирана фирма с основна дейност "Врати"
  член от 10.12.2015 , Пакет Про

  Адапт Стил ЕООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти чрез професионална консултация, изработка, доставка и монтаж на богата гама от продукти и услуги.

  Адапт Стил работи в категория Фирми за врати от София, Специалисти за изграждане на врати, огради и парапети и други.

  -> Покани за проект
 • 297 Фирми за врати са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Ковано желязо IronA · Специализирана фирма с основна дейност "Врати"
  член от 29.04.2017 , Пакет Про

  Фирма IRON ART е ново име в бранша на кованото желязо, но е събрала екип от специалисти доказвани във времето. Нашата фирма се занимава с проектиране, производство и доставка на всякакви детайли изработени от метал. Произвеждаме парапети, врати, портали, огради, спални, осветителни тела, маси, столове, етажерки и др. от метал.

  Ковано желязо IronA работи в категория Фирми за врати от София, Бояджии за врати, огради и парапети и други.

  -> Покани за проект
 • Дограми Джорд · Специализирана фирма с второстепена дейност "Врати"
  член от 07.01.2013 , Пакет Про

  Ние ще Ви предложим най-доброто решение Бързо, Качествено и Коректно. Вие държите изборът в собствените си ръце. Не се колебайте, бъдете активни! Пуснете заявка и поръчайте безплатна консултация.

  Дограми Джорд работи в категория Фирми за врати от София, Специалисти за монтаж на врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволна съм от работата. Стриктно спазване на уговорените часове за работа и времето за приключване, което беше важно за нас, тъй като сме с малки деца."
  -> Покани за проект
 • Орви студио · Специализирана фирма с второстепена дейност "Врати"
  член от 08.01.2013 , Пакет Про+

  От1999г. проектираме, консултираме, реализираме, произвеждаме и внасяме мебели. Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис, магазин, хотел. Желаете ли Вашата кухня, трапезария, дневна, спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Орви студио работи в категория Фирми за врати от София, Бояджии за врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има."
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Бояджия за врати, огради и парапети, друго Специалист за изграждане на врати, огради и парапети, друго Специалист за монтаж на врати, огради и парапети, друго Специалист по ремонт на врати и прегради, друго

  Заяви проект
 • АлМакс ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Врати"
  член от 06.01.2015 , Пакет Про+

  Фирма Алмакс е с дългогодишна история от 1995 г.,занимава се с производство и монтаж на дограма и стъклопакети като цяло, но в последствие се класифицира и с всякакви видове ремонти - ел.услуги, ВиК услуги,ремонт на покриви, довършителни работи в строителството.

  АлМакс ЕООД работи в категория Фирми за врати от София, Специалисти за изграждане на врати, огради и парапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Цените им бяха сравнително добри. Работата я свършиха бързо. Не бих казал, че са перфектни, но все пак си свършиха работата добре."
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00