Добре дошли в бизнес страницата на Интериорни Врати

Здравейте, казвам се Андрей Георгиев от гр. София на 35 години живея във жк. Люлин. Извършвам качествен монтаж на интериорни врати и предлагам гаранция на монтажа 1 година. Изпълнявам монтаж на Входни Китайски Метални врати, демонтирам дървени каси, монтаж и на китайски интериорни врати. Възможност за работа и през почивните дни, въпрос на договаряне. Уважавам мнението на клиента и се старая да решим всички въпроси и проблеми заедно, за да свършим отлично възложените задачи. Предлагаме услуги и за заваряване.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Заваряване на тръби за радиатори, Заваряване | София

“Доволен съм от извършената работа. Човекът не беше същия от профила в майстор плюс, но свърши работата бързо, коректно и чисто.” на 05 Nov 2019 от Владислав Атанасов. Андрей Георгиев отговори:
Здравейте,понеже сме 2-ма и предлагаме и услугата заваряване.

Заваряване на стълба към капандура, Заваряване | София

“Много съм доволна от работата на майстора. Беше много внимателен и завърши работата в определения срок. Бих използвала услугите му отново.” на 15 Oct 2019 от Елена .

Обръщане на каси на 2 интериорни врати, Врати и прегради | София

“Обръщане на каси, рязане на врати и первази. Перфектна и бърза работа на Майстора и помощника му.” на 10 Oct 2019 от Христо Генев.

Ремонт/Смяна на механизъм за заключване на входна врата на апартамент, Врати и прегради | София

“Отзивчив, коректен, компетентен. С две думи - истински професионалист. Силно препоръчвам.” на 23 Apr 2019 от Асен Митрев.

Ремонт на входна врата, Врати и прегради | София

“Изпълнител Андрей Георгиев дойде навреме, сам си закупи необходимите материали и приключи в срок. Доволен съм от крайния резултат.” на 14 Mar 2019 от Tsvetomir Petrov.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам дългогодишен стаж. Започвам работа от 2001 година и до момента не съм прекъсвал за повече от 4 месеца трудовата си дейност. По-голямата част от стажа си съм изкарал в мебелната промишленост и монтажа на мебели. Но, преди 6 години, разбрах, че трябва да се преквалифицирам, за да продължа да съм в крак с модерните и търсени услуги от нашите клиенти. Майсторът Гергин Георгиев е специалист в черни и цветни заварки тръбар 1-ва степен със стаж по тази специалност 37 години. Като притежаващ сертификат за заваряване TUV. Умее да работи на апарат СО2 - Телоподаващо устроиство. Работил е за голямата Българска фирма, движеща ремонтите на цялата държава Инжестрой, в големия завод за трансформатори Георги Кирков в бившият Жп Завод. Изключително отговорен и трудолюбив човек със специално отношение към всеки клиент.

Специализация и квалификация:

Имам множество специализации през времето, квалификацията ми е високотехническо ниво. Също така имам познания в много области на стройтелството и с радост ще помогна на всеки който иска да разбере техническата част на нещата, които го интересуват. Услугите, които предлагаме за заваряване са - Свързване на парни инсталаций от черни тръби. Премахване на старите тръби на парното в панелни и други жилища и затапването им. Източване и пълнене на абонатни станций. Заваряване на скъсани панти. Заваряване и монтаж на решетки на прозорци. Монтаж на алуминиеви радиатори към главните щрангове на парното. Заваряване на абонатни станций. И други услуги свързани със заваряването от които имат нужда нашите клиенти.