Добре дошли на бизнес страницата на Интериорни Врати


Здравейте, казвам се Андрей Георгиев от гр. София на 35 години живея във жк. Люлин. Извършвам качествен монтаж на интериорни врати и предлагам гаранция на монтажа 1 година. Изпълнявам монтаж на Входни Китайски Метални врати, демонтирам дървени каси, монтаж и на китайски интериорни врати. Възможност за работа и през почивните дни, въпрос на договаряне. Уважавам мнението на клиента и се старая да решим всички въпроси и проблеми заедно, за да свършим отлично възложените задачи. Предлагаме услуги и за заваряване.

Стандартна иконка за категория Врати и прегради Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Мет.врата задираща в пода

Ремонт на Метални Входни врати на Апартамент или Къща

Ето снимки на някои реализирани обекти с поправка и ремонт на метални врати.

Допълнително дублиране на первазите

Интериорни врати Немско производство

монтаж на Качествени Немски врати от гарантиран производител със сертификат и гаранция.

Последни мнения от клиенти:

Борис Пелтеков преди 2 месеца за Заваряване на панта на крило на прозорец | София

“Работи бързо и добре. Доволен съм.”

Антония Кръстева преди 2 месеца за Монтаж на интериорни врати | София

“Изключително професионално отношение и изпълнение на монтажа. Андрей дори успя да обърне посоката на отваряне на едната от вратите по наше желание. Препоръчвам!”

Ваня Дончева преди 3 месеца за Ремонт на брава | София

“Много съм доволна от изпълнителя, справи се перфектно с работата, препоръчвам го и ще се възползвам отново от услугите ми със сигурност!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Имам дългогодишен стаж. Започвам работа от 2001 година и до момента не съм прекъсвал за повече от 4 месеца трудовата си дейност. По-голямата част от стажа си съм изкарал в мебелната промишленост и монтажа на мебели. Но, преди 6 години, разбрах, че трябва да се преквалифицирам, за да продължа да съм в крак с модерните и търсени услуги от нашите клиенти. Майсторът Гергин Георгиев е специалист в черни и цветни заварки тръбар 1-ва степен със стаж по тази специалност 37 години. Като притежаващ сертификат за заваряване TUV. Умее да работи на апарат СО2 - Телоподаващо устроиство. Работил е за голямата Българска фирма, движеща ремонтите на цялата държава Инжестрой, в големия завод за трансформатори Георги Кирков в бившият Жп Завод. Изключително отговорен и трудолюбив човек със специално отношение към всеки клиент.

Специализация и квалификация


Имам множество специализации през времето, квалификацията ми е високотехническо ниво. Също така имам познания в много области на стройтелството и с радост ще помогна на всеки който иска да разбере техническата част на нещата, които го интересуват. Услугите, които предлагаме за заваряване са - Свързване на парни инсталаций от черни тръби. Премахване на старите тръби на парното в панелни и други жилища и затапването им. Източване и пълнене на абонатни станций. Заваряване на скъсани панти. Заваряване и монтаж на решетки на прозорци. Монтаж на алуминиеви радиатори към главните щрангове на парното. Заваряване на абонатни станций. И други услуги свързани със заваряването от които имат нужда нашите клиенти.

Допълнително


Още една услуга която предлагам е Ремонт на Метални Входни врати на Апартамент или Къща.Тя е свързана със всички които след монтажа на метална врата с времето им възникват проблеми които са отстраними с помоща на-регулиране,настройка,прерязване във височина,смяна на патрон,гресиране на заключващи механизми,премонтиране на декоративни первази около касата,монтаж на дръжки и обков,презаваряване на метални панти,в следствие на провисване във времето.Понякога се получава и свиване на касата в средата и е необходимо разпъване и други.