Добре дошли в бизнес страницата на Интериорни Врати

Здравейте,казвам се Андрей Георгиев от гр.София на 35 години живея във жк.Люлин.Извършвам Качествен монтаж на интериорни врати и предлагам гаранция на монтажа 1 година.Изпълнявам монтаж на Входни Китайски Метални врати демонтирам дървени каси, монтаж и на Китайски интериорни врати.Възможност за работа и през почивните дни въпрос на договаряне.Уважавам мнението на клиента и се старая да решим всички въпроси и проблеми заедно за да свършим отлично възложените задачи.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт/Смяна на механизъм за заключване на входна врата на апартамент, Врати и прегради | София

“Отзивчив, коректен, компетентен. С две думи - истински професионалист. Силно препоръчвам.” на 23 Apr 2019 от Асен Митрев.

Ремонт на входна врата, Врати и прегради | София

“Изпълнител Андрей Георгиев дойде навреме, сам си закупи необходимите материали и приключи в срок. Доволен съм от крайния резултат.” на 14 Mar 2019 от Tsvetomir Petrov.

Скъсана панта на метална входна врата, Врати и прегради | София

“Много грамотно момче, любезен, обяснява подробно и с вещина.
Така човек разбира, че е в сигурни ръце.
Реагира веднага, разсъждава и работи много лесно и чисто.
Човек на място, препоръчвам го !”
на 14 Nov 2018 от Радой Георгиев.

Мотажник на интериорни врати, Врати и прегради | София

“Доволен съм от бързата и качествена работа на Андрей Георгиев за мотажа на интериорните врати.” на 21 Aug 2018 от Юри Димитров.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам дългогодишен стаж.Започвам работа от 2001 година и до момента не съм прекъсвал за повече от 4 месеца трудовата си дейност.По-голямата част от стажа си съм изкарал в мебелната промишленост и монтажа на мебели.Но, преди 6 години разбрах,че трябва да се преквалифицирам за да продължа да съм в крак с модерните и търсени услуги от нашите клиенти.

Специализация и квалификация:

Имам множество специализации през времето квалификацията ми е високотехническо ниво.Също така имам познания в много области на стройтелството,и с радост ще помогна на всеки който иска да разбере техническата част на нещата които го интересуват.