Добре дошли на бизнес страницата на Интериорни Врати


Здравейте, казвам се Андрей Георгиев от гр. София на 35 години живея във жк. Люлин. Извършвам качествен монтаж на интериорни врати и предлагам гаранция на монтажа 1 година. Изпълнявам монтаж на Входни Китайски Метални врати, демонтирам дървени каси, монтаж и на китайски интериорни врати. Възможност за работа и през почивните дни, въпрос на договаряне. Уважавам мнението на клиента и се старая да решим всички въпроси и проблеми заедно, за да свършим отлично възложените задачи. Предлагаме услуги и за заваряване.

Стандартна иконка за категория Врати и прегради Врати и прегради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Допълнително дублиране на первазите

Интериорни врати Немско производство

монтаж на Качествени Немски врати от гарантиран производител със сертификат и гаранция.

Последни мнения от клиенти:

Vania Dontcheva преди 4 дни за Ремонт на брава | София

“Много съм доволна от изпълнителя, справи се перфектно с работата, препоръчвам го и ще се възползвам отново от услугите ми със сигурност!”

Маргарита Бурлакова преди 4 дни за Смяна на брава/патрон | София

“Изключително доволна съм от Андрей Георгиев. Много добра работа, бърза реакция и професионално отношение. Освен че си свърши перфектно работата по смяна на патрон, ми даде много добри съвети и полезна информация за брави, врати и патрони. Много е възпитан и коректен. Препоръчвам!”

Андрей Георгиев отговори:

Благодаря ви,бъдете Жива и Здрава.

Людмил Филков преди 17 дни за Ремонт на брава на входна врата | София

“Доволен съм от посещението и извършения ремонт! Бих препоръчал господин Андрей Георгиев и на други желаещи ремонт на врати.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Имам дългогодишен стаж. Започвам работа от 2001 година и до момента не съм прекъсвал за повече от 4 месеца трудовата си дейност. По-голямата част от стажа си съм изкарал в мебелната промишленост и монтажа на мебели. Но, преди 6 години, разбрах, че трябва да се преквалифицирам, за да продължа да съм в крак с модерните и търсени услуги от нашите клиенти. Майсторът Гергин Георгиев е специалист в черни и цветни заварки тръбар 1-ва степен със стаж по тази специалност 37 години. Като притежаващ сертификат за заваряване TUV. Умее да работи на апарат СО2 - Телоподаващо устроиство. Работил е за голямата Българска фирма, движеща ремонтите на цялата държава Инжестрой, в големия завод за трансформатори Георги Кирков в бившият Жп Завод. Изключително отговорен и трудолюбив човек със специално отношение към всеки клиент.

Специализация и квалификация


Имам множество специализации през времето, квалификацията ми е високотехническо ниво. Също така имам познания в много области на стройтелството и с радост ще помогна на всеки който иска да разбере техническата част на нещата, които го интересуват. Услугите, които предлагаме за заваряване са - Свързване на парни инсталаций от черни тръби. Премахване на старите тръби на парното в панелни и други жилища и затапването им. Източване и пълнене на абонатни станций. Заваряване на скъсани панти. Заваряване и монтаж на решетки на прозорци. Монтаж на алуминиеви радиатори към главните щрангове на парното. Заваряване на абонатни станций. И други услуги свързани със заваряването от които имат нужда нашите клиенти.