Добре дошли на бизнес профила на Румен Насев


Здравейте, аз съм Румен Насев, опитен майстор с над 20 години стаж в областта на декоративните мазилки, шпакловането, боядисването и работата с гипсокартон.

Мазилки е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Шпакловки

“Румен ми е правил немалко ремонти до момента - два апартамента и търговски обект. Всеки път оставам повече от доволен - работи изключително качествено, чисто и в срок. Той е първият майстор, на който бих се обадил при нужда и причините са много. Освен качество, Румен предлага и професионално отношение, информира за всичко по ремонта. С него се работи лесно и приятно, а завършените резултати за винаги на професионално ниво. Препоръчвам го!”

на 22 Nov 2023 от Атанас

Качена препоръка, Мазилки

“Уникален професионалист! Горещо го препоръчвам! Точен, сръчен, просто страхотен! Комикацията е лесна и приятна, сроковете са винаги спазени. Доверете му се и ще получите перфектно отношение, качествено свършена работа и невероятен краен резултат!”

на 01 Feb 2024 от Иван

Качена препоръка, Мазилки

“С Румен сме дългогодишни приятели. Винаги, когато е работил вкъщи, съм оставал повече от доволен. Преди известно време ми направи цялата къща. Той е един от малкото истински професионалисти, майстор от старото поколение, който работи стриктно и качествено, но в същото време има нови и модерни виждания за нещата. Наистина знае какво прави, разбира си от занаята. Продължавам да го препоръчвам на познати и приятели. Мога да кажа само хубави неща за него! Работете с него и няма да съжалявате!”

на 14 Dec 2023 от Венци
Виж всички мнения

Опит


Започнах своята кариера преди 20 години, като от самото начало се фокусирах върху изработката на декоративни мазилки, шпакловането и боядисването. През годините се развих в тези области и допълних своите умения със специализиран опит в работата с гипсокартон. Шпакловане с машини, безпрахово шлайфане и машинно боядисване.

Специализация и квалификации


Като майстор със специализация в областта на декоративните мазилки, шпакловането, боядисването и работата с гипсокартон, аз разполагам с обширна квалификация и опит, които ме правят експерт в този сектор. Моите специфични умения и квалификации включват: *Декоративни мазилки: Експерт в различни техники за нанасяне на декоративни мазилки, включително венециански мазилки, травертин, текстилен ефект и други. Знание на разнообразни материали и пигменти за създаване на различни текстури и оттенъци. Опит в персонализиране на дизайните съобразно стиловите предпочитания на клиентите. *Шпакловане и боядисване: Високо квалифициран в използването на шпакловъчни материали за изглаждане на повърхности и корекция на дефекти. Експерт в избора и приложението на бои с високо качество и издържливост. Умения за съчетаване на цветове и изграждане на хармонични цветови палитри. *Работа с гипсокартон: Голям опит в монтажа на гипсокартон, включително създаването на стени, тавани и декоративни елементи. Знание на технологиите за правилно рязане, монтаж и завършване на гипсокартон. Способност за интегриране на гипсокартон в различни архитектурни проекти. *Опит и референции: Над 20 години опит като майстор, работил както с частни клиенти, така и със строителни компании. Препоръки и документирани успешни проекти, които демонстрират високото качество на изпълнение. Тези квалификации са основата на моя професионален успех в областта и служат като гаранция за висококачествена и професионална услуга за всеки клиент.

Допълнително


Владея разнообразни техники за нанасяне на декоративни мазилки, които придават уникален и изискан завършек на всяка повърхност. Моите клиенти ценят не само професионализма ми, но и креативния ми подход при избора и приложението на различни декоративни ефекти. Шпакловането и боядисването са също ключови аспекти от моята експертиза. Използвам висококачествени материали и методи, гарантирайки перфектен и гладък финален резултат. Освен това, моят опит в работата с гипсокартон включва създаването на функционални и естетични конструкции, които отговарят на нуждите и вкуса на клиентите ми. През годините съм работил както с частни клиенти, така и със строителни компании, утвърждавайки се като надежден и професионален изпълнител. Моето портфолио включва множество успешни проекти, които отразяват моята страст към работата и постоянния ми стремеж към отличие. Благодаря ви за вниманието и с нетърпение очаквам възможността да споделя своя опит и умения с вас.