Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Качена препоръка, Шпакловки

“Румен ми е правил немалко ремонти до момента - два апартамента и търговски обект. Всеки път оставам повече от доволен - работи изключително качествено, чисто и в срок. Той е първият майстор, на който бих се обадил при нужда и причините са много. Освен качество, Румен предлага и професионално отношение, информира за всичко по ремонта. С него се работи лесно и приятно, а завършените резултати за винаги на професионално ниво. Препоръчвам го!”

на 22 Nov 2023 от Атанас

Качена препоръка, Мазилки

“Уникален професионалист! Горещо го препоръчвам! Точен, сръчен, просто страхотен! Комикацията е лесна и приятна, сроковете са винаги спазени. Доверете му се и ще получите перфектно отношение, качествено свършена работа и невероятен краен резултат!”

на 01 Feb 2024 от Иван

Качена препоръка, Мазилки

“С Румен сме дългогодишни приятели. Винаги, когато е работил вкъщи, съм оставал повече от доволен. Преди известно време ми направи цялата къща. Той е един от малкото истински професионалисти, майстор от старото поколение, който работи стриктно и качествено, но в същото време има нови и модерни виждания за нещата. Наистина знае какво прави, разбира си от занаята. Продължавам да го препоръчвам на познати и приятели. Мога да кажа само хубави неща за него! Работете с него и няма да съжалявате!”

на 14 Dec 2023 от Венци