301 Препоръчани професионалисти за железарски услуги

Заявете проект за железарски услуги още сега!

Ако местната железария не може да ви предложи металните изделия от ковано желязо или решетките, от които имате нужда, значи е време да потърсите професионалист за железарски услуги. Обърнете се към опитни железари, които да съдействат за реализирането на вашата идея! Възложете проекта си на компетентни железари, като разгледате оферти на водещи специалисти в бранша. Вижте техните профили и репутация, сравнете мнения на клиенти и осъществете безплатно пряк контакт с тях чрез MaistorPlus!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Бисер Иванов
онлайн преди 1 час

Бисер Иванов

29 извършени проекта

Последно мнение за "Гараж - конструция стелаж":

"Много съм доволен от работата на г-н Иванов. Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 1 час

Ихтиандер Никифоров

6 извършени проекта

Последно мнение за "Частично прешпакловка и пребоядисване":

"Страхотно старание и изпълнение. Много коректни, много съвествно работят, искаха да стане хубаво. На много добри цени. Абсолютно препоръчвам на всеки."
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 1 час

Ихтиандер Никифоров

6 извършени проекта

Последно мнение за "Частично прешпакловка и пребоядисване":

"Страхотно старание и изпълнение. Много коректни, много съвествно работят, искаха да стане хубаво. На много добри цени. Абсолютно препоръчвам на всеки."
Профилна снимка - Христо Кирилов
онлайн преди 1 ден

Акуратният Майстор

50 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на телена ограда":

"Много сме доволни, коректна оферта на добра цена, ремонта беше извършен по-рано от договорения срок - много бързо и прецизно. Препоръчвам на всички, които се нуждаят от такъв тип услуги! :)"
Профилна снимка - Евгени Цветков
онлайн преди 1 час

Цветков

36 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на лунички":

"Точно и професионално"
avatar_48668_28665200808.jpg
онлайн преди 4 дни

Метал Дизайн М

64 извършени проекта

Последно мнение за "Метална конструкция, двоен под":

"Мариян е железен. Може да разчитате на него за всякакви изделия и конструкции от желязо. Работи, както по-малки задачи - парапети, врати, навеси; така и по-големи - например укрепвания с железни греди ... "
онлайн преди 59 минути

Sasho

37 извършени проекта

Последно мнение за "Метални стелажи за гараж със ширина 50 см.":

"Оценявам с 5 звезди Сашо по ред причини: умения, не само едно, коректност, организация на работата и не на последно място разумната цена. Препоръчвам !"
label.cover - Янко Тодоров
онлайн преди 11 часа

ЗОИСТРОЙ

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на къща":

"Много сме доволни от Янко и бригадата. Свършиха работата в срок, въпреки дъжда и снега. Помогнаха и с други работи извън договорката. Дадоха ценни съвети. Препоръчвам!"
Профилна снимка - Венелин Кънчов
онлайн преди 39 минути

Венелин Кънчов

12 извършени проекта

Последно мнение за "Измазване на стена с вароциментова мазилка":

"Изключително доволна съм от бригадата. Много точни като изпълнение. Измазаха стените в мазето с добър завършек, изправени и изпердашени с отлично качество. Много чисто работят, оставиха работното мяс ... "
avatar_85462_83052953799.jpg
онлайн преди 19 месеца

Валентин


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

На 56 години с опит

Оставени мнения за Железарски услуги:

Мартин Димов преди 1 месец за Метална конструкция, двоен под | София

“Мариян е железен. Може да разчитате на него за всякакви изделия и конструкции от желязо. Работи, както по-малки задачи - парапети, врати, навеси; така и по-големи - например укрепвания с железни греди. Отделя достатъчно внимание и работи здраво.
Моят проект беше за конструкция двоен под. Имаше координиране с друг екип, Мариян се отзова с много малко предизвестие, когато имаше нужда от съвместна работа с другия екип.
Помага с ценни съвети и за други ремонтни дейности, понеже има много опит.
Препоръчвам.”

Тимъти преди 1 месец за производство и монтаж на стоманени греди и колони при реконструкция на покрив и стълбище в мезонет | София

“Изпълнителят изпълни проекта над очакванията и в рамките на очакваното време и цена. Проектът имаше някои проблеми с плана, но те ми помогнаха с организацията и всичко мина добре и по план. Тази компания се грижи за своите клиенти и се грижи проектът да успее и да бъде направен така, както трябва, без преки пътища. В сравнение с обичайния ми опит със строителни фирми, те работят на съвсем различно ниво. Ако имате нужда от проект, изпълнен в срок, на цена, доверете се на тази фирма.”

Виж снимки
Теодор Гарздин преди 5 месеца за Изработка и монтаж на капак за шахта | София

“Борислав свърши чудесна работа и то в доста кратък срок. Дойде на оглед, взе размери, няколко пъти се консултира с мен за цвят и направи монтажа бързо и качествено. Отново бих се обърнал към него за бъдещи проекти. Силно препоръчвам!”

Виж снимки
Захари Тилев преди 6 месеца за Ремонт на метална врата на вход на апартамент | София

“Бърза реакция, с доста хъс и компетентност ми решиха проблем с входна врата, която имаше нужда от заваряване на ръждясала и скъсала се панта, която вече не създава проблеми. Препоръчвам!”

Георги преди 7 месеца за Желязна решетка за барбекю | София

“Мариян прояви много лично отношение към проекта, отдели време за да обсъдим вариантите и предложи неща, които обогатиха визията и потреблението на барбекюто. Препоръчвам с две ръце!”

Милена Драгозова преди 8 месеца за Ремонт на метална гаражна врата тип решетка | София

“Изключително съм доволна от извършените железарски услуги от Мариян - изправяне на стара желязна решетка, премахване на излишни заваръчни елементи, третиране срещу ръжда, грунд и боя на металните повърхности. С него се работи лесно, тъй като има комуникация и разбиране какво иска клиента. Мариян е много отговорен, изпипва си работата и ще останете доволни от него!”

Никола Бойкинов преди 10 месеца за Парапет на балкон | София

“Бързо, компетентно, коректно и качествено!”

Емил Савев преди 11 месеца за Счупена метална входна порта | София

“Много сме доволни, свърши си бързо работата, както се бяхме уговорили. Препоръчвам!”

Явор Лазов преди 11 месеца за Гараж - конструция стелаж | София

“Много съм доволен от работата на г-н Иванов. Препоръчвам!”

Виж снимки

С какво ще ни бъдат от полза железарските услуги?

 • За да бъде жилището ви по-спокойно място за живеене, поръчайте метални врати за изработване и монтиране за жилищния вход или за вашия дом.
 • Освен с метални врати, оборудвайте входа си с парапети от метал за стълбищата и метални решетки за прозорците.
 • Стабилните гаражни врати пък ще гарантират сигурността на вашия автомобил, докато обковът за оградите ще ги поддържа устойчиви и здрави.
 • Ако пък не искате да превръщате дома си в своеобразна железария, а просто да разнообразите неговия интериор – заложете на тенекеджийски услуги, с помощта на които да създадете интересни декоративни изделия от метал.

Какви специфики има направата на изделия от метал и как да изберем железар?

 • Опитните железари могат да изработят за вас метални врати, гаражни врати, решетки и парапети за стълбища по определен размер и с желани от вас особености или декорации.
 • Поискайте да разгледате предишни готови обекти и метални изделия от ковано желязо, които вашият изпълнител е изработил, за да добиете представа за отношението му към детайлите.
 • При изготвянето на оферта за изработване и монтиране на кабелна скара, метални врати или парапети, вашият изпълнител трябва да ви даде информация за това дали транспорта на продукта е включен в цената.
 • Обикновено за изработване и монтиране на метални изделия от ковано желязо се дава гаранция най-малко 3 години.

Какво включват железарските услуги и защо е важно да наемем квалифицирани железари?

 • Обикновено този тип услуги включват оглед на обекта, взимане на размери и договаряне на детайлите по изделието, изработване и монтиране, времето за които се уточнява след изготвянето на оферта.
 • Имайте предвид, че не всеки може да се справи с подобна работа.Тя изисква квалификация и сръчност, затова препоръчваме особено при реконструкция на метални изделия или рязане и смяна на метални конструкции, да се доверите на препоръчан специалист.
 • При тенекеджийски услуги за създаване на декоративни изделия от метал прецизността е много важна. Възложете тези проекти на железари с богат предишен опит.
 • Попитайте специалистите за това как да почиствате парапетите на стълбищата, гаражните врати, декоративните изделия и други. Поискайте информация за препаратите, които можете да използвате и за методите за поддръжка.

Осигурете качествен обков за оградите и метални парапети за стълбищата, като ги възложите на препоръчан професионалист! С разнообразието от оферти на специалисти и с възможността за безплатна комуникация с тях чрез платформата, MaistorPlus е вашият пътеводител в областта на железарските услуги! Заявете проект в MaistorPlus сега и до 24 часа при вас ще пристигнат предложения на доказани специалисти, оценки и мнения на потребители, при това абсолютно безплатно и без допълнително обвързване! Комуникирайте с изпълнителите посредством платформата и оставете своите впечатления за тяхната работа!

Какво представляваха железарските услуги?

Били ли сте наскоро в железария? Помните ли какво предлагат? Сигурни сме, че на повечето от вас вече ви се е налагало да присъствате на събранията на входа, на които се обсъждат куп вълнуващи въпроси-от „закачливия“ съсед, който упражнява силата на замаха си върху вратата на асансьора до правенето на общ ремонт на входа. Най-често срещан въпрос е изработването и монтирането на входна метална врата, в което се включва и монтажът на звънци, домофони, пощенски кутии. Ето това е част от задачите на специалистите, предлагащи железарски услуги.

В тях можем да включим и изработка, реконструкция, монтаж на всички предмети от метал - стълбища, рафтове, решетки, парапети, беседки и др. Ако живеете в къща, навярно вече сте прибягнали до помощта на майстори в сферата на железарските услуги за ремонт на навеса ви или подновяването на оградата ви. Представете си един солиден, красиво изработен навес как може да допринесе за безброй приятни моменти, да ви осигури място за релаксиране, комфорт и веселба.

Сами се досещате, че тези услуги изискват специфични умения и инструменти, които не всеки притежава. Особено за по-масивните конструкции е важно да се обърнете към специалист, който да извърши работата сигурно и качествено. Много от железарските услуги са по поръчка и вашата идея бива артистично нанесена върху декоративните изделия например, което изисква много детайлна и сръчна работа.

Не забравяйте да поздравите майсторите железари на 18ти януари, когато празнуват гордо деня на своя занаят.
А за да се свържете с тях и да се възползвате от предлаганите от тях железарски услуги, направете своята заявка и очаквайте офертите на нашите специалисти.


Заявете ремонт безплатно!