Бизнес снимка на Акуратният Майстор в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Акуратният Майстор

Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции - навеси на тераси, барбекюта, зимни градини и други. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности. Най-добрата ми реклама винаги са доволните ми клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

Топ 3 основни дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 27 Apr 2017 от Борис за извършен проект "Частична подмяна покривни ламарини на покрива на панелен блок" в категория Покривни услуги в района на София.

“Рядко се среща вече в България фирма или майстор, който да е ориентиран към бизнеса и към клиентите. Сферата на услугите е отчайваща и да работиш с българи е повече от трудно.
Христо беше, като оазис, за мен. Вложи толкова търпение и старание, с такова желание свърши работата, че съжалявам, че се занимава само с покриви. Толкова още неща бих му възложил с удоволствие и без колебание.
Въпреки капризните изисквания, които имах, той не само ги изпълни, но и направи дори повече от това, което поисках. Вложи всичките си усилия (или му е идвало отръки просто) за да задоволи моите желания и капризи.
Докато измислим как да бъде направено, аз лично сменях дизайна няколко пъти и той идваше с готови материали и нови идеи, с направени примерни конструкции и заготовки, за показно и за проба. Бях сериозно впечатлен от отношението и желанието да направи задачата перфектно. Договорки за материали, за изпъленине, и всички изисквания бяха спазени точно. Малките промени, които се наложи да направим в движение, поради излезли спънки бяха неусетно решени и изпълнени. Решенията дори на тези допълнителни и неочаквани промени бяха перфектни и дори допълниха проекта до своята още по-добра визия и подобрена ефективност и функционалност.
И отново да подчертая, за отношението, дори и при възникване на непредвидени обстоятелсва или на поредният мой каприз по средата на работата - Христо бе винаги с усмивка, с желание и винаги с решение.
Ако някога решите да правите нещо и попаднете на негова оферта съветвам Ви да не се замисляте и за миг. Ще имате редкия шанс да се почувствате обгрижен и наистина Клиент.
Не съм си и представял, че някога в България мога да получа такова обслужване и така старателно свършена поръчка.
Пример за подръжание. Пожелавам на всеки да има шанса да бъде обслужен (обгрижен) по този начин, както и да е така доволен от изпълнението.
Акуратен и точен е... малко казано. Прецизен и старателен... и човечен.
Проекта продължи две-три седмици, като работата беше само 2-3 дена. През останалото време Христо обслужваше моите капризи и правеше опити да разбере какво искам и как го искам, като правеще и ми носеше макети.
Бях се притеснил, че след толкова капризи, ще ми сложат "шапка в комина". Толкова бях досаден. Ефекта обаче на финала беше поразителен и аз ще сложа снимки на това, което беше и което стана.
Пожелавам Ви успех с начинанието и изберете Христо. "Клиентите знаят защо." :-)”

Оставено мнение на 05 Apr 2017 от Ивайло Цанков за извършен проект "Подмазване на капаците на билото и комина." в категория Покривни услуги в района на София.

“Много съм доволен от работата на Христо. Работи бързо и качествено и не взима скъпо. Бих ползвал пак услугите му. Препоръчвам го.”

Оставено мнение на 28 Dec 2016 от Росица Хаджиева за извършен проект "Заваряване панта на гаражна врата" в категория Заваряване в района на София.

“Много съм доволна, бих се обърнала към Христо отново.”

Оставено мнение на 04 Nov 2016 от Михаил Стоянов за извършен проект "Ремонт на покрив" в категория Покривни услуги в района на София.

“Христо работи бързо и качествено. Доволен съм от професионализма му. ”

Оставено мнение на 30 Aug 2016 от Boncho Kushev за извършен проект "Подмяна на поликарбонатни плоскости - навес на тераса" в категория Покривни услуги в района на София.

“Много коректен , съобразителен и възпитан. Отнасящ се с голяма доза сериозност към конкретния поет обект. Проектът беше изпълнен бързо и по начин отговарящ на нашите изисквания. Бих го потърсил и наел отново за всеки следващ проект !” Прочети още мнения

Опит:

Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия като помощник за вътрешни ремонти. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и Квалификация:

Разнородни монтажни дейности,

0879 590 810 | 10:00-18:00