Бизнес снимка на Акуратният Майстор в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Акуратният Майстор

Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции - навеси на тераси, барбекюта, зимни градини и други. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности. Най-добрата ми реклама винаги са били доволните ми клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта. За град София огледите и офертите са безплатни.

Топ 3 основни дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 28 Dec 2016 от Росица Хаджиева за извършен проект "Заваряване панта на гаражна врата" в категория Заваряване в района на София.

“Много съм доволна, бих се обърнала към Христо отново.”

Оставено мнение на 04 Nov 2016 от Михаил Стоянов за извършен проект "Ремонт на покрив" в категория Покривни услуги в района на София.

“Христо работи бързо и качествено. Доволен съм от професионализма му. ”

Оставено мнение на 30 Aug 2016 от Boncho Kushev за извършен проект "Подмяна на поликарбонатни плоскости - навес на тераса" в категория Покривни услуги в района на София.

“Много коректен , съобразителен и възпитан. Отнасящ се с голяма доза сериозност към конкретния поет обект. Проектът беше изпълнен бързо и по начин отговарящ на нашите изисквания. Бих го потърсил и наел отново за всеки следващ проект !”

Качена препоръка на 19 Jul 2016 от Христо Цоловски в категория Покривни услуги. Виж препоръка

“В работата си г-н Христо Кирилов се отличава с висока компетентност, коректност и искрена съпричастност към всички възникнали въпроси и проблеми. С тези качества той самостоятелно изпълни блестящо поставената му работа по ремонт, укрепване и поставяне на хидроизолация на навес за паркиране на автомобил през 2015 г, както и ремонт през 2016 г на покрив, стреха и улуци на къщата, на които съм собственик в гр. София, кв. Редута. От изпълнението на работата личи, че това е неговото призвание, водещо до високо качество и ефективност, като краен резултат.” Прочети още мнения

Опит:

Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия като помощник за вътрешни ремонти. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и Квалификация:

Ремонт на покриви, изграждане на дървени и метални конструкции.