Добре дошли на бизнес страницата на Акуратният Майстор


Занимаваме се основно с частични и цялостни ремонти на покриви и монтажни работи без мокри процеси. През последните години разширяваме дейността си и към монтаж на масивни дървени къщи,настилки и облицовки от естествена дървесина,декинг. Разполагаме със съвременна механизация за качване и сваляне на товари при по тежки покривни ремонти,обхватът и е 8 етажа(22м.) Най-добрата реклама за нас винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на възможностите и оферта за град София са безплатни.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Геодезични куполи

Геодезични куполи

Време е да разширим кръгозора и вече сме в партньорски отношения със строителите на куполни къщи в България. В този албум представям кратко резюме и снимки от работата им.Надявам се съвсем скоро да имаме съвместен проект по който да работим. Технология: Геодезичните куполи​, притежават всички достойнства на правилните сферични многостени: ● здравина и устойчивост​на високи външни сили на въздействие. Това е най­-здравата и енергоефективна форма, геодезичната конструкция не се нуждае от носещи стени и подпори. Натоварването се разпределя равномерно по възловите елементи на купола; ● хармонична природна форма​ имаща благотворно въздействие върху всички живи организми; ● енергоефективен разход​ на енергия за отопление (максимална полезна площ, при минимална площ на стените); ● естествена циркулация на топлия и студен въздух​в сферата и равномерно разпределяне по целия обем на купола; ● равномерно вътрешно осветление;​ ● при еднаква площ на основата ­ ​купола изисква до 30% по малко материали за изграждане на стените и покрива ● в купола няма течения​­ благодарение на аеродинамичната форма, стените не пречат на потока въздух и не създават зони с различно налягане;

Последни мнения от клиенти:

Маргарита Русева преди 5 месеца за Ремонт на телена ограда | Банкя

“Много сме доволни, коректна оферта на добра цена, ремонта беше извършен по-рано от договорения срок - много бързо и прецизно. Препоръчвам на всички, които се нуждаят от такъв тип услуги! :)”

Nadin Said преди 5 месеца за Покрив теч | София

“Много съм доволна от господин Кирилов за свършената работа.”

Натали Илиева преди 6 месеца за Довършване на дървена покривна конструкция на тераса | София

“Много професионално и бързо изпълнение на довършителните работи. В началото на следващия сезон ще ползвам услугите на Христо за ремонт на още една тераса. Спечели доверието ми още с първата ни среща. Препоръчвам! Точен и коректен изпълнител!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификация


Разнородни монтажни дейности,покриви,навеси,работа на трудно достъпни места. Конструкции и реконструкции.Дървени къщи,алпийски бунгала,геодезични куполи,настилки и облицовки от естествена дървесина.