Добре дошли на бизнес страницата на Акуратният Майстор


Занимаваме се основно с частични и цялостни ремонти на покриви и монтажни работи без мокри процеси. През последните години разширяваме дейността си и към монтаж на масивни дървени къщи,настилки и облицовки от естествена дървесина,декинг. Разполагаме със съвременна механизация за качване и сваляне на товари при по тежки покривни ремонти,обхватът и е 8 етажа(22м.) Най-добрата реклама за нас винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на възможностите и оферта за град София са безплатни.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елена преди 4 месеца за Поправка на покрив | София

“Прекрасен човек! Свърши бързо и качествено поставеният проект. Препоръчвам го на всеки който има проблем с покрива. Дано всички майстори бъдат като него. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!”

Натали Илиева преди 6 месеца за Демонтиране на остъкление на тераса | София

“Много добър професионалист и човек. За втори път ползвам услугите на Христо и в бъдеще отново бих се възползвала при необходимост. Точен и коректен. Препоръчвам!”

Силвия преди 6 месеца за Подмяна или демонтаж на навес за тераса | София

“Моят проект обхвана нов навес, нова мазилка и ремонтни дейности на покрива. Христо и момчетата, които работят с него се справиха отлично. В срок и на добра цена. Благодаря на целия екип!”

Виж всички мнения

Опит


Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификации


Разнородни монтажни дейности,покриви,навеси,работа на трудно достъпни места. Конструкции и реконструкции.Дървени къщи,алпийски бунгала,геодезични куполи,настилки и облицовки от естествена дървесина.