Добре дошли на бизнес страницата на Акуратният Майстор


Занимаваме се основно с частични и цялостни ремонти на покриви и монтажни работи без мокри процеси. През последните години разширяваме дейността си и към монтаж на масивни дървени къщи,настилки и облицовки от естествена дървесина,декинг. Разполагаме със съвременна механизация за качване и сваляне на товари при по тежки покривни ремонти,обхватът и е 8 етажа(22м.) Най-добрата реклама за нас винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на възможностите и оферта за град София са безплатни.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Образите на Ботев и Левски

БО-Божена

Тук представям едно от творенията на сестра ми, която професионално се занимава с рисуване. Приемам сериозни заявки за тази дейност и разбира се, смело залагам репутацията си :) :) .

Геодезични куполи

Геодезични куполи

Време е да разширим кръгозора и вече сме в партньорски отношения със строителите на куполни къщи в България. В този албум представям кратко резюме и снимки от работата им.Надявам се съвсем скоро да имаме съвместен проект по който да работим. Технология: Геодезичните куполи​, притежават всички достойнства на правилните сферични многостени: ● здравина и устойчивост​на високи външни сили на въздействие. Това е най­-здравата и енергоефективна форма, геодезичната конструкция не се нуждае от носещи стени и подпори. Натоварването се разпределя равномерно по възловите елементи на купола; ● хармонична природна форма​ имаща благотворно въздействие върху всички живи организми; ● енергоефективен разход​ на енергия за отопление (максимална полезна площ, при минимална площ на стените); ● естествена циркулация на топлия и студен въздух​в сферата и равномерно разпределяне по целия обем на купола; ● равномерно вътрешно осветление;​ ● при еднаква площ на основата ­ ​купола изисква до 30% по малко материали за изграждане на стените и покрива ● в купола няма течения​­ благодарение на аеродинамичната форма, стените не пречат на потока въздух и не създават зони с различно налягане;

Последни мнения от клиенти:

Петя Дорбалийска преди 1 месец за Изработка на 2 метални навеса над вход и над веранда | Божурище

“Освен, че спази всички срокове и договорки, Христо ни свърши и много допълнителни проблеми, които висяха от месеци. Много сме му благодарни за точността и добре свършената работа и чакаме офертата му за следващия проект :) успех и до скоро”

Гергана Масурска преди 2 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Изключително съм доволна от свършената работа, а именно ремонт на покрив (теч от воронка) и укрепване на покрив на тераса. Относно укрепването на покрива на терасата, макар и малък, ремонтът изискваше обезопасяване и умения на алпинист, за да бъде извършен.
Препоръчвам Христо Кирилов на 100% - наистина акуратен професионалист, държи на качествено свършената работа, а не поемане на ангажимент на всяка цена.
Качество- отлично, цена - добра, време за изпълнение - 1 ден.”

Ивайло Даскалов преди 2 месеца за Претърсване на покрив/ изолация | София

“Христо беше точен. Доволен съм. Нека има повече работливи хора като него.
С удоволствие бих се обърнал пак към него!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификация


Разнородни монтажни дейности,покриви,навеси,работа на трудно достъпни места. Конструкции и реконструкции.Дървени къщи,алпийски бунгала,геодезични куполи,настилки и облицовки от естествена дървесина.