Добре дошли в бизнес страницата на Акуратният Майстор

Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции - навеси на тераси, барбекюта, зимни градини и други. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности. Най-добрата ми реклама винаги са доволните ми клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Поставяне на мрежа на балкон за предпазване на домашни любимци., Врати и прегради | София

“Много сме доволни и очаровани от професионализма на г-н Кирилов.Свърши страхотна работа изключително бързо.За напред винаги ще предпочитаме неговите услуги” на 02 Sep 2018 от Мария Цойкова.

Премахване заварена заземителна шина, Врати и прегради | София

“Много съм доволен от изпълнението и от г-н Кирилов.
Оценявам го с най-високата оценка и го препоръчвам!
Благодаря!”
на 03 Jul 2018 от Асен Миланов.

Парапет за прозорец, Парапети | София

“Христо Кирилов работи бързо и точно. За моя изненада изпълни проекта по-рано, отколкото беше заявил. Доволна съм от отношението, работата му, както и от цената, която ми предложи и ако отново имам нужда от подобни услуги, към него ще се обърна.
P.S.Да си купи калцуни. :)”
на 28 Jun 2018 от Ира Ангелова.

Монтаж на ламперия, Дърводелски услуги | София

“Коректен и изпълнителен. Завърши проекта в обещания срок и без допълнителни уговорки. Христо е вашият майстор, препоръчвам с две ръце.” на 20 Jun 2018 от Александър Красимиров.

Изграждане на покрив на тераса и поставяне на безпрофилни сгъваеми прозорци, Покривни услуги | София

“Отлични впечатления от Христо. Рядко се срещат майстори/фирми, които при предоставяне на оферта разбиват до най-малкия детайл отделните и компоненти, така както той го прави. Това спомага да разбереш за какво точно си плащаш и какво ще получиш накрая. Беше гъвкав към промени и отворен за всякакви въпроси.
Абсолютно никакви забележки от гледна точка на качество на крайния продукт, бързина и чистота на работа. Направи поръчката за 2 дена и половина, докато повечето други оферти бяха за 3-5 дни. Постели велпапе из целия апартамент и се стараеше да пази чисто, като в последствие си изхвърли всички боклуци. Присъствието му беше незабележимо. Бързото изпълнение на попречи на качеството на крайния продукт. Имахме леки забележки към някои от детайлите и крайното оформление (които предполагам на повечето хоря няма да им направят впечатление). След като се свързахме с Христо, веднага и асолютно коректно той ни посети и коригира всичко в рамките на минути.
Жалко, че обхвата на дейностите, които извършва е ограничен, но ако се наложи пак бихме го ползвали. Горещо препопърчвам!”
на 09 Jun 2018 от Венцислав Тасев .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия като помощник за вътрешни ремонти. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификация:

Разнородни монтажни дейности,