Добре дошли в бизнес страницата на Акуратният Майстор

Занимавам се основно с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за тази дейност включително специализирана механизация оптимизираща качване и сваляне на материалите при тежки покривни ремонти с обхват 8 етажа или 22м. Най-добрата ми реклама винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Довършване на дървена покривна конструкция на тераса, Покривни услуги | София

“Много професионално и бързо изпълнение на довършителните работи. В началото на следващия сезон ще ползвам услугите на Христо за ремонт на още една тераса. Спечели доверието ми още с първата ни среща. Препоръчвам! Точен и коректен изпълнител!” на 17 Sep 2019 от Натали Илиева.

Малък Дървен навес на балкон, Дърводелски услуги | София

“Много съм доволен от извършената работа по изработка на дървен навес. Препоръчвам с двете ръце.” на 16 Jul 2019 от Панайот .

Премахване винкелово остъкление от тераса, Кърти, чисти, извозва | София

“"Акуратният майстор" отговаря напълно на профила на Христо. Доволна съм от свършената работа, изпълни я професионално. Благодарна съм му за човешкото отношение, че прие да отдели време в почивен ден, за да ми съдейства. Препоръчвам!!!” на 07 Jul 2019 от Вилиана Петрова.

Теч на покрив, ръждясали ламарини по целия покрив, Покривни услуги | София

“Много съм доволна от Христо Кирилов. Стараеше се да свърши работата по-добре и от това което беше заявил.” на 14 Jun 2019 от Aди Славинска.

Възстановяване на съоръжения за спорт (аджилити) на кучешка площадка, Дърводелски услуги | София

“Христо даде отлична оферта за този доста нехарактерен ремонт. Повечето съоръжения са изработени изцяло наново, Работата беше извършена качествено и в срок.
Благодарим и препоръчваме този майстор!”
на 20 May 2019 от Габриела Георгиева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификация:

Разнородни монтажни дейности, работа на трудно достъпни места.

0879 590 810 | 10:00-18:00