Добре дошли в бизнес страницата на Акуратният Майстор

Занимавам се основно с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви. Разполагам с всички необходими професионални инструменти за тази дейност включително специализирана механизация оптимизираща качване и сваляне на материалите при тежки покривни ремонти с обхват 8 етажа или 22м. Най-добрата ми реклама винаги е била препоръката от доволни клиенти. Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта, за София са безплатни.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Поставяне на предпазна мрежа за котки на балкон - ет.6, Дограма и остъкляване | София

“Изключително много съм доволна от работата на господин Христо Кирилов! Перфектна работа!” на 08 Apr 2019 от Ева Коцева.

Ремонт на врата за мазе, Врати и прегради | София

“Останах доволен от работата на майстора. Бих използвал услугите му отново .” на 20 Mar 2019 от Емил Стойнов.

Подрязване на 3 броя интериорни врати, Дърводелски услуги | София

“Отлично изпълнение. Работи бързо, качествено и наистина професионално. Определено, при необходимост ще го потърся отново.” на 28 Dec 2018 от Катя Богданова.

Заваряване на 3 бр. Г-образни планки към метална конструкция + метален парапет с 5 метални "крака", Заваряване | София

“Изключително съм доволен от изпълнението на Христо - работи бързо и качествено. Извърши и предварителен оглед за запознаване с проекта преди ценовата оферта. Предложи и някои подобрения. Благодаря.” на 21 Oct 2018 от Александър .

Поставяне на мрежа на балкон за предпазване на домашни любимци., Врати и прегради | София

“Много сме доволни и очаровани от професионализма на г-н Кирилов.Свърши страхотна работа изключително бързо.За напред винаги ще предпочитаме неговите услуги” на 02 Sep 2018 от Мария Цойкова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм ПМГ-Васил Левски в град Смолян, след което отбих военната си служба като скатавач на парашути в Авиобаза Безмер.От 2004г. до 2010г. съм работил като монтажник на метални конструкции във фирма Металстрой-АМС.След това работата ми е била основно на частни начала - изграждане на покриви, метални халета и разнородни дървени и метални конструкции.Работил съм около 2 години в Холандия в екип за вътрешни ремонти и реставрация на стари къщи. По мащабните проекти, в които съм участвал са: 1.Цялостен ремонт на 4-то РУ град София - ул.Развигор. 2.Частичен ремонт на покрива на министерство на транспорта в град София 3.Монтаж на 1200 тона метална конструкция за 8 работни дни на спортна зала "Колодрума" - град Пловдив. 4.Монтаж на 3200м2 хале за птицеферма на фирма МАРВАС-90.

Специализация и квалификация:

Разнородни монтажни дейности, работа на трудно достъпни места.