Добре дошли в бизнес страницата на Метал Дизайн М

Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия-парапети,огради,врати,конструкции,винтидж,паравани,маси,козметични легла,поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на гаражна метална врата в Банишора, Врати и прегради | София

“Ремонтира вратата и я боядиса в цветовете на националното знаме. Бързо и прецизно изпълнение. Препоръчвам!” на 20 Mar 2019 от Костанца Бочева.

Една от двете гаражни врати не се отваря до края, Врати и прегради | София

“Много съм доволен от работата на господин Найденов. Всичко беше точно и си почисти след приключване на работата.” на 15 Mar 2019 от камен антонов.

Метален крак за бар плот, Железарски услуги | София

“Бързо и точно изпълнение. Много съм доволен от резултата!” на 10 Dec 2018 от Валентин Асенов .

Ремонт на гаражна и дворна врата + изработка на скеле за лозе, Железарски услуги | Елин Пелин

“Отлично работа. Спазени срокове и уговорки. Никакви забележки относно качеството на изпълнението” на 02 Dec 2018 от Иванов .

Изработка на метални стойки, Железарски услуги | София

“Доволен съм. Проектът беше изпълнен по възможно най-добрия начин .” на 17 Oct 2018 от Ангел Ангелов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 1987 г. се занимавам със заваряване разкрояване и монтаж на метални конструкции. Придобил съм опит, както в наши така и в чужди фирми, като съм работил в Австрия, Чехия, Германия, Франция. В България работя както на частни клиенти, така и на строителни фирми.

Специализация и квалификация:

Завършил съм Средно Специално Техническо училище по Индустриализирано Строителство със специалност заваряване и изработка на метални изделия.Металургия в ВХТИ. Във Чешката Република съм специализирал заваряване на ТИГ/ВИГ (волфрам инертен газ), МИГ/МАГ (метал инертен газ/метал активен газ), ММА Ръчно електродъгово (РЕД) заваряване с обмазани електроди. Придобил съм опит в Газопламъчно рязане и заваряване,Подфлюсово заваряване,Плазмено рязане. Имам всички сертификати по заваряване.