Добре дошли в бизнес страницата на Метал Дизайн М

Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия - парапети, огради, врати, конструкции, винтидж, паравани, маси, козметични легла, поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Изграждане на рамка за врата - 3,35х6 м., Железарски услуги | София

“Благодаря на Мариян за бързата реакция – минути след публикацията ми в сайта.
Също така благодаря за търпението, което прояви и готовността му да поправи грешките направени от предишния майстор. Рядко се среща толкова прецизни в работата си хора. Комуникацията беше изключително приятна, освен перфектно свършената работа, той ми даде много безплатни съвети как да постъпя с проекта си като вложа минимални усилия и средства. Важно е да отбележа също, че той работи изключително чисто, а в моя случай беше почти невъзможно да се пазят вещите, тъй като офиса вече е обзаведен. Интелигентен, вежлив и много коректен специалист, с който със сигурност и с удоволствие ще работя и занапред. Горещо го препоръчвам!”
на 18 Nov 2019 от Николова .

Декоративен парапет вътрешно стълбище, Парапети | София

“Парапетите по мой дизайн се получиха чудесно. Препоръчвам и бих поръчал други изработки от ковано желязо.” на 15 Nov 2019 от Даниел Георгиев.

Решетка, комарник, Железарски услуги | София

“Перфектен майстор, перфектен човек! Работата беше свършена точно и чисто за отрицателно време. Работи бързо, отговорно и качествено. Високо препоръчвам тази фирма! Всеки който я наеме няма да съжалява и ще остане доволен! Препоръчвам!” на 13 Nov 2019 от Ани .

Метална конструкция за укрепване при премахната стена в апартамент, Железарски услуги | София

“Изключително добре свършена работа, коректен и бързо приключен обект. Изказани допълнителни съвети покрай ремонтни дейности.” на 11 Oct 2019 от Мартин .

Метална стойка за кухненски плот и гръб, Железарски услуги | София

“Отлично свършена работа. Перфектна изработка на изделието по уточнените скици и размери. Доставка до адрес 3 дни преди уточнения срок. За мен Мариян е истински професионалист - да вникнеш за какво ще се използва това изделие, да препоръчаш корекции, да изпълниш точно уговорените условия, да доставиш в срок.” на 26 Sep 2019 от А. Баховски .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 1987 г. се занимавам със заваряване, разкрояване и монтаж на метални конструкции. Придобил съм опит, както в наши така и в чужди фирми, като съм работил в Австрия, Чехия, Германия, Франция. В България работя както с частни клиенти, така и на строителни фирми.

Специализация и квалификация:

Завършил съм Средно Специално Техническо училище по Индустриализирано Строителство със специалност заваряване и изработка на метални изделия. Металургия в ВХТИ. В Чешката Република съм специализирал заваряване на ТИГ/ВИГ (волфрам инертен газ), МИГ/МАГ (метал инертен газ/метал активен газ), ММА Ръчно електродъгово (РЕД) заваряване с обмазани електроди. Придобил съм опит в Газопламъчно рязане и заваряване, Подфлюсово заваряване, Плазмено рязане. Имам всички сертификати по заваряване.