Добре дошли в бизнес страницата на Метал Дизайн М

Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия-парапети,огради,врати,конструкции,винтидж,паравани,маси,козметични легла,поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Изработка на метален шкаф за заведение и холдери за вина, Железарски услуги | София

“Много съм доволна. Работата беше извършена качествено в срок и бяха спазени всички детайли. Всичко като време и разходи беше съобразено така, че да е удобно за мен. Радвам се, че все още има майстори, които могат да извършват подобни нестандартни проекти. Много съм доволна и отново бих използвала услугите на г-н Найденов. Препоръчвам!” на 08 Oct 2018 от Мария Павлинова.

Ремонт на метална входна врата и още 2 други, Боядисване и декорация | София

“Проектът бе изпълнен отлично. След предварителен оглед и консултация ми бе направена оферта и дата за начало на ремонта. След като всичко бе уговорено - труд, материали, дейност за извършване, работата започна. Изпълнението бе идеално и професионално. Останах много доволен.” на 29 Sep 2018 от Георги Александров.

Заваряване на желязна врата, Заваряване | София

“Перфектно изпълнение.
Много съм доволен от извършената работа.
Препоръчвам!”
на 20 Dec 2017 от Борислав Тасев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 1987 г. се занимавам със заваряване разкрояване и монтаж на метални конструкции. Придобил съм опит, както в наши така и в чужди фирми, като съм работил в Австрия, Чехия, Германия, Франция. В България работя както на частни клиенти, така и на строителни фирми.

Специализация и квалификация:

Специализирал съм заваряване на Тиг, Миг, ММА