Добре дошли в бизнес страницата на Метал Дизайн М

Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия-парапети,огради,врати,конструкции,винтидж,паравани,маси,козметични легла,поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Изработване и монтаж на външен простор под прозорец, Железарски услуги | София

“Г-н Найденов е изключителен професионалист. Беше точен както за огледа, така и за изпълнението на поръчката. Доволна съм от изпълнения от него проект и пак бих ползвала услугите му. Препоръчвам!” на 21 Jul 2019 от Нина Веселинова.

Врата и ограда за двор, Железарски услуги | София

“Много бързо и старателно изпълни поръчката. Препоръчвам” на 09 May 2019 от Виктор Клисурски.

Счупена подматрачна сгъваема рамка, Заваряване | София

“Точен, акуратен, честен. Проектът изпълнен в срок и на 120% !!/Извършени дейности необявени в проекта/ Препоръчвам с благодарност.” на 23 Apr 2019 от Цветанка Паскалева.

Ремонт на гаражна метална врата в Банишора, Врати и прегради | София

“Ремонтира вратата и я боядиса в цветовете на националното знаме. Бързо и прецизно изпълнение. Препоръчвам!” на 20 Mar 2019 от Костанца Бочева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 1987 г. се занимавам със заваряване разкрояване и монтаж на метални конструкции. Придобил съм опит, както в наши така и в чужди фирми, като съм работил в Австрия, Чехия, Германия, Франция. В България работя както на частни клиенти, така и на строителни фирми.

Специализация и квалификация:

Завършил съм Средно Специално Техническо училище по Индустриализирано Строителство със специалност заваряване и изработка на метални изделия.Металургия в ВХТИ. Във Чешката Република съм специализирал заваряване на ТИГ/ВИГ (волфрам инертен газ), МИГ/МАГ (метал инертен газ/метал активен газ), ММА Ръчно електродъгово (РЕД) заваряване с обмазани електроди. Придобил съм опит в Газопламъчно рязане и заваряване,Подфлюсово заваряване,Плазмено рязане. Имам всички сертификати по заваряване.