Добре дошли на бизнес страницата на Даниел Костадинов


Здравейте, Ние сме малка фирма, предлагаща електроуслуги, ремонт, изграждане и проектиране на електроинсталации. Занимаваме се с тази дейност от 1984г. Изградили сме и узаконили множество жилищни сгради, обществени учреждения и банки. Изпълняваме пускова-наладъчна дейност, гръмозащитни инсталации и тяхното узаконяване.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Любомир Дойчев преди 1 месец за Монтаж на вентилатор, абсорбатор и отдушник | Банкя

“Ползвал съм услугите на Даниел не веднъж и за не един мой обект. В случая го ангажирах за монтаж на клапа на отдушник в кухня и за смяна на вентилатори в бани. Както обикновено Даниел свърши работата си бързо, чисто и качествено. Препоръчвам и бих ползвал услугите на Даниел отново!”

Константин Янков преди 2 месеца за Ремонт на стълбищно осветление | София

“Добре свършена работа. Допълних първоначалното задание с още задачи, но всичко беше изпълнено коректно.”

Георги Арие преди 6 месеца за Смяна на ел. табло | София

“Доволен съм. Бърза и чиста работа.”

Виж всички мнения

Опит


От 1984-1986г. - поддръжка, част Електро в Завод за електронни и преобразувателни елементи, гр.София От 1986-1992г. - електромонтажник в поделение 1310 - монтажна дивизия, гр.София От 1992-1997г. - електролаборант в Пусково-наладъчна лаборатория при поделение 1310, гр.София От 1997-2000г. - електромонтажник в ,,Енергомонтаж" - Медодобивен комбинат, гр.Пирдоп От 2000-2003г. - електромонтажник във фирма за производство на електротабла ,,Оскар-ел", гр.София От 2003г. до момента - собственик на фирма за електроизграждане

Специализация и квалификации


- Средно-специално - Техникум ,,Киров", гр.София - МГУ ,,Св.Иван Рилски", гр.София - 5-та квалификационна група по безопасност при работа по електрообзавеждане с напрежение над 1000V