Добре дошли в бизнес страницата на Д - А 11 ЕООД

Д - А 11 ЕООД е фирма, която предлага комплексни услуги на достъпни за всеки цени! Монтаж на качествена дограма с огромно разнообразие от профили и цветове по възможностите на всеки джоб. Всякакви довършителни работи - зидарски услуги с итонг, шпакловки, боядисване, топлоизолации, гипсокартон, замаски, мазилки, ел. инсталации, ВиК, кърти - чисти - извозва .Покриване и остъкляване на тераси и балкони, навеси с поликарбонат. Метални конструкции.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подмяна на счупени прозорци с нови., Дограма и остъкляване | София

“Изключително много сме благодарни на г–н Данаилов за свършената работа. Професионалното отношение и съветите които ни даде ,помогнаха да вземем правилното решение . Благодарение на цялата бригада вече сме с усвоена тераса и й се радваме от сърце. Бъдете здрави момчета !” на 06 Dec 2019 от Веселина Елисеева.

4 мини-проекта за дограма, Дограма и остъкляване | София

“Данаил Данаилов има рядко срещаната по тези ширини способност да търси решения, а не проблеми по поставената задача. В допълнение с опита му в областта на дограмата, приносът му към ремонтите, в които участва е съществен.

Трудно е да се организира цял екип с подобни характеристики, но Данаил контролира проектите, с които се е заел и работи до удовлетворяване на клиента.

Благодаря и бих ползвал услугите ви отново.”
на 20 Apr 2018 от Георги Георгиев.

Поставяне на фаянс и теркота, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Фирмата изпълни ремонтни дейности на 3 помещения - баня, кухня и коридор в панелен апартамент. Работата започна в уговорения ден. Предварителният срок беше спазен. Като цяло добра работа.” на 26 Mar 2018 от Михаил Михайлов. Данаил Данаилов отговори:
Благодарим Ви за оценката на извършената от нас работа! За нас е изключително важно мнението на всеки един клиент!

Ремонт на ПВЦ-алуминиев покрив на тераса, Дограма и остъкляване | София

“Супер коректна фирма! Работят бързо и качествено! Дават гаранция и я спазват! Реални цени!
Много съм доволна и ги препоръчвам на всички, които имат нужда от бърз и качествен ремонт на човешки цени! Благодаря!”
на 04 Jan 2018 от Силвия .

Оправяне стени, Боядисване и декорация | София

“След среща с Данаил промених заявката от малък ремонт в пълен ремонт на апартамента. Допълнително към заданието се допълниха тавани от Гипсокартон , обръщане на прозорци и врати , шпакловане , лепене на плочки , ВИК , къртене , нова замазка итн. Данаил и неговите хора се стараеха и направиха нещата така, че да сме двоволни. Срокът за изпълнение на дейностите беше 40 дни , като приключиха с предварение . Цените са около средните за София , а качеството с което работи е много добро. Препоръчвам го за хора които искат да си направят всичко от дребен ремонт на апартамента до основен ремонт . ” на 06 Mar 2017 от Luchezar Stoilov.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има богат опит и в буквалния смисъл хиляди успешно завършени проекти. Имаме над 8 години стаж в бранша и разполагаме с квалифицирани кадри, а не доммашни майстори!

Работим в срок с гарантирано качество и на ниски цени !

Специализация и квалификация:

Основната дейност на фирмата е остъкляването и затварянето на балкони и тераси, както и всички довършителни работи (монтаж на дограма, шпакловки, боядисвания, гипсокартон, зидарски работи, измазване на врати и прозорци, къртене и извозване и др. )