Добре дошли на бизнес страницата на Д - А 11 ЕООД


Д - А 11 ЕООД е фирма, която предлага комплексни услуги на достъпни за всеки цени! Монтаж на качествена дограма с огромно разнообразие от профили и цветове по възможностите на всеки джоб. Всякакви довършителни работи - зидарски услуги с итонг, шпакловки, боядисване, топлоизолации, гипсокартон, замаски, мазилки, ел. инсталации, ВиК, кърти - чисти - извозва .Покриване и остъкляване на тераси и балкони, навеси с поликарбонат. Метални конструкции.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Силияна Панова преди 3 дни за Обръщане около пет прозорца с вароциментова мазилка | София

“Радвам се, че попаднах на Данаил Данаилов - спечелил е респекта и уважението на екипа си и те се държат отговорно и търпеливо като него.
Майсторите действаха внимателно и търпеливо и завършиха всичко, което бяхме обсъдили. Почистваха в края на работния ден.
Отново ще ги ползваме!”

Кирова преди 1 месец за Ремонт на балкон | София

“Отлично завършен проект по усвояване на тераса!Всичко започна по план и приключи по-рано от плануваното! Професионална работа и отношение!Малко са хората като Данаил Данаилов,екипа му е страхотен!Благодаря,пак ще ползвам услугите им!”

Веселина Елисеева преди 36 месеца за Подмяна на счупени прозорци с нови. | София

“Изключително много сме благодарни на г–н Данаилов за свършената работа. Професионалното отношение и съветите които ни даде ,помогнаха да вземем правилното решение . Благодарение на цялата бригада вече сме с усвоена тераса и й се радваме от сърце. Бъдете здрави момчета !”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата има богат опит и в буквалния смисъл хиляди успешно завършени проекти. Имаме над 13 години стаж в бранша и разполагаме с квалифицирани кадри, а не доммашни майстори!

Работим в срок с гарантирано качество и на ниски цени !

Специализация и квалификации


Основната дейност на фирмата е остъкляването и затварянето на балкони и тераси, както и всички довършителни работи (монтаж на дограма, шпакловки, боядисвания, гипсокартон, зидарски работи, измазване на врати и прозорци, къртене и извозване и др. )