Добре дошли на бизнес страницата на Д - А 11 ЕООД


Д - А 11 ЕООД е фирма, която предлага комплексни услуги на достъпни за всеки цени! Монтаж на качествена дограма с огромно разнообразие от профили и цветове по възможностите на всеки джоб. Всякакви довършителни работи - зидарски услуги с итонг, шпакловки, боядисване, топлоизолации, гипсокартон, замаски, мазилки, ел. инсталации, ВиК, кърти - чисти - извозва .Покриване и остъкляване на тераси и балкони, навеси с поликарбонат. Метални конструкции.

Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Веселина Елисеева преди 7 месеца за Подмяна на счупени прозорци с нови. | София

“Изключително много сме благодарни на г–н Данаилов за свършената работа. Професионалното отношение и съветите които ни даде ,помогнаха да вземем правилното решение . Благодарение на цялата бригада вече сме с усвоена тераса и й се радваме от сърце. Бъдете здрави момчета !”

Георги Георгиев преди 27 месеца за 4 мини-проекта за дограма | София

“Данаил Данаилов има рядко срещаната по тези ширини способност да търси решения, а не проблеми по поставената задача. В допълнение с опита му в областта на дограмата, приносът му към ремонтите, в които участва е съществен.

Трудно е да се организира цял екип с подобни характеристики, но Данаил контролира проектите, с които се е заел и работи до удовлетворяване на клиента.

Благодаря и бих ползвал услугите ви отново.”

Михаил Михайлов преди 27 месеца за Поставяне на фаянс и теркота | София

“Фирмата изпълни ремонтни дейности на 3 помещения - баня, кухня и коридор в панелен апартамент. Работата започна в уговорения ден. Предварителният срок беше спазен. Като цяло добра работа.”

Данаил Данаилов отговори:

Благодарим Ви за оценката на извършената от нас работа! За нас е изключително важно мнението на всеки един клиент!

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата има богат опит и в буквалния смисъл хиляди успешно завършени проекти. Имаме над 8 години стаж в бранша и разполагаме с квалифицирани кадри, а не доммашни майстори!

Работим в срок с гарантирано качество и на ниски цени !

Специализация и квалификация


Основната дейност на фирмата е остъкляването и затварянето на балкони и тераси, както и всички довършителни работи (монтаж на дограма, шпакловки, боядисвания, гипсокартон, зидарски работи, измазване на врати и прозорци, къртене и извозване и др. )