12 оставени мнения от 21 извършени проекти
4.92 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Пламен Василев преди 6 месеца за Навес на балкон от поликарбонат | София

“точно и коректно изпълнение”

Атанас Стоев преди 11 месеца за Затваряне на тераса | София

“Терасата беше затворена успешно. Бригадата работи бързо и организирано като почистиха след себе си. Става въпрос за грубо затваряне, без вътрешните довършителни работи.”

Мирослав Димитров преди 16 месеца за Остъкляване на тераса | София

“Добро изпълнение, доволен съм!”

Силияна Панова преди 16 месеца за Обръщане около пет прозорца с вароциментова мазилка | София

“Радвам се, че попаднах на Данаил Данаилов - спечелил е респекта и уважението на екипа си и те се държат отговорно и търпеливо като него.
Майсторите действаха внимателно и търпеливо и завършиха всичко, което бяхме обсъдили. Почистваха в края на работния ден.
Отново ще ги ползваме!”

Виж снимки
Кирова преди 18 месеца за Ремонт на балкон | София

“Отлично завършен проект по усвояване на тераса!Всичко започна по план и приключи по-рано от плануваното! Професионална работа и отношение!Малко са хората като Данаил Данаилов,екипа му е страхотен!Благодаря,пак ще ползвам услугите им!”

преди 53 месеца за Подмяна на счупени прозорци с нови. | София

“Изключително много сме благодарни на г–н Данаилов за свършената работа. Професионалното отношение и съветите които ни даде ,помогнаха да вземем правилното решение . Благодарение на цялата бригада вече сме с усвоена тераса и й се радваме от сърце. Бъдете здрави момчета !”

преди 73 месеца за 4 мини-проекта за дограма | София

“Данаил Данаилов има рядко срещаната по тези ширини способност да търси решения, а не проблеми по поставената задача. В допълнение с опита му в областта на дограмата, приносът му към ремонтите, в които участва е съществен.

Трудно е да се организира цял екип с подобни характеристики, но Данаил контролира проектите, с които се е заел и работи до удовлетворяване на клиента.

Благодаря и бих ползвал услугите ви отново.”

Виж снимки

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Бригадата на Дани Данаилов са зключителни професионалисти, изпълниха в срок проект за усвояване на подпокривна тераса за по-малко от 9 дни. Офертата ни включваше дограма, изолация, смяна на покривна конструкция, замазка, шпакловка и боядисване. Изключително точни и коректни. Силно препоръчваме!”

на 06 Mar 2024 от К.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Всички продукти и услуги, които предлага "Д-А 11" ЕООД бяха доставени и положени без забележка.”

на 01 Jan 2009 от Николай Ангелов