54 Препоръчани фирми за борба с вредители

Свържете се бързо и лесно с фирми за борба с вредители!

Не знаете към кого да се обърнете? Може спокойно да отдъхнете! MaistorPlus ще ви помогне да премахнете вредителите от дома си. Няма значение дали това ще са хлебарки, дървеници или плъхове. Единственото нещо, което трябва да направите, е да публикувате заявка и специалисти по обезпаразитяване ще Ви дадат оферти. При нужда от извършване на дезинсекция или дератизация е добре да се обърнем към специалист, който да предприеме квалифицирано действие за премахване на вредителите по безопасен начин. Никъде другаде няма да откриете на едно място толкова много възможности!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Петър Петров
онлайн преди 20 часа

Топъл Дом ЕООД

11 извършени проекта

Последно мнение за "Направа на постамент":

"Момчето което дойде беше много отговорно , роботи доста бързо и качествено."
Стандартна иконка за категория Борба с вредители
онлайн преди 43 месеца

Ерол Билянов


Все още няма извършени проекти

Член от 111 месеца:

Фирмата е специализирана в борба против вредни насекоми и гризачи.
Стандартна иконка за категория Борба с вредители
онлайн преди 43 месеца

Ерол Билянов


Все още няма извършени проекти

Член от 111 месеца:

Фирмата е специализирана в борба против вредни насекоми и гризачи.
Профилна снимка - даниел тодоров
онлайн преди 43 месеца

Даниел Тодоров


Все още няма извършени проекти

Член от 44 месеца:

Казвам се Даниел Тодоров, управител и ддд ръководител на фирма Еко Пест Консулт ЕООД. Фирмата се занимава с Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация, Фумигация, Изготвяне и внедряване на НАССР системи. ...
avatar_4516_48110208661.jpg
онлайн преди 59 месеца

Кънстракшън Груп


Все още няма извършени проекти

Член от 135 месеца:

Профилна снимка - Димо Христов
онлайн преди 7 месеца

Димо Христов

10 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж и извозване на стара сателитна чиния":

"Доволна съм."
avatar_39066_54605322285.jpg
онлайн преди 5 месеца

Инсект Експерт


Все още няма извършени проекти

Член от 104 месеца:

<div class="entry-content"> <p style="text-align: justify;">&bdquo;<strong>Инсект Експерт ®</strong>&ldquo; е специализирана фирма в борбата с вредители &ndash; хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дърве ...
Стандартна иконка за категория Борба с вредители
онлайн преди 29 месеца

Борба с вредители


Все още няма извършени проекти

Член от 69 месеца:

ДДД Гард и Пестконтрол ЕООД е специализирана фирма за борба с вредители, ддд , обезпаразитяване, пръскане срещу хлебарки , борба с гризачи и други. Обработки на зелени площи , срещу кърлежи и комари!
Стандартна иконка за категория Борба с вредители
онлайн преди 30 месеца

Любомир Венков


Все още няма извършени проекти

Член от 35 месеца:

avatar_20300_88105907012.jpg
онлайн преди 38 месеца

Инсекта България ООД


Все още няма извършени проекти

Член от 117 месеца:

<p>Услуги по Дезинсекция, Дезинфекция и Дератизация.&nbsp;Инсекта България се бори с Хлебарки, дървеници, бълхи, кърлежи, мравки, мишки, плъхове и други вредители.&nbsp;За един по чист свят без хлебар ...

Животни, които приспадата към услугата "Борба с вредители":

 • насекоми: хлебарки, дървеници, кърлежи, бълхи, дървояди, оси, стършели, паяци, мравки, мухи, комари, молци, стоножки, сколопендра
 • гризачи: плъхове, мишки, съсели;
 • подземни вредители: къртици, слепи кучета;
 • птици: гълъби, врабчета, чайки и гларуси, лястовици, скорци и косове;
 • влечуги: змии, гущери.

Методи за борба с вредителите

Методите, които използват специалистите за унищожаване на вредителите могат да бъдат механични, биологични, физични и химични. В практиката най-често се среща химичният метод. При него се използва токсичното влияние на различни химични съединения. Аерозолните препарати обикновено се пръскат и действат активно до момента на тяхното измиване. При тяхната употреба често се налага повторно използване. При пастообразните препарати е достатъчна една обработка. Те имат дълго остатъчно действие и резултатът при тях е 100%.

Защо ни е нужна фирма или специалист в борба с вредителите?

Чувствали ли сте се безсилни да се справите с проблема, независимо колко усилия полагате? Една от причините за това е липсата на знание за спецификата при работа с химични съединения. Не е достатъчно да купите отрова за вредители от първия магазин. Нужно е да има правилен подход при обработката на пространството, дори когато става дума само за дезинфекция. Например, ако при дезинсекция използвате неправилна отрова или неточно количество от нея, е възможно вредителят да изгради резистентност и каквото и да правите да бъде безрезултатно. Спестете си главоболията и се свържете с някой от специалистите на MaistorPlus! Те ще ви консултират за правилния подход и ще вземат проблема в свои ръце.

Как да изберем правилния специалист?

При избора на точен професионалист е важно да имате предвид няколко фактора:

 • На първо място той трябва да се легитимира като предостави документ за професионална подготовка. Нужно е да бъде регистриран в Министерство на здравеопазването и да извършва дейността си под контрола на РИОКОЗ, като спазва всички изисквания за безопасност.
 • Опитът му до този момент е от първостепенно значение.
 • Качеството на извършваната услуга трябва да кореспондира с цената за нея.
 • И не на последно място, използваните отрови не бива да са канцерогенни, а от възможно най-ново поколение.

Основни услуги, които предлагат фирмите за борба с вредители:

 • дезинсекция – система от методи за борба с вредни насекоми, които се предприемат на открити и закрити площи с помощта на инсектиден препарат с остатъчно действие;
 • дератизация – система от методи за борба с вредни гризачи;
 • декаризация – система от методи за унищожаване на кърлежи и паразити, извършва се най-вече на открити тревни площи;
 • дезинфекция – система от методи за борба с микроорганизмите от външната среда с цел прекъсване на разпространението на инфекции;
 • мониторинг – комплекс от мерки за наблюдение и оценка на извършената дейност с цел пълното елиминиране на проблема;
 • изграждане на системи – извършва се за търговски обекти в хранителния бизнес.

Търсите как да премахнете вредителите от своя дом? MaistorPlus има решение за вас! Ние ви даваме възможността бързо и лесно да получите най-добрите оферти от фирми за борба с вредителите от цяла България! Всичко, което трябва да направите е да публикувате заявка и до 24 часа може да очаквате индивидуални оферти от изпитани специалисти в областта. При избора не забравяйте да проверите извършените заявки от фирмата досега и поставените им оценки от клиенти. Накрая добавете и своята оценка, за да помогнете и на тези след вас да открият най-добрия начин за премахване на насекоми и гризачи. Не губете време в тревоги как да се справите с проблема! Пуснете заявка сега!

Важно да знаете за борбата с вредители

В днешни времена урбанизацията ни е довела до неизбежното съжителство с вредители от всякакъв вид. Със сигурност е имало нощи, в които отивайки в кухнята, сте се натъквали на хлебарки.
Спокойно, спасение има!

Потърсете фирма за борба с вредители, независимо дали това ще са плъхове, хлебарки, дървеници, кърлежи, бълхи, мравки или комари. Препаратите, които са на пазара в момента са достатъчно качествени, за да ви помогнат да се отървете веднъж завинаги от неприятните животинки. Обработването се извършва на всякакъв тип повърхности. Няма проблем да бъдат обработени и тревни площи. Ако се безпокоите за здравето си, знайте че е без основание. Модерните препарати са безвредни дори и за малки деца.
Все пак Ви съветваме да се обръщате към фирми за борба с вредители, които притежават акредитация от РИОКОЗ и са регистрирани в Министерствовото на здравеопазването. Публикувайте заявка за борба с вредители в MaistorPlus напълно безплатно и бързо ще получите ценови предложения от специалисти в бранша за дезинсекция, дератизация, декаризация или фумигация.

Публикувайте заявка!