790 Препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви

Наясно сме колко е трудно намирането на качествена фирма или майстор за ремонт на покриви, затова MaistorPlus ще се погрижи да получите разнообразие от оферти и оценки от потребители, които да ви улеснят в избора на изпълнител. Намерете подходящ професионалист, заявете проект безплатно в MaistorPlus. Така ще узнаете повече за репутацията на различни фирми и специалисти в сферата на ремонта на покриви, ще сравните техните оферти, а вече и ще можете да осъществите директен контакт с тях чрез нашата платформа.

Заявка бързо направи и покрива си лесно укрепи!

Заяви проект

Фирми за покривни услуги от България

 • "СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ" ЕООД · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 06.07.2012 , Пакет Про+

  Stroi-Perfekt е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

  "СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ" ЕООД работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изключително сме доволни от работата на Христо и неговия екип! Момчетата работиха много чисто, организирано и темпово! Свършиха всичко два дни преди крайния срок, за който се договорихме, при това срещу много разумно заплащане. Христо ни съветваше за всичко, даваше ни идеи как да се направят детайлите и свърши доста дошълнителни дребни работи, които промениха към много по- добро визията на двора около къщата ни! Препоръчвам смело Строй Перфект! Аз със сигурност ще използвам пак услугите им!"
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Ремонт на покриви очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Todorov · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 06.04.2014 , Пакет Про+

  Като изграждаме и ремонтираме  го правим както трябва.Доверете ни се.Ние работиме без авансово заплащане.

  Todorov работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти по водосточни системи и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря на бригадата на Тодоров за свършената работа! Свършиха с 1 един по-късно, но това беше заради повече работа, която се наложи да свършат. Бих ги наел отново. "
  -> Покани за проект
 • СОЛТИ 06 · Специализирана фирма с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 18.12.2012 , Пакет Про

  Фирмата е на строителния пазар от 2006 година. Фактът, че все още сме, означава, че се справяме.

  СОЛТИ 06 работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Само добри думи за Сотир Тигалонов. Дойде веднага за оглед, предложи решение за въпроса. Съвестно и качествено изпълнение. Намери решение за допълнително възникналите проблеми. Добъркан специалист и човек на когото може да се разчита. Ще ползвам отново услугите му."
  -> Покани за проект
 • BI-EM stroi · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 04.05.2014 , Пакет Про+

  Здравейте, ние сме строителна бригада, която държи на бързина качество и коректност!

  BI-EM stroi работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Майстори и фирми за дървени навеси и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бригадата работи наистина бързо. Майсторът обяснява всичко подробно и търпеливо, така че и аз да схвана нещата. Дали е качествено - на първи поглед така изглежда, но големите тестове дали ще има течове, ще дойдат с първия обилен дъжд. Надявам се да няма :) Забравих - дават 5 години гаранция! "
  -> Покани за проект
 • Трайчо Нанов · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 15.06.2015 , Пакет Про+

  Здравейте,казвам се Трайчо Нанов и се занимавам по специално с покриви, но умея да работя и други ремонти, всичко свързано със строителството, ремонт на покриви, строителство от основа до покрив, вътрешни ремонти (всякакви), ел.инсталации, ВиК и др.

  Трайчо Нанов работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Майстори и фирми за нови покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Договореният ремонт беше извършен качествено и предсрочно. Да са живи и здрави, да ремонтират още много покриви. Огнян."
  -> Покани за проект
 • genchevstroi · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 05.11.2015 , Пакет Про+

  Ние сме от род на майстори, като занаята ни е предаден от поколение на поколение. Научили сме всички старовременни хватки в покривните ремонти, като следим и прилагаме всички нововъведения в нашата работа. Ние даваме живот на вашият покрив и гаранция за бъдещето, за да бъдете спокойни вие и вашите деца. Извършваме широка гама от покривни ремонти, изграждане на нов покрив, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди и монтаж на битумни керемиди,хидроизолация и тенекеджийски услуги .

  genchevstroi работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволен от работата на Антон ! Прецизен в работата си, точен във финансовите взаимоотношения. Много добре оборудван и подготвен за неочаквани ситуации, което е голям плюс. "
  -> Покани за проект
 • Ремонт на покрив · Майстор на свободна практика с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 27.03.2017 , Пакет Про

  Здравейте, казвам се Богомил Трайков, занимавам се основно със строителни и довършителни дейности, работим с квалифицирани работници. Предлагам, на нашите клиенти дългогодишни гаранции и качествени материали. С Какво Сме По-Добри От Другите: - Гарантираме абсолютната коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на покриви.

  Ремонт на покрив работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Боби се отзова още на следващия ден след публикуването на проекта. Работата беше свършена както сме се договорили по телефона. "
  -> Покани за проект
 • Димитър Касабов · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 11.06.2015 , Пакет Про+

  Специализирани сме в извършването на строителство на сгради - от груб строеж до ключ; основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради; хидро и топлоизолации; ремонт на покриви; ВиК и Ел инсталации; сухо строителство; подови настилки; метални конструкции, метални парапети и оградни пана.

  Димитър Касабов работи в категория Фирми за покривни услуги от Варна, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  Последно оставена оценка:

  "Ремонта е завършен. Всичко, което беше договорено е направено. Към г-н Касабов и частта от работата му забележки няма. Под изпълнител на ремонта беше фирма от Русе. На места не направиха необходимото за да покрият покрива без забележки. Наложи се допълнително да се обработват места от покрива."
  -> Покани за проект
 • Валентин Асенов · Специализирана фирма с основна дейност "Ремонт на покриви"
  член от 27.05.2015 , Пакет Про+

  Здравейте,фирмата ни е регистрирана през 2008г. и с основна дейност ремонт на покриви и довършителни строителни ремонти. Фирмата разполага с квалифицирани работници и работи с качествени материали.

   

  Валентин Асенов работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти за ремонт на покриви и други.

  -> Покани за проект
 • Момчил Куцаров · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Ремонт на покриви"
  член от 09.09.2015 , Пакет Про

  Различни видове ремонти в дома. Къртене и извозване на бани. Подмяна на водопроводни инсталации. Лепене на плочки по пода и стените. Монтаж на санитарен фаянс, бойлери и аксесоари за баня. Монтаж на ламиниран паркет, Сухо строителство. Хидроизолация на плоски покриви по иновативна технология.. Решаване на нестандартни проблеми.

  Момчил Куцаров работи в категория Фирми за покривни услуги от София, Специалисти по водосточни системи и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволен съм от работата на Момчил. Проектът, по който той работи за нас беше цялостен ремонт на баня с тоалетна и отделна тоалетна + смяна на плочки в коридор. С Момчил се работи лесно, той е човек на който можете да разчитате. Апартамента, в който той работеше е жилище, в което в дадения период не живееше никой. Аз бях напълно спокоен да го оставя да работи там сам. Услужлив е - помагал ми е с транпорт на едри покупки като тоалетна чиния, плочки и т.н, тъй като аз нямам кола. За някои от тези покупки е ходил и сам, когато не съм бил в града. Той е честен и сговорчив човек - спокойно може да обсъдите с него как си представяте/искате да изглеждат нещата. Той сам си казва ако нещо не е в неговите възможности и предлага възможни вариянти. Аз разчитах на него за счетоводството за проекта и благодарение на него знам колко ми излезе всичко - работата плюс материали. Имайте предвид, че Момчил работи сам и ако Ви се налага ремонта Ви да бъде свършен спешно е възможно той да не е най-подходящият за Вас майстор. В конкретния случай за мен това не беше от решаващо значение. Също така както и той сам си казва не е много по детайлите и финните неща. Така че, ако за Вас е важно когато се взирате да не намирате несъвършенства, може би друг човек би бил по-подходящ. Аз съм доволен от работата на Момчил Ви го препоръчвам."
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00