Добре дошли на бизнес страницата на СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ


СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Васил Минев преди 4 месеца за Ремонт на склад | София

“Бързо, точно и коректно”

Радослав Тодоров преди 5 месеца за Подова замазка и фибрант | София

“Отлична работа”

Ина Грозева преди 6 месеца за Довършителни работи в къща | Перник

“Изключително доволни сме от свършената работа. Препоръчвам с две ръце! Коректни, всичко беше изпълнено качествено и в обещания срок.”

Виж всички мнения

Опит


НИЕ СМЕ ЕКИП Извършва ме строителни и строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за Вашия ремонт:консултация,проект и изпълнение.Даваме пълна гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение за Вас и след приключване на ремонта.Целите ни са:оптимална организация,високо качество на крайния продукт,коректност към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване,добри цени

Специализация и квалификации


ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ -полагане на фаянс теракот гранитогрес и др. -боядисване с латекс и блажни бой -шпакловки гипсови колор кит и др -обръщане на врати и прозорци след монтаж на нова дограма -гипсокартон всиякакъв вид и окачени тавани -вик и монтаж на санитария -ел монтаж -външна и вътрешна топло изолацйя хидро изолацйя покривни ремоанти; ОЩЕ ДРУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЪЛГО-ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД!!!