Добре дошли в бизнес страницата на СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

Stroi-Perfekt е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

100 кв. метра теракот и около 600 квадрата кърпежи-шпакловки!, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много съм доволен от Христо Янакиев! Преизпълни задачата като време и свърши допълнителни работи. Препоръчвам го на моите приятели и на всеки, който се нуждае от услугите му!” на 30 Aug 2019 от Радослав Христов.

покрив - ремонт, Покривни услуги | София

“Коректни, точни! По всичко личи, че Христо разбира от работата си, върши я с удоволствие и желание клиентът да остане доволен! Препоръчвам!” на 23 Jan 2019 от Кремена KNY.

Ремонт на мазилка на стена в кухня, Боядисване и декорация | София

“Доволен съм от Христо и неговата бригада. Отзоваха се изключително бързо, приеха да се ангажират с още няколко дребни довършителни дейности и свършиха работата бързо, без забележки и дори почистиха накрая. Препоръчвам ги и отново бих работил със Строй Перфект!” на 09 Jan 2019 от Georgi Emilov.

Ремонт на коридор с площ 3кв., Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Като цяло съм доволен от работата на изпълнителя. Свърши доста бързо работа, като дори изпълни някои допълнителни задачи ,поставени от мен. Отношението му беше добро. Това, към което имам дребни забележки е шпакловката, която направи.” на 31 Oct 2018 от Денис .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

НИЕ СМЕ ЕКИП Извършва ме строителни и строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за Вашия ремонт:консултация,проект и изпълнение.Даваме пълна гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение за Вас и след приключване на ремонта.Целите ни са:оптимална организация,високо качество на крайния продукт,коректност към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване,добри цени

Специализация и квалификация:

ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ -полагане на фаянс теракот гранитогрес и др. -боядисване с латекс и блажни бой -шпакловки гипсови колор кит и др -обръщане на врати и прозорци след монтаж на нова дограма -гипсокартон всиякакъв вид и окачени тавани -вик и монтаж на санитария -ел монтаж -външна и вътрешна топло изолацйя хидро изолацйя покривни ремоанти  ОЩЕ ДРУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЪЛГО-ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД!!!

0879 590 810 | 10:00-18:00