Добре дошли на бизнес профила на СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ


СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ивайло преди 12 дни за Блок с травертинови плочи по фасадата | София

“Само хубави неща мога да кажа за изпълнителя и работата му! Изключително доволен съм, при нужда бих потърсил първо него!”

Иванина Недева преди 8 месеца за Боядисване и електроуслуги | София

“Екипът на Христо изпълни своята задача наистина професионално. Хората са изключително компетентни и внимателни към детайлите. Работата беше завършена в срок и качеството на изпълнение беше отлично. Бих ги препоръчала на всеки, който търси надеждна фирма за ремонт.”

Симеон Горанов преди 12 месеца за Ремонт на открита тераса и поставяне на хидроизолация | София

“Точен и коректен. Всичко беше свършено, както се бяхме разбрали и в уговорените срокове.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


НИЕ СМЕ ЕКИП Извършва ме строителни и строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за Вашия ремонт:консултация,проект и изпълнение.Даваме пълна гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение за Вас и след приключване на ремонта.Целите ни са:оптимална организация,високо качество на крайния продукт,коректност към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване,добри цени

Специализация и квалификации


ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ -полагане на фаянс теракот гранитогрес и др. -боядисване с латекс и блажни бой -шпакловки гипсови колор кит и др -обръщане на врати и прозорци след монтаж на нова дограма -гипсокартон всиякакъв вид и окачени тавани -вик и монтаж на санитария -ел монтаж -външна и вътрешна топло изолацйя хидро изолацйя покривни ремоанти; ОЩЕ ДРУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЪЛГО-ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД!!!