Добре дошли на бизнес страницата на СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ


Stroi-Perfekt е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Радослав Христов преди 9 месеца за 100 кв. метра теракот и около 600 квадрата кърпежи-шпакловки! | София

“Много съм доволен от Христо Янакиев! Преизпълни задачата като време и свърши допълнителни работи. Препоръчвам го на моите приятели и на всеки, който се нуждае от услугите му!”

Кремена KNY преди 16 месеца за покрив - ремонт | София

“Коректни, точни! По всичко личи, че Христо разбира от работата си, върши я с удоволствие и желание клиентът да остане доволен! Препоръчвам!”

Georgi Emilov преди 17 месеца за Ремонт на мазилка на стена в кухня | София

“Доволен съм от Христо и неговата бригада. Отзоваха се изключително бързо, приеха да се ангажират с още няколко дребни довършителни дейности и свършиха работата бързо, без забележки и дори почистиха накрая. Препоръчвам ги и отново бих работил със Строй Перфект!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


НИЕ СМЕ ЕКИП Извършва ме строителни и строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за Вашия ремонт:консултация,проект и изпълнение.Даваме пълна гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение за Вас и след приключване на ремонта.Целите ни са:оптимална организация,високо качество на крайния продукт,коректност към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване,добри цени

Специализация и квалификация


ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ -полагане на фаянс теракот гранитогрес и др. -боядисване с латекс и блажни бой -шпакловки гипсови колор кит и др -обръщане на врати и прозорци след монтаж на нова дограма -гипсокартон всиякакъв вид и окачени тавани -вик и монтаж на санитария -ел монтаж -външна и вътрешна топло изолацйя хидро изолацйя покривни ремоанти  ОЩЕ ДРУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЪЛГО-ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД!!!