94 оставени мнения от 135 извършени проекти
4.83 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Иванина Недева преди 4 месеца за Боядисване и електроуслуги | София

“Екипът на Христо изпълни своята задача наистина професионално. Хората са изключително компетентни и внимателни към детайлите. Работата беше завършена в срок и качеството на изпълнение беше отлично. Бих ги препоръчала на всеки, който търси надеждна фирма за ремонт.”

Симеон Горанов преди 8 месеца за Ремонт на открита тераса и поставяне на хидроизолация | София

“Точен и коректен. Всичко беше свършено, както се бяхме разбрали и в уговорените срокове.”

Виж снимки
Васил Минев преди 23 месеца за Ремонт на склад | София

“Бързо, точно и коректно”

Радослав Тодоров преди 24 месеца за Подова замазка и фибрант | София

“Отлична работа”

Ина Грозева преди 25 месеца за Довършителни работи в къща | Перник

“Изключително доволни сме от свършената работа. Препоръчвам с две ръце! Коректни, всичко беше изпълнено качествено и в обещания срок.”

Нехал Йосиф преди 28 месеца за Пребоядисване на офис помещение | София

“Силно препоръчвам! Свършиха много добра работа и приключиха по-рано от предвиденото. Изключително коректни.”

Виж снимки
Теодора Попова преди 29 месеца за Боядисване и шпакловка | София

“Христо работи бързо, ефикасно и чисто на разумни цени. Доволни сме.”

Борис Санчес преди 29 месеца за Зидане и кофраж около вита стълба | София

“Справиха се бързо и стегнато. На Христо може да се разчита!”

Виж снимки
Венелин Димитров преди 27 месеца за Направа на конструкция за барака | София

“Христо работи бързо и сравнително качествено, но беше некоректен в отношенията си към мен като клиент. Разбрахме се да построи една барака в двора ни за не малка сума пари, за няколко дни отметна 90% от работата и трябваше да дойде още веднъж да довърши за няколко часа. Настоя да му платим всичко преди да е завършен проектът, след което спря да си вдига телефона и да отговаря на съобщения. Не бих работил с него отново, нито бих го препоръчал.”

Христо Янакиев отговори:

Барака е силно казано по скоро е стая и аз съм си свършил работата за което се разбрахме и за това поисках да ми се заплати това което е свършено а че имаше допълнителни неща да се работят и не сме се разбрали е друг въпрос не може да се работят дейности за който несме се уговорили

преди 126 месеца за Топлоизолация с фибран + шпакловка | София

“Очаквах повече от изпълнението!”

преди 22 месеца за Премахване на стари хоризонтални улуци и поставяне на нови около 25 линейни метра | София

“След ремонта течът от покрива беше по голям от колкото преди ремонта. Направиха се три опита След това за поправка ,но все неуспешни.В продължение на две години обещания ,че ще дойде да поправи нещата. Накрая преди да изминат две години престана да се обажда на позвъняванията ни.Имаме анекс към договора освен за две години и плюс още три години гаранция. Двете години изтекоха през септември 2021г. Остава гаранцията от анекса към договора. От август 2021г престана да се обажда на позвъняване.”

Виж снимки
преди 85 месеца за Изграждане на цялостна Баня | София

“Силно се надявах да си осигуря спокойствие с "Перфект Строй", но за мое съжаление не се получи.

Проекта ми включваше цялостно изграждане на баня с ВиК инсталация. Проекта трябваше да приключи за 10-12 дни, но се проточи 40 (все още недовършен). Причината беше, че Христо ми остави един работник и се захвана с втори проект, преди да завърши моят. Лично нямам проблем да има живот и здраве 30, но да не е в ущърб на моя.

Второто е, че нямаше комуникация.
Пробиха плочата, игнорирайки ме от къде искам да мине Ф110-ката. Както и да е нека се пробиват 2-те плочи, случва се. Но това което последва беше по-неприятно.

Плочата бе пробита 3-4 пъти повече от нужното, около 60см диаметър, поради липсата на комуникация за малко да запълнена с обикновена подова заливка цимент-пясък, въпреки че се бяхме разбрали да се запълни с арматура и бетон. Хванах го навреме и за щастие това не се случи.

Следващото което беше въпросната Ф110 да се облече, поради това, че температурата тук пада по -15 до -20 зимата. Имаше съгласие, но за моя изненада след време се побърза да се зазида и остана тръбата така. (дано е мека следващата зима). Да не коментирам, че след замазката даже и стената леко се подава, но ще направя цяла шпакловка на тази стена догодина.

За същата Ф110 Христо се ядоса, че трябвало да ходи да купува Маншон за тоалетна чиния, и се опита да го направи с обикновени тръби, къртене, зидане. Накрая не се получи, та трябваше да се ходи.

Следва и кулминацията. След повече от 30 дни забавяне, ми се поиска по-голяма сума (въпреки, че накрая започнах дори сам да си купувам материалите, нищо че бяха включени в крайната цена) причината за това е, че веднъж го нервирах като го помолих да запуши външната стена на къщата (прозорец, който нямаше да се ползва) с 2 реда тухли, вместо с един. (За да няма вдлъбнатина от външната страна) При което сопнато се заяви, че това е допълнително и цената на всичко щяла да се увеличи.

В резултат при което отказах да заплатя повече от зададената сума, Христо си събра нещата и напусна проекта.

Увеличението беше под предлог, че "поисках 3 рафта във вече съществуващият моноблок на тоалетната чиния и осветление" което щеше да ми излезе още 500лв?

Моите съвети за хора които планират да наемат "Строй Перфект" са да се уточните твърдо за цена без материали. (Защото ще се спести възможно най-много от тях)

Ако не разбирате от строителна дейност не го показвайте (ще се възползват от вас) Христо ми предложи ремонт на други участъци на 2-на и 3-но по-висока цена от пазарната цена в други участъци на жилището. ("Защото съм му приятел")

Асен, беше ми приятна компанията ти, както и на Любчо. Жалко, че не довършихме.

Успех, дано съм последният Ви недоволен клиент. Аз се захващам да търся някой който да довърши започнатото. ”

Христо Янакиев отговори: Виж снимки

1.за тия 40дни ние имаме 6 дена почивни 2.чакахме Плочки две седмици и то по твоя вина защото аз те возех с моята кола за да избереш Плочки и след като си ги избра сам. и ги чакахме 3.това че сам ти оставил един човек изобщо не е вярно през цялата работа ние бяхме трима и след като останаха само Плочки аз оставих плочкаря защото не се лепи с трима плочкари една баня 4.това че работя и с други проекти за мен и други не е проблем защото си върша работата съвестно и най вече аз знам кога и къде и по колко човека да оставям да работят.Явно ти търсеше повече лично внимание . 5.извинявам се много комуникацията я имаше постоянно защото ние те питах ме постоянно кое как да бъде да ли ти харесва или не .Аз ти давах предложения кое как да бъде. 6.ние не те игнорираха ме изобщо .поради това да нямаш конфликти с твоите съседи и да не замръзва външно аз ти предложих да мине тръбата от вътрешната страна на стената за да мине от твоята страна а не от двора на съседите.Никой грамотен човек не би пробил 60см.дупка отвор за да мине тръба ф110. 6.това че ти не разбираш материалите никой не ти е виновен като бъркаш пясък ,филм и цимент става бетон.