1. Покривни услуги 37 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, монтаж на улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.

Виж мнения

2. Изолация и Саниране 6 извършени проекта

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.

Виж мнения

3. Строителство на сгради 11 извършени проекта

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.

Виж мнения

4. Боядисване и декорация 19 извършени проекта

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

5. ВиК Услуги 5 извършени проекта

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.

Виж мнения

6. Електроуслуги 2 извършени проекта

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.

Виж мнения

7. Кърти, чисти, извозва 4 извършени проекта

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.

Виж мнения

8. Сухо строителство 4 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

9. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


10. Ремонт на баня 12 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

11. Плочки и теракот 19 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.

Виж мнения

12. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


13. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


14. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


15. Хидроизолация 1 извършен проект

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


16. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


17. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


18. Замазки 3 извършени проекта

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.

Виж мнения

19. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


20. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


21. Паркет и ламинат 1 извършен проект

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, поставяне на первази.

Виж мнения

22. Цялостен ремонт 5 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на апартамент, ремонт на къща, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения