Добре дошли на бизнес страницата на genchevstroi


Ние сме от род на майстори, като занаята ни е предаден от поколение на поколение. Научили сме всички старовременни хватки в покривните ремонти, като следим и прилагаме всички нововъведения в нашата работа. Ние даваме живот на вашият покрив и гаранция за бъдещето, за да бъдете спокойни вие и вашите деца. Извършваме широка гама от покривни ремонти, изграждане на нов покрив, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди и монтаж на битумни керемиди,хидроизолация и тенекеджийски услуги .

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ноклолай Тодоров преди 17 месеца за Ремонт на керемиден покрив | София

“Благодаря на Антон и неговата бригада. Изключително сериозен човек, който е готов да намери решение на всеки проблем. Извърши пренареждане на 200 кв.м. от керемиден покрив с подмяна на летви и една две греди, обръщане на комин и ремонт на улуци. Спази поетите срокове, цената, която беше договорена беше твърда. Препоръчвам го на всеки!”

Виктор преди 18 месеца за Ремонт Покрив | София

“Много съм доволен от свършената работа от Антон.
При мен бяха ремонтирани три навеса на апартамент
и шпакловани и боядисани две стаи.
Върши професионално и много бързо работа си.
Съвестен човек с които можеш да се разбереш с една приказка,
всичко което е обещал го свършил навреме и на договорената цена.
Работят чисто ,все едно нямате майстори вкъщи.
Ако имам нужда от майстори ,отново бих се обърнал към него.”

Антоанета Герова преди 23 месеца за Къща в Равно поле - Софийско | София

“Искам да изкажа мойте благодарности към наетата от мен фирма Генчев Строй. Коректна бригада, дори нещо от изпълнението да има пропуск с две думи се разбираш с тях. Покрива беше завършен в срокове, след тях си почистваха, а ЦЕНАТА която твърдо ми бяха определили от самото начало нито стотинка повече. Намерих затруднение точно поради тази причина всички оферти бяха ами около тази цена, но колко още от горе никой не можеше да каже. Ръководителя Антон Генчев е безкрайно добър като изпълнител, а също така и като човек. Благодаря на цялата бригада и бих ги препоръчала на всеки. Антоанета Герова - село Равно поле”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Строителна бригада „Генчевстрой“ започва дейността си през пролетта на 1998 г. Нашата бригада се занимава с извършване на цялостно строителство на нови покриви и ремонти на покриви в цялата страна. Дейността ни включва: извършване на ново строителство на покриви, както и извършване на основни, частични и довършителни ремонти на покриви на жилища, офиси, административни сгради, магазини и др. Работим на територията на цялата страна.

Специализация и квалификация


Основната ни цел е постигането на перфектни резултати в нашата работа Ние вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо е РЕМОНТ НА ПОКРИВИ– ЦЯЛОСТЕН И ЧАСТИЧЕН,ИЗГРАЖДАНЕ И МОНТАЖ НА ДЪРВЕНИ КОНСТРУКЦИИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ.Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-добрите, трайни, ефикасни и комплексни решения. та и най-вече осъществяването на трайни и ползотворни партньорства с нашите клиентите. Повече от 17 години ние присъстваме активно на пазара,печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. Ежедневните ни усилия са насочени за надеждно и качествено подпомагане на нашите клиенти и разрешаване на проблеми им- дори то да е само консултативно. Добрият опит в проектирането и полагането на покривни елементи е от първостепенна важност за осъществяването на висококачествена ремонтна дейност. Начинът на полагането на керемидите и всички останали висококачествени материали, гарантират двойна защита и водопропусквателна устойчивост при дълготрайни неблагоприятни климатични събития, като бурии,продължителни дъждове и замръзвания. Предлаганите от нас услуги са утвърдени и работещи решения с доказана ефективност, базирани на дългогодишния ни опит. Фирмата работи с най-добрите квалифицирани работници в областта на Строителството и дава ГАРАНЦИЯ! За връзка с нас,за въпроси, за уточняване и оглед на обект, за сключване на договори, за консултации или за всякакви въпроси свързани с нашата работа можете да се свържете с нас.