Добре дошли в бизнес страницата на genchevstroi

Ние сме от род на майстори, като занаята ни е предаден от поколение на поколение. Научили сме всички старовременни хватки в покривните ремонти, като следим и прилагаме всички нововъведения в нашата работа. Ние даваме живот на вашият покрив и гаранция за бъдещето, за да бъдете спокойни вие и вашите деца. Извършваме широка гама от покривни ремонти, изграждане на нов покрив, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди и монтаж на битумни керемиди,хидроизолация и тенекеджийски услуги .

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Къща в Равно поле - Софийско, Покривни услуги | София

“Искам да изкажа мойте благодарности към наетата от мен фирма Генчев Строй. Коректна бригада, дори нещо от изпълнението да има пропуск с две думи се разбираш с тях. Покрива беше завършен в срокове, след тях си почистваха, а ЦЕНАТА която твърдо ми бяха определили от самото начало нито стотинка повече. Намерих затруднение точно поради тази причина всички оферти бяха ами около тази цена, но колко още от горе никой не можеше да каже. Ръководителя Антон Генчев е безкрайно добър като изпълнител, а също така и като човек. Благодаря на цялата бригада и бих ги препоръчала на всеки. Антоанета Герова - село Равно поле” на 20 May 2019 от Антоанета Герова.

Хидроизолация на тераса, Изолация и Саниране | София

“Дойдоха, спретнато, чисто, професионално и бързо свършена работа.” на 14 Sep 2018 от Йордан Мирославов.

Препокриване на покрив с нови керемиди., Покривни услуги | София

“Много сме доволни. Майсторът е много организиран. Направи всичко както обеща. Първо направи покрива, след това постави гранитогрес и остъкли терасата. Дори боклука изхвърли. Даде ни повече от добра цена. ” на 26 Apr 2018 от Козарева .

Основен ремонт на покрив на остъклен балкон., Покривни услуги | София

“Доволен съм от работата на фирмата. Свърши възложената работа в срок и с необходимото внимание.” на 31 Mar 2018 от Калчо Райнов.

ремонт на плосък покрив, хидроизолация, Покривни услуги | София

“Отлична работа! Коректно спазени срокове и качествено изпълнение!” на 14 Nov 2017 от Stoyan .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Строителна бригада „Генчевстрой“ започва дейността си през пролетта на 1998 г. Нашата бригада се занимава с извършване на цялостно строителство на нови покриви и ремонти на покриви в цялата страна. Дейността ни включва: извършване на ново строителство на покриви, както и извършване на основни, частични и довършителни ремонти на покриви на жилища, офиси, административни сгради, магазини и др. Работим на територията на цялата страна.

Специализация и квалификация:

Основната ни цел е постигането на перфектни резултати в нашата работа Ние вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо е РЕМОНТ НА ПОКРИВИ– ЦЯЛОСТЕН И ЧАСТИЧЕН,ИЗГРАЖДАНЕ И МОНТАЖ НА ДЪРВЕНИ КОНСТРУКЦИИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ.Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-добрите, трайни, ефикасни и комплексни решения. та и най-вече осъществяването на трайни и ползотворни партньорства с нашите клиентите. Повече от 17 години ние присъстваме активно на пазара,печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. Ежедневните ни усилия са насочени за надеждно и качествено подпомагане на нашите клиенти и разрешаване на проблеми им- дори то да е само консултативно. Добрият опит в проектирането и полагането на покривни елементи е от първостепенна важност за осъществяването на висококачествена ремонтна дейност. Начинът на полагането на керемидите и всички останали висококачествени материали, гарантират двойна защита и водопропусквателна устойчивост при дълготрайни неблагоприятни климатични събития, като бурии,продължителни дъждове и замръзвания. Предлаганите от нас услуги са утвърдени и работещи решения с доказана ефективност, базирани на дългогодишния ни опит. Фирмата работи с най-добрите квалифицирани работници в областта на Строителството и дава ГАРАНЦИЯ! За връзка с нас,за въпроси, за уточняване и оглед на обект, за сключване на договори, за консултации или за всякакви въпроси свързани с нашата работа можете да се свържете с нас.

0879 590 810 | 10:00-18:00