Добре дошли на бизнес страницата на БОБИСТРОЙ


Здравейте, казвам се Богомил Трайков, занимавам се основно със строителни и довършителни дейности, работим с квалифицирани работници. Предлагам, на нашите клиенти дългогодишни гаранции и качествени материали. С Какво Сме По-Добри От Другите: - Гарантираме абсолютната коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на покриви.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Благовест Георгиев преди 21 дни за Ремонт на входен навес/козирка | София

“Боби беше изключително точен и коректен с мен. Направи нова козирка на нашия жилищен вход. Буквално от първото обаждане до завършен вид отне 48 часа. Ще кажа само, че нямаше път, в който да не се отзове на молбите ми, нямаше път, в който да не си вдигне телефона или да мрънка за нещо. Изключително позитивен и искрен човек, надявам се да продължава да бъде такъв и все повече хора да му се доверяват и да му възлагат работа и задачи! Успех, Боби!”

Милена Станчева преди 1 месец за Ремонт на покрив | Велики Преслав

“Бригадата на Богомил извърши ремонт на покрива на къщата ми. Много съм доволна от свършената работа и добрата комуникация, която допринесе за бързото и качествено извършване на ремонта. Препоръчвам Бобистрой!”

Росица Макелова преди 2 месеца за Ремонт на покрив | Ихтиман

“Доволна съм от консултирането, което Богомил направи преди да пристъпим към ремонта. Изключително точен във времеви план- спази договорения срок на ремонта, а и демонстрираше точност при пристигането всеки ден на обекта.”

Виж всички мнения

Трудов стаж


Фирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителният процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашият професионализъм е доказуем с придобитите от нас сертификати. Спазване на уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 г. С.Уважение, Б.Трайков

Специализация и квалификация


1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции – Навеси – Беседки – Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди – Претърсване на покрива – Разкриване на покрив – Сортиране на керемидите – Преглед и ремонт на дървените части на покрива – летви и евентуално греди – Почистване на дъсчената основа – Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) – Нареждане на керемиди – Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор – Измазване на комини с варо-циментов разтвор 6. Издигане на покрива и направа на обитаеми тавански помещения 7. Строителство – Боядисване – Гипсокартон – Топлоизолация – Груб строеж – Производство и монтаж на AL И PVC дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпийски пособия