Добре дошли в бизнес страницата на БОБСТРОЙ БГ ЕООД

Здравейте, казвам се Богомил Трайков, занимавам се основно със строителни и довършителни дейности, работим с квалифицирани работници. Предлагам, на нашите клиенти дългогодишни гаранции и качествени материали. С Какво Сме По-Добри От Другите: - Гарантираме абсолютната коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на покриви.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Основен ремонт на двустаен апартамент и таван, Покривни услуги | София

“Доверих на Боби част от проекта за основен ремонт, а именно ремонта на покрива.
Той включваше дублиране на конструкцията с нови ребра, смяна на дъски, мембрана, двойна скара, улами и обличане на комини, полагане на керемиди, изграждане на капандура извозване на всички боклуци (включително и старите такива, с които беше затрупан таванът)

Бригадата на Боби започна в уречения ден и свърши проекта 2 пъти по-бързо от уговорените 2 седмици. Почистиха добре, съобразяваха се с позволеното време за ремонтни дейности. Постигнаха уговореното качество според уговорената цена.

Можете да им се доверите напълно.

Препоръчвам да наблюдавате работата заедно с Боби и предварително да уточните всички детайли на проекта.

Поисках някои допълнителни неща, за които бригадата реагира на момента, както и някои за които дойдоха след като бяха приключили. Това означава че можете да разчитате на бърза реакция, което се среща рядко.

Пожелавам им много нови проекти!”
на 03 Apr 2019 от Иван Димов.

Ремонт на дървена тераса кв. Панчарево, Дърводелски услуги | София

“Боби е :
- Точен и активен в комуникацията;
- бърз в организацията;.
- Много му се работи и е инициативен;
- Цената е реалистична;

Препоръка към клиентите:
- вземайте решенията за начините на изпълнение заедно с Боби и правете преглед по време на изпълнението.
- не се притеснявайте да предплащате суми на Боби, няма да Ви подведе.

Препоръка към Боби:
- бъди по-взискателен към себе си и работниците, с цел по-естетичен краен продукт.”
на 24 Aug 2017 от Екатерина .

оглед и цена за поставяне на метални керемиди на покрив с размер 65 квадратни метра., Покривни услуги | Перник

“Чухме се веднага с Боби и дойдоха на 17 юни на оглед. След това на 19 юни започнаха ремонтните дейности по премахването на стария покрив и поставянето на металните керемиди. Направиха го за 4 дни, като всичко е обсъждано и съобразявано с моите изисквания. Същевременно се наложи да се направи и обръщане на прозорците и доведоха майстор, който направи нещата за един ден, като трябваше да се направят два прозореца и две врати с прозорци, общо 4 наброй, като работата не беше хич лека, защото беше изпадала доста от мазилката. Материалите които използваха за покрива са качествени. Работят много професионално и ръководителят е строг и взискателен, така че нещата да се извършват прецизно и внимателно. След като видях как направиха покрива и обръщането на прозорците бих отново ги наел за други ремонтни дейности. Препоръчвам ви Боби, защото от опита ми до сега с майстори попадах все на хора, които не си довършваха работата, а техния ръководител постоянно оглеждаше и наблюдаваше извършеното. Ако мога да ги оценя по скалата от 1 до 100 бих им дал най-високата оценка, а тя е 100” на 23 Jun 2017 от .

почистване и изправяне на улуци къща Панчарево, Покривни услуги | София

“Боби се отзова още на следващия ден след публикуването на проекта. Работата беше свършена както сме се договорили по телефона. ” на 24 May 2017 от Кирил .

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изказвам благодарност на Боби и неговата бригада за качествено направения ремонт на покрива, на къщата ми в град Лясковец. От миналата година до сега не е нито протекъл, нито прокапал. Затова го препоръчвам на всички мои приятели и близки. Не на последно място е и приемливата цена, на която работи.” на 28 Mar 2017 от Георги Георгиев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителният процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашият професионализъм е доказуем с придобитите от нас сертификати. Спазване на уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 г. С.Уважение, Б.Трайков

Специализация и квалификация:

1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции – Навеси – Беседки – Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди – Претърсване на покрива – Разкриване на покрив – Сортиране на керемидите – Преглед и ремонт на дървените части на покрива – летви и евентуално греди – Почистване на дъсчената основа – Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) – Нареждане на керемиди – Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор – Измазване на комини с варо-циментов разтвор 6. Издигане на покрива и направа на обитаеми тавански помещения 7. Строителство – Боядисване – Гипсокартон – Топлоизолация – Груб строеж – Производство и монтаж на AL И PVC дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпийски пособия

0879 590 810 | 10:00-18:00