Добре дошли на бизнес страницата на БОБСТРОЙ БГ ЕООД


Здравейте, казвам се Богомил Трайков, занимавам се основно със строителни и довършителни дейности, работим с квалифицирани работници. Предлагам, на нашите клиенти дългогодишни гаранции и качествени материали. С Какво Сме По-Добри От Другите: - Гарантираме абсолютната коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на покриви.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Атанас Христодулов преди 19 дни за Боядисване на стени и таван с латекс | София

“Изключително съм доволен от Богомил като изпълнител на моя малък но важен за мен проект. Той е добър професионалист, на когото може да се разчита. Бърз, коректен и точен. Не бих се колебал да го ангажирам отново при нужда.”

Здравко Попов преди 1 месец за Откачена водосточна тръба на жилищна кооперация | София

“Богомил работи коректно.
Ремонтът беше изпълнен качествено. Всички договорености бяха спазени.”

Иван Димов преди 15 месеца за Основен ремонт на двустаен апартамент и таван | София

“Доверих на Боби част от проекта за основен ремонт, а именно ремонта на покрива.
Той включваше дублиране на конструкцията с нови ребра, смяна на дъски, мембрана, двойна скара, улами и обличане на комини, полагане на керемиди, изграждане на капандура извозване на всички боклуци (включително и старите такива, с които беше затрупан таванът)

Бригадата на Боби започна в уречения ден и свърши проекта 2 пъти по-бързо от уговорените 2 седмици. Почистиха добре, съобразяваха се с позволеното време за ремонтни дейности. Постигнаха уговореното качество според уговорената цена.

Можете да им се доверите напълно.

Препоръчвам да наблюдавате работата заедно с Боби и предварително да уточните всички детайли на проекта.

Поисках някои допълнителни неща, за които бригадата реагира на момента, както и някои за които дойдоха след като бяха приключили. Това означава че можете да разчитате на бърза реакция, което се среща рядко.

Пожелавам им много нови проекти!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителният процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашият професионализъм е доказуем с придобитите от нас сертификати. Спазване на уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 г. С.Уважение, Б.Трайков

Специализация и квалификация


1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции – Навеси – Беседки – Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди – Претърсване на покрива – Разкриване на покрив – Сортиране на керемидите – Преглед и ремонт на дървените части на покрива – летви и евентуално греди – Почистване на дъсчената основа – Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) – Нареждане на керемиди – Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор – Измазване на комини с варо-циментов разтвор 6. Издигане на покрива и направа на обитаеми тавански помещения 7. Строителство – Боядисване – Гипсокартон – Топлоизолация – Груб строеж – Производство и монтаж на AL И PVC дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпийски пособия