Добре дошли на бизнес страницата на Жоро Цветков


Ние сме строителна бригада. Имаме богат опит и нужната квалификация

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Васил Христов преди 2 месеца за Подмяна на покрив | Радомир

“Много ми хареса изпълнението на проекта - работеше се по график с ясно дефинирани и спазени срокове. Изпълнението беше много стегнато и бързо. Действа изключително самостоятелно, с чудесна комуникация когато възниква ново обстоятелство. Каквото сме се разбрали, беше свършено, в първоначално договорения срок, за първоначално договорената сума.”

Клавдия Дилкова преди 7 месеца за Ремонт на дървен покрив | София

“Професионално свършена работа от Жоро и екипа му! Офертата беше следвана до край с малки изменения, но се вмести в договорената цена на ремонта. Изпълнението на цялостния проект и детайлите беше много добро. Лесна и приятна комуникация! Благодаря, Жоро! Препоръчвам го и възнамерявам да ползвам услугите му и за в бъдеще!”

Жоро Цветков отговори:

Клавдия за мен беше чест и удоволствие да работя с теб, благодаря ти за всичко!

Taner Aliosmanov Aliosmanov преди 8 месеца за Поправяне на покрив над усвоена тераса | София

“Добре свършена работа. Момчетата дойдоха, видяха проблема и без излишно забавяне, започнаха да работят по отстраняването му.
Препоръчвам ги.”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря ви, вие сте супер човек! Радвам се, че се запознахме.

Виж всички мнения

Опит


Строителна бригада с над 20 години трудов опит.

Специализация и квалификации


Специализирани сме в извършването на ремонти от А до Я. Бригада по покривни услуги - пренареждане на керемиди - битумни керемиди - водосточни тръби - тенекеджийски услуги - топлоизолация - хидроизолация - дървени конструкции - нови покриви - навеси - обшиване на комини - капандури - вътрешни ремонти и др. строителни дейности