Добре дошли на бизнес страницата на Жоро Цветков


Ние сме строителна бригада. Имаме богат опит и нужната квалификация

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александър Рачев преди 14 месеца за Ремонт на дюшеме върху гредоред и направата на основа за поставяне на плочки | София

“Много добре свършена работа. Чудесен екип. Много съм доволен от изпълнението на проекта. Момчетата работят много съвестно и чисто. Спазиха всички поставени срокове и дори помонаха и отстраниха дефекти за който не се бяхме договорили.
Извършени дейности:
1. Изкъртване и извозване на дюшеме
2. Почистване под дюшемето
3. Обработка на гредите и поставяне на арматурна решетка
4. Отливане на плоча.
5. Лепене на плочки гранитогрес.

Препоръчвам го!”

Д. Стоянова преди 14 месеца за Префугиране на покривна тераса | София

“Аз съм мнителна по отношение на майстори, имам много въпроси и искам гаранции, Благодаря ,обаче,на тези момчета ...търпелив при преговорите, чиста работа,висок професонализъм, и без губене на нито минута-наистина свършиха всичко префектно, бързо и на прилична цена....а работата не беше никак малко!Препоръчвам!!! И в България можело да се случи ..”

Виктор преди 18 месеца за Запълване на дупка във фасадата на блок | София

“Проектът беше изпълнен бързо и качествено.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Строителна бригада с над 20 години трудов опит.

Специализация и квалификация


Специализирани сме в извършването на ремонти от А до Я. Бригада по покривни услуги - пренареждане на керемиди - битумни керемиди - водосточни тръби - тенекеджийски услуги - топлоизолация - хидроизолация - дървени конструкции - нови покриви - навеси - обшиване на комини - капандури - вътрешни ремонти и др. строителни дейности