Добре дошли в бизнес страницата на Жоро Цветков

Ние сме строителна бригада. Имаме богат опит и нужната квалификация

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на дюшеме върху гредоред и направата на основа за поставяне на плочки, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много добре свършена работа. Чудесен екип. Много съм доволен от изпълнението на проекта. Момчетата работят много съвестно и чисто. Спазиха всички поставени срокове и дори помонаха и отстраниха дефекти за който не се бяхме договорили.
Извършени дейности:
1. Изкъртване и извозване на дюшеме
2. Почистване под дюшемето
3. Обработка на гредите и поставяне на арматурна решетка
4. Отливане на плоча.
5. Лепене на плочки гранитогрес.

Препоръчвам го!”
на 29 Mar 2019 от Александър Рачев.

Префугиране на покривна тераса, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Аз съм мнителна по отношение на майстори, имам много въпроси и искам гаранции, Благодаря ,обаче,на тези момчета ...търпелив при преговорите, чиста работа,висок професонализъм, и без губене на нито минута-наистина свършиха всичко префектно, бързо и на прилична цена....а работата не беше никак малко!Препоръчвам!!! И в България можело да се случи ..” на 09 Mar 2019 от Д. Стоянова.

Ремонт/Подмяна на хидроизолация на балкон, Изолация и Саниране | София

“Много съм доволен от професионализма на Жоро и бригадата му, работят с качествени материали. Решихме малко преди стартиране на проекта да премахнем и стар навес и да се изгради нов на негово място, за което Жоро даде адекватна цена. В крайна сметка всичко беше изпълнено качествено за около 3-4 дни и дори по-добре изпълнено от моите очаквания, включително поставяне на качествен 20м улук от 6 етаж по вертикална стена на сградата до долу. Доволен съм бих го препоръчал!” на 25 May 2018 от Дани .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Строителна бригада с над 20 години трудов опит.

Специализация и квалификация:

Специализирани сме в извършването на ремонти от А до Я. Бригада по покривни услуги - пренареждане на керемиди - битумни керемиди - водосточни тръби - тенекеджийски услуги - топлоизолация - хидроизолация - дървени конструкции - нови покриви - навеси - обшиване на комини - капандури - вътрешни ремонти и др. строителни дейности

0879 590 810 | 10:00-18:00