20 оставени мнения от 51 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Емануела Манолова преди 12 месеца за Теч на дървен покрив | София

“Симеон реагира изключително бързо - както за огледа, така и за офертата и за изпълнението. Времето ни притискаше, защото се очакваше да вали, а той се съобрази изцяло с прогнозата и с мнението на всички съседи. След като заваля отново дойде и отстрани някой неточности, които се появиха. Препоръчвам го!”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря Еми🙂

Кирил Кирилов преди 17 месеца за Довършване на ламаринен покрив | София

“Много съм доволен от извършената работа, точно и коректно отношение!”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря за мнението!

Васил Христов преди 20 месеца за Подмяна на покрив | Радомир

“Много ми хареса изпълнението на проекта - работеше се по график с ясно дефинирани и спазени срокове. Изпълнението беше много стегнато и бързо. Действа изключително самостоятелно, с чудесна комуникация когато възниква ново обстоятелство. Каквото сме се разбрали, беше свършено, в първоначално договорения срок, за първоначално договорената сума.”

Клавдия преди 26 месеца за Ремонт на дървен покрив | София

“Професионално свършена работа от Жоро и екипа му! Офертата беше следвана до край с малки изменения, но се вмести в договорената цена на ремонта. Изпълнението на цялостния проект и детайлите беше много добро. Лесна и приятна комуникация! Благодаря, Жоро! Препоръчвам го и възнамерявам да ползвам услугите му и за в бъдеще!”

Жоро Цветков отговори:

Клавдия за мен беше чест и удоволствие да работя с теб, благодаря ти за всичко!

Танер Алиосманов преди 27 месеца за Поправяне на покрив над усвоена тераса | София

“Добре свършена работа. Момчетата дойдоха, видяха проблема и без излишно забавяне, започнаха да работят по отстраняването му.
Препоръчвам ги.”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря ви, вие сте супер човек! Радвам се, че се запознахме.

Николина Стефанова преди 27 месеца за Ремонт на покрив | София

“Жоро е изключителен професионалист и страхотен човек. Каквото беше обещано - беше изпълнено. Позитивен, отговорен, организира си хората много добре. Всичко беше изпълнено качествено. Благодарна съм му за всички допълнителни неща, които се оказа че е свършил за своя сметка в хода на ремонтните дейности. Човек, на когото имам 100% доверие.”

Жоро Цветков отговори: Виж снимки

Николина е изключително добър човек, аз Жоро Цветков, останах много доволен от нейното коректно отношение към мен. Изключителна личност и високо ниво на интелигентност, много благодаря за всичко от сърце, радвам се, че се запознах с теб! Поздрави, бъди жива и здрава.

Соня Кръстева преди 28 месеца за Консервационни работи по селска стара къща | София

“Най-големият плюс е, че имаше много добра организация и работата се свърши само за 3 дни. Следващият плюс е, че дейностите се изпълниха така, както се бяхме разбрали и изпълнителите се консултираха с мен за всичко.”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря ви!

Мария Иванова преди 30 месеца за Смяна на водосточна тръба | Пловдив

“Препоръчвам горещо Жоро и сина му. Страхотна работа, светкавична реакция, много вложена мисъл при изпълнението на ремонта. Имаше много допълнителни проблеми, които бяха отстранени по възможно най-добрия начин.”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря ви, ние също сме доволни от топлото ви посрещане!

преди 61 месеца за Саниране на Къща | Кюстендил

“Некоректен изпълнител! Тръгна си със 150лв от горе и разправии от първия ден.”

Жоро Цветков отговори:

Не коректен Клиент Боян Николов каза че има 50 кв.м. а всъщност когато премерихме квадратурата се оказа 56 кв.м. когато проекта беше завършен той отказа да ми заплати допълнителнителната квадратура.Тази е причината за този негов коментар.