Добре дошли в бизнес страницата на ivvesstroi

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти.

Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, навеси, топлоизолации на покриви, направа на дървени конструкции, дворни огради, фаянс и теракот. Предлагаме бързина и качество с гаранция.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Освежителен ремонт на двустаен апартамент, Боядисване и декорация | София

“Изпълнителите дойдоха навреме и работеха добре. Накрая единствено леко бързаха за друг обект и така претупаха работата, но съм доволен.” на 29 Mar 2019 от Валентин .

Подмяна на покрив, Покривни услуги | Брезник

“Премахнаха изцяло старата покривна конструция, изградиха нова, подновиха гредореда, положиха два пласта хидроизолация, монтиха улуци, изградиха разкошен навес. Фантастичен екип! Сашо е много отговорен и креативен човек. Професионално бе изпълнен проекта до най-малкиия детайл. Доверих се, Сашо да подбере как да изглежда до дребни детайли и не сбърках. Стана много красиво. Цените им са разумни, даже ниски за предлаганото качество. Препоръчвам горещо и в бъдеще пак ще се доверя на услугите на този екип!” на 15 Dec 2018 от Гергана Тодорова.

Ремонт на покрив с воалит , Покривни услуги | София

“Заслужава си, добра работа. Спази уговорката и срока.
на 30 Apr 2018 от veselin .

ремонт на 100 кв.м. покрив, Покривни услуги | Враца

“Страхотни професионалисти. Дойдоха като майстори. Тръгнаха си като добри приятели.Който има нужда от качествен ремонт това е фирмата!” на 26 Jul 2017 от Евгени .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

През годините успяхме да спечелим клиенти с нашия професионализъм!

Специализация и квалификация:

Груб строеж от основи до покрив.