Добре дошли в бизнес страницата на ivvesstroi

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти.

Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, навеси, топлоизолации на покриви, направа на дървени конструкции, дворни огради, фаянс и теракот. Предлагаме бързина и качество с гаранция.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подборен ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Иввесстрой проявиха сериозен ангажимент към покривните дейности, които им бяха възложени: вдигане на 90м2 керемиди, почистване на калта под тях, покриване с мушама, наковаване на летви и пренареждане на старите керемиди, като счупените бяха подменени, а капаците бяха подмазани, покриха с течна хидроизолация 40м2 ламаринени покриви, измазаха два комина. Сериозният обем работа беше изпълнен в определения срок, на доста прилична цена и с визуално качество. Бих ги наел отново! Единствената причина да маркирам четири звезди е спецификата на работата, която изисква лошо време за да се докаже, като сме договорили сериозен гаранционен срок, за който съм сигурен че ще проявят същата отговорност в случай на нужда.” на 09 Oct 2019 от Румен Кулев.

Изграждане на външна конструкция в гр. Китен., Покривни услуги | Китен

“Много добре работиха. Добре организирани и свършиха в уговореното време.” на 02 Aug 2019 от Вили Тодорова.

Ремонт на улучна тръба на тераса, Покривни услуги | София

“Въпреки дъждовното време проекта е успешен и сега спря да тече в моята стая. Пожелавам много бъдещи успехи и все така успешни проекти.” на 26 Apr 2019 от Андрей Богданов.

Освежителен ремонт на двустаен апартамент, Боядисване и декорация | София

“Изпълнителите дойдоха навреме и работеха добре. Накрая единствено леко бързаха за друг обект и така претупаха работата, но съм доволен.” на 29 Mar 2019 от Валентин .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

През годините успяхме да спечелим клиенти с нашия професионализъм!

Специализация и квалификация:

Груб строеж от основи до покрив.

0879 590 810 | 10:00-18:00