31 оставени мнения от 69 извършени проекти
4.19 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Нина Гаджева преди 16 месеца за Почистване на стени и боядисване с латекс след лек пожар | София

“Доволни сме! Всичко беше извършено в рамките на един ден!”

Plamen Penev преди 21 месеца за Ремонт на покрив | Годеч

“Сашо е много коректен, точен и ръководи бригадата си с авторитет. Съветва се с мен и ми обяснява за това какви операции се извършват и какви предстоят. Проекта бе започнат и завършен навреме и дори завърши и допълнителна работа при мен. Препоръчах Сашо на съседи и приятели. Благодаря на maistorplus.com за съдействието и отличната организация.”

Виж снимки
Красимир Николов преди 33 месеца за Пръскана мазилка | Долна Баня

“Доволен съм от изпълнението. Справиха се с работата.”

Борислав преди 33 месеца за Хидроизолация на гаражна клетка | София

“Много съм доволен от изпълнителя. Препоръчвам го на всичките си познати.”

Страхил Панайотов преди 40 месеца за Отстраняване на теч от покрив | София

“След огледа, Сашо и Мето дойдоха и бързо свършиха работата. Помолих ги за малко корекции и те откликнаха и ги оправиха. Момчетата малко закъсняват, но на фона на повечето несериозни "майстори", те са супер весели и си свършиха добре работата! Препоръчвам ги и мисля на пролет да ги извикам да оправят таванското.”

Лиляна Ралинска преди 41 месеца за Запълване на дупки и боядисване | София

“Доволна съм. Наложи се да се направи нещо допълнително. Веднага реагира и работата се свърши.”

Виж снимки
Милена Генова преди 41 месеца за Ремонт на гараж | София

“Работила съм с много майстори, но малко са тези като Сашо. Изключително съм доволна и благодарна за свършената работа: бързо, точно, в срок, без нерви и напрежение и най-вече качествено. Бих препоръчала на всеки.”

Ида Николова преди 42 месеца за Ремонт на покрив | София

“Много съм доволна от извършената дейност. Бригадата на Сашо работеше съвестно и професионално, всичко, за което се бяхме уговорили бе изпълнено в уговорения срок. Изхвърлиха боклука чистеха, както се бяхме разбрали. Работят с качествени материали, на добри цени. Много са вежливи и каквото съм поискала се извършваше. Препоръчвам Сашо и бригадата му на всеки, който се нуждае от ремонт на покрив и външна изолация с мазилка.”

Богдана Ангелова преди 42 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Доволна съм от изпълнителя, свърши всичко, но сумата, която заплатих беше прекалено висока.”

Явор Спасов преди 24 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Много съжалявам, че се захванах! Некоректно поведение, работата им е некачествена и не я довършиха. За покриви не мога да дам мнение, но за вътрешни ремонти не препоръчвам.”

Сашо Станков отговори:

И ас също заради лоши съседи си загубих времето

Елеонора Карагьозова преди 31 месеца за Поставяне шапка на комин | Своге

“Изключително некоректен! Обясни, че трябват скъпи материали за поправка на 2 комина, парите му бяха дадени предварително-650лв. Материалите, които донесе бяха - 2 коминни тела, гипсово лепило, 2 ламаринени шапки и 4 лайсни. Поисках касова бележка, но той каза, че не бил взел. Сложиха двете коминни тела и ги измазаха. Това беше целият ремонт. Настоях за касова бележка и ми обеща, че ще се обади. След като си тръгна видях, че от шапката на единия комин подлизв вода и се стича покрай четирите стени, улукът беше изкривен. Обадих му се за рекламация. Това беше преди 3 месеца. Не се обажда, за да ми даде касови бележки, нито за да си поправи грешките. Проверих за материалите- не са повече от 150лв. Пазете се от такива "майстори".”

Сашо Станков отговори:

Съжалявам защо се наемам със такива клиенти искат даимсе работи много евтино и много качествено

Пламен Василев преди 32 месеца за Ремонт на покрив | Радомир

“Не препоръчвам!
Работата беше свършена набързо и не особенно качествено. След първоначалната уговорка цената почна да скача всеки ден. След установени проблеми те не бха отстранени и Сашо спря да си вдига телефона. Гаранциите които дава за свършената работа нищо не означават и не очквайте проблемите да бъдат отстранени.”

Сашо Станков отговори:

След като възникне допълнителна работа след уговорената няма как да е съща цената а освен това нека а докаже некачествената работа

Пламен Василев преди 32 месеца за Довършителни работи по къща | Радомир

“Не препоръчвам! Работата се върши през пръсти и цената се вдига постоянно. Не се спазват технологични времена съхнене. Всичко се прави колкото да се отбие номера и да се вземат парите.
Някой от нещата почнах да се рушат 2 седмици след като бяха направни и Сашо многократно обещаваше да ги отстрани докато работеше по къщата, но това не се случи. 3 месеца се разбираме кой ден ще дойде и той не идва. Накрая спря да си вдига телефона. Не очквайте каество и гаранция за положения труд.”

Стела Димитрова преди 35 месеца за Хидроизолация външна стена алпинист | София

“Изключително некоректен!След положена хидроизолация,не евтина,която той избра,течът станащ многократно по -обилен. Крие се и не приема рекламация.”

Сашо Станков отговори:

Но частична хидроизолация не на цяло за частичен ремонт гаранция няма