1,097 Препоръчани майстори и фирми за покривни конструкции

Направете безплатна заявка за ремонт и монтиране на покривни конструкции сега!

Здравината и дълготрайността на покрива са в пряка връзка с качествено изпълнените конструкции на покриви. Важно е дървената ламперия и гредоредът да бъдат устойчиви, сковани така, че да не се образуват просвети скоро след монтирането им. MaistorPlus e онлайн пространството, където бързо и лесно се свързвате с препоръчани майстори и фирми за изграждане и поправка на покривни конструкции. Напълно безплатно заявявате проекта си или директно наемате изпълнител от регистрираните във вашето населено място. Можете да сравните оферти, да прочетете отзиви от клиенти и да вземете най-доброто решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Николай Ганчев

Член от 17 месеца:

Строителна фирма с богат опит в строително-довършителните работи както в страната така и в Германия, концентрирано действие от началото на годината на родна земя с перспектива за финансиране и изпълне ...
Профилна снимка - Арсо Иванов
онлайн преди 2 дни

Арсо Строй ЕООД

Приети временни мерки за сигурност VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "малък покрив в нов блок над стая!":

"Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок."
Профилна снимка - Здравко Гишин
онлайн преди 1 ден

ZdRaVkO

Приети временни мерки за сигурност

3 извършени проекта

Член от 13 месеца:

Коректно обслужване. Безплатно изготвяне на оферта и оглед
avatar_88494_58142153780.jpg
онлайн преди 1 ден

АРЕМО ООД

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Член от 10 месеца:

AРЕМО ООД е компания основана през 2008г. с над 500 завършени обекта. Имаме самочувстието ,че сме една от коректните фирми в сферата, които спазват зададените особености на обекта и срокове.
avatar_17012_4313401040.jpg
онлайн преди 2 дни

Bал Билд Груп

Приети временни мерки за сигурност

2 извършени проекта

Член от 74 месеца:

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Качество което си струва да опитате, и забележете РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ Хидроизолации на Покриви.

 

Профилна снимка - Трайко Иванов

Член от 1 месец:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? Ние сме специалисти в областта на изграждането и ремонта на всякакъв вид покриви и покривни конструкции. Детайлно познаваме всички компоненти на плоските и скатните покриви и то ...
avatar_84673_3592067631.jpg

Член от 13 месеца:

Работим в сплотен екип от майстори и сме готови да Ви помогнем да намерите перфектното качество и професионализъм за Вашия покрив.
Профилна снимка - Рангел Кисов

Член от 64 месеца:

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 6 часа

ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ

Приети временни мерки за сигурност VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Покривни услуги:

Натали Илиева преди 6 месеца за Довършване на дървена покривна конструкция на тераса | София

“Много професионално и бързо изпълнение на довършителните работи. В началото на следващия сезон ще ползвам услугите на Христо за ремонт на още една тераса. Спечели доверието ми още с първата ни среща. Препоръчвам! Точен и коректен изпълнител!”

Галин Ганчев преди 7 месеца за Козирка на тераса | София

“Изпълнението на проекта беше професионално на разумна цена и в кратки срокове. Сашо и Боби положиха всички усилия да удовлетворят допълнително изникналите промени на планираните дейности! Без колебание бих ги препоръчал!!!”

Вили Тодорова преди 8 месеца за Изграждане на външна конструкция в гр. Китен. | Китен

“Много добре работиха. Добре организирани и свършиха в уговореното време.”

Йорданка Теофилова преди 12 месеца за Проверка и изолация на покрив | Сливница

“Работят бързо и отговорно. Препоръчвам!”

Каква е ролята на здравите покривни конструкции и защо да поверим изграждането и ремонтирането им на професионалисти?

Когато погледнете покрива си отвън, виждате само керемиди, ако е скатен или плоча, ако е плосък. Вероятно знаете, че керемидите и плочите са само външния слой, под който има изградена покривна конструкция. Колкото по-умело е направена тя, толкова по-голяма е здравината на покрива като цяло. Конструкцията на покрива можете да си представите като негово скеле, съставено от опорни и периферни греди. Върху периферните, от чийто наклон зависи и този на самия покрив, се нареждат и сковават дъски, съставляващи дъсчената ламперия. В повечето случаи говорим за дървени покривни конструкции, а ето и какво печелите, когато поверите изграждането им на специалисти:

  • Майсторите и фирмите, специализирани в направата и ремонта на конструкции на покриви, знаят точно какви греди да изберат за носещи, отчитайки тяхната здравина, за да може след това периферията на конструкцията да е "легнала" на устойчива основа. Също така, нека не забравяме, че покривните носещи греди следва да са такива, че да издържат не само прилежащият им гредоред, но и поставените над него хидроизолационен слой, плоча и керемиди. 
  • Подборът на материали за дъсчената ламперия също е важен. Качествено подбраните дъски за ламперията на покрива, както и тяхното правилно подреждане и сковаване, елиминира опасността от покривни просвети в близко бъдеще. Наред с това подходящият и здрав дървен материал, с по-силно устойчивост срещу гниене, ще отложи във времето и така нежеланите течове от покрива. Специалистите са наясно какви точно материали да използват в работата си, както и начинът им на сглобяване, за да могат в последствие да ви дадат по-дългосрочна гаранция. 

 

Намерете още: Доказани специалисти за ремонт на покриви

Какви дейности включва направата на конструкцията на покрива?

Неизменна част от строежа на сградите е и направата на техните покриви, чиято устойчивост и качествено изпълнение пък зависят от удачно изпълнените покривни конструкции. Последното включва няколко основни дейности, с които доказаните покривни майстори и фирми се справят на нужното високо ниво. Нека се запознаем с тях накратко:

  • Поставяне на носещите греди на покривната конструкция. От изключителна важност е те да са от устойчив материал и да бъдат поставени на нужното отстояние една от друга, за да издържат цялото скеле.
  • Монтиране на покривния гредоред. Това са периферните греди, които се виждат, когато се намираме в подпокривното пространство, сковават се на равни интервали, успоредно една на друга. Броят им и разстоянията между тях зависят от големината на съоръжението. 
  • Сковаване на дъсчената ламперия. Подбират се равни по дължина и широчина дъски, които се монтират перпендикулярно, тоест напречно върху гредите от гредореда. Препоръчително е да се лакират, защото това намалява риска от по-бързото им загниване, а оттам и от протичането им. 

 

Как MaistorPlus съдейства в намирането на точния специалист за покривни конструкции?

В специално разработената платформа на MaistorPlus има регистрирани изпълнители, компетентни в различни ремонтни дейности, в това число и в изграждането и ремонтирането на покривни конструкции и съответно на покриви като цяло. Можете да разгледате списъци с майстори и фирми, работещи в сферата и населеното място, които ви интересуват. Изпращате проекта си и получавате оферти, които бързо можете да сравните и да спестите време в издирване на подходящи специалисти. Ето още какви предимства ви дават услугите на сайта:

  • Напълно безплатно и без обвързване заявявате своя проект за направа и ремонт на покривни конструкции;
  • Получавате оферти, съобразени с бюджета ви и сроковете, в които желаете да започне ремонтът;
  • Сравнявате кандидатурите от изпълнители, проучвате репутации на майстори и фирми, четете мнения от клиенти;
  • Вие избирате дали да наемете някого на работа, тъй като направената от вас заявка, не ви обвързва;
  • Споделяте и своите впечатления от качеството на работа на наетите изпълнители, като за целта можете да напишете отзив в платформата.

Намерете в MaistorPlus перфектното решение за конструкцията на покрива си още днес! Заявете безпатно проект за покривни конструкции!