Добре дошли на бизнес профила на Кирил Алексиев


Здравейте Накратко за мен казвам се Кирил Алексиев. Фирма Алексиев 99 ЕООД се занимава с набор от вътрешни ремонти до ключ.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Maгдалена преди 17 дни за Смяна на сифон и пребоядисване на стена | София

“Много сме доволни от свършената работа. Бърза и адекватна реакция. Определено бихме използвали отново услугите му. Препоръчвам.”

Виж снимки
Яна Димитрова преди 29 дни за Ремонт на коридор | София

“Много благодаря на Киро, за добре свършената работа. Доволна сам от всичко свършено от него. Работи професионално, чисто, сръчно. Останах много доволна от целия ремонт. Работеше организирано, последователно и спази срока на изпълнение. Всичко което се бяхме договорили в началото на проекта изпълни без да натоварва с допълнителни разходи и време. Доверих му се напълно и останах много доволна от крайния резултат. Препоръчвам го!
Благодаря Ви Киро и Румен с удоволствие бих ви ангажирала отново за бъдещи ремонтни дейности.”

Виж снимки
Татяна Илчева преди 1 месец за Префугиране на под на баня | Пловдив

“Точно, коректно и бързо изпълнение!”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата ”Алексиев 99 ” съществува от 2011 г., като за това време сме се превърнали в един от най-сигурните и успешни партньори за всякакъв вид ремонтни дейности. Разполагаме с опитни специалисти в екипа ни, като често правим и колаборации с фирми и други изпълнители. През годините сме завършили стотици обекти - малки и големи, сложни и по-прости. От ремонти на цели сгради до ремонт на баня или кухня - можем абсолютно всичко. Гордеем се с всеки издаден обект, но едни от най-мащабните ни проекти до момента са през 2018 и 2019 г. 2018 е годината, в която работихме като подизпълнители на един от големите строители в България и успешно завършихме два супермаркета ”Фантастико”, намиращи се в кв. Студентски град и кв. Драгалевци. Там направихме боядисване, затваряне на фуги, сухо строителство и шпакловка. През 2019 г., отново като подизпълнители на друг голям строител, успешно завършихме ”Аквапарк-София”. През 2020 г., като подизпълнител на същия голям строител, успешно завършихме Бизнес комплекс ADVANCE BUSINESS CENTER.

Специализация и квалификации


Специализирън съм в вътрешното строителство.