5 оставени мнения от 8 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Костов преди 13 дни за Монтаж на подови первази между ламинат и стена | София

“Киро реагира веднага и в рамките на 2 дни всичко беше свършено качествено. Сам купи и докара материалите, представи ми фактура. Много съм доволен от цялостното изпълнение!”

Виж снимки
Владислава Александрова преди 14 дни за Изграждане на стена на мястото на врата и боядисване | София

“Изключително съм удовлетворена от работа с екипа и резултатите. Много добре организирани, напълно коректни по отношение на договорките, бързо изпълняват работите и с отлично качество. Препоръчвам.”

Maгдалена преди 1 месец за Смяна на сифон и пребоядисване на стена | София

“Много сме доволни от свършената работа. Бърза и адекватна реакция. Определено бихме използвали отново услугите му. Препоръчвам.”

Виж снимки
Яна Димитрова преди 1 месец за Ремонт на коридор | София

“Много благодаря на Киро, за добре свършената работа. Доволна сам от всичко свършено от него. Работи професионално, чисто, сръчно. Останах много доволна от целия ремонт. Работеше организирано, последователно и спази срока на изпълнение. Всичко което се бяхме договорили в началото на проекта изпълни без да натоварва с допълнителни разходи и време. Доверих му се напълно и останах много доволна от крайния резултат. Препоръчвам го!
Благодаря Ви Киро и Румен с удоволствие бих ви ангажирала отново за бъдещи ремонтни дейности.”

Виж снимки
Татяна Илчева преди 1 месец за Префугиране на под на баня | Пловдив

“Точно, коректно и бързо изпълнение!”

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Кирил свърши работата бързо, качествено и спази всички срокове. Ремонтът включваше довършителни вътрешни работи. Доверихме му се с купуването на материалите, със самия ремонт и с цялостната организация. Получихме фактури за абсолютно всичко. Крайният резултат е повече от перфектен. Горещи препоръчвам, доверете му се и вие!”

на 08 Jan 2024 от Росица

Качена препоръка, Мазилки

“Бях много приятно изненадана от Кирил, тъй като преди това съм попадала на изключително неприятни ситуации с майстори. При Кирил такива ситуации са невъзможни - той е коректен, много точен и наистина си разбира от работата. Бързо се отзова, работата също беше свършена бързо. Останах страшно доволна и го препоръчвам!”

на 06 Feb 2024 от Мира