1308 Препоръчани изпълнители за боядисване с латекс

В MaistorPlus разчитате на изпълнители с доказан професионализъм. Получавате ценни съвети за различните видове бои като латекс, блажна боя, боя на варова основа, за боядисване на гипсокартон, латекс върху блажна боя, почистване на латексови стени, съхнене. Заявявате безплатно проект за боядисване, сравнявате оферти, запознавате се с мнения на клиенти.

Заявете боядисване с латекс сега и при това напълно безплатно и без обвързване!

Заяви проект

Бояджии от България

 • ДМ Строй · Специализирана фирма с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 25.07.2012

  Аз и моят екип работим с желание и ентусиазъм в сферата на професионално изпълнените строителни ремонти и строителството на фамилни къщи. Девизът ни е: "Доволният клиент е най-добрата реклама!"

  ДМ Строй работи в категория Бояджии от София, Специалисти за лепене на тапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Не наемайте фирма ДМ СТРОЙ! Аз им се доверих, заради множеството положителни мнения, уверението, че ще направят бързо и качествено цялостен ремонт на апартамента и високите цени (лепене на плочки 25лв кв/м, лепене на цокъл 12 лв. л/м, монтаж на первази 12 лв л/м и т.н. при това без ДДС) които би трябвало да са гаранция за качество. Сайтът не притежава опция за да прикача снимки, но равносметката е, че след платени над 7000 лв, имаме висящи от тавана кабели, неизолирани кабели в банята (на 40 см от душа) неизциклен, но лакиран паркет, нешпакловани, но боядисани или пък шпакловани, но небоядисани части, скъсани, разлепени или залепени накриво тапети, немонтирани ключове, контакти и полилеи, латекс по вратите, прозорците, пода и закачалките, незаравнена стена с налепени плочки (говорим за денивилация от 1,5 см в двата края на плочката), ВиК инсталация, която трябва да се преправя, боядисани на 2/3 стени и таван, и още няколко неща в същия дух. Майсторите работещи към ДМ СТРОЙ са некомпетентни, мързеливи и повредиха и откраднаха лично имущество... Управителят на фирмата г-н Ралчев ме заплаши със съд, защото отказвам да приема апартамента в този му вид и да му доплатя 1500лв, след което разби полилея ми за 130 лв. в земята. За щастие намерихме фирма, която ще влезе след тях и ще оправи всичко описано, но това са още време и най-важното пари, които ще трябва да вземем назаем..."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Боядисване с латекс очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Майстор Николов · Ръководител на бригада с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 02.11.2013

  Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

  Майстор Николов работи в категория Бояджии от София, Шпакловчици и други.

  Последно оставена оценка:

  "Работата по проекта беше свършена професионално и в договорените срокове. Беше описано всичко подробно - материали, труд, време на започване и приключване. Професионално отношение. Предоставят възможност за избор на материали (в случая бои), както и дават насоки от къде да се купят те. Ще ползвам и за напред. Препоръчвам."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Иван · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 23.10.2013

  Здравейте, казвам се Иван Младенов, работя в сферата на строителните услуги от осем години.

  Във своята работа, акцентирам на услуги свързани със довършителни работи като: сухо строителство (гипсокартон,вътрешна изолация), електроуслуги, фаянс, шпакловка и боядисване.

  Ще се радвам да ви бъда полезен!

  Иван работи в категория Бояджии от София, Шпакловчици и други.

  Последно оставена оценка:

  "Супер качествено, точно и коректно!"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Олег Димитров · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 09.12.2014

  Здравейте ! Казвам се Олег Данчев и съм на 42 години. Със строителство се занимавам от 2004 година като много държа на качеството и коректноста.

  Олег Димитров работи в категория Бояджии от София, Бояджии за стени и тавани и други.

  Последно оставена оценка:

  "Дойде на оглед, договорихме се и не се появи. "

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Тош ремонТ · Специализирана фирма с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 26.04.2014

  Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

  Тош ремонТ работи в категория Бояджии от София, Бояджии за врати, прозорци и плоскости и други.

  Последно оставена оценка:

  "За прецизната и качествена работа на фирма „Тош ремонт“ научих от мой съсед, в чийто апартамент бе направен наскоро ремонт. Наех фирмата да извърши ремонт на жилището ми, което не бе ремонтирано от доста време. Той включваше цялостна подмяна на подови настилки - къртене на старо дюшеме, полагане на фибран и армирана замазка, плочки по под в коридор и кухня, възстановяване на тавани, които бяха в лошо състояние след течове от покрива. Благодарна съм за ценните съвети, които ми даде управителят на фирмата при разрешаване на някои казуси. Препоръчвам тази фирма- тя работи прецизно, спазва срокове и предлага разумни цени."

  Виж препоръка
  -> Покани за проект
 • Павел · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 11.03.2014

  Здравейтe!

  Занимавам се със строителство oт 25 години, обичам работата си, държа на качеството и коректността.Нямам недоволни клиенти :)

  Павел работи в категория Бояджии от София, Специалисти за лепене на тапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "положително.Доволна съм от качеството.Благодаря! по шестобалната система оценката от мене е 6. за майстора на свободна практика Павел Спегалски"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Васил Василев · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 25.02.2014

  От 18 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Дългогодишен опит и традиции, съчетан с актуалното и модерното в строителството. Екипиран съм, и съм в готовност да приемам заявки по всяко време!

  Васил Василев работи в категория Бояджии от София, Декоратори и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволен,работата бе свършена коректно и в срок."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Митко Койнов · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 06.04.2016

  Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

  Митко Койнов работи в категория Бояджии от София, Декоратори и други.

  Последно оставена оценка:

  "Митко е много коректен, честен, прецизен, внимателен и съвестен човек. Всички задачи бяха изпълнени отговорно, с грижа и старание. Изключително съм доволна."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Петров · Ръководител на бригада с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 25.06.2014

  Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

  Петров работи в категория Бояджии от София, Шпакловчици и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, малко след ремонта дойде време да изкажа мнение, като снимките ще кача другата седмица, като ни монтират душкабината. Петко (собсвеника) е млад , разбран човек с добри идеи, може да се разчита на уговорените срокове! Всеки ден имаше ясен план какво ще се прави. Да отбележа, че има страхотен майстор ( Стефан). Всички задачи бяха изпълнени по проекта Откъм чистотата има какво още да се жилелае (по време на ремонта, но като се живее вътре-няма как), а и банята си е мръсна работа. Работата беше свършена в договорения срок и качеството е добро. Дребните забележки се коментираха и отстраняваха на момента. Проекта надхвъри бюджета (допълнителни работи и задачи, материали и др) ,но резултата е страхотен.Плащането беше за всеки свършен и приет етап. Препоръки към всички в сайта за всякакви римонти - точно договорени условия по ремонтните дейности, уточнение на всички дребни детайли преди старта на работата, договор, придържайте към плана какво има да се свърши и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инспектирайте всеки етап от ремонта. Препоръчвам Петко Петров на всички ( и бих му възложил бъдещи задачи) и бих припоръчал MaistorPlus като платформа N1 за вашият ремонт. Благодаря !"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Иво - вътр.ремонти · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс"
  член от 09.02.2014

  Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

  Иво - вътр.ремонти работи в категория Бояджии от София, Специалисти за лепене на тапети и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изключително сме доволни от работата, която Иво свърши по апартамента. Още при огледа му, той ни спечели с познанията си в областта, идеите които даваше за решаване на проблеми и разумните цени, на които работи. Изключително благодарни сме му за ангажираността към нас и факта, че не поемаше допълнителни проекти, с което помогна да завършим всичко в срок. Иво също така беше изключително разбран, когато се наложи да съобрази работата си с другият майстор, който работи паралелно с него за поставяне на гранитогрес и плочки, и двамата да изградят план за действие,с който да не си пречат взаимно. Шпакловката на апартамента се получи изключително добре и по тази причина, решихме да доверим на него и боядисването му, с което никак не сбъркахме. Горещо го препоръчвам, ако Ви предстои шпакловка, боядисване и изграждане на стени и форми от гипсокартон."

  Виж проект
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00