Добре дошли на бизнес страницата на Атанасов


Боядисване,изпълнение на различни видове декоративни мазилки,аранжиране и изработка и монтаж на различни декорации и декоративни елементи,изпълнение на различни релефи-камани,тухли,скали,алпинеуми,фрески и апликации.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Сашо Герганов преди 3 месеца за Освежаващо боядисване с латекс на двустаен апартамент | София

“Атанас Атанасов е много коректен, работи прецизно и познава много добре материалите и технологията за всичко свързано с боядисване както и в много други области от ремонтните дейности. Прекрасен бонус е, че освен всичко това е и изключително симпатичен, учтив и интересен човек, с когото е истинско удоволствие и да се работи, и да се общува. Препоръчвам горещо.”

Емилия Тодорова преди 5 месеца за Лепена на тапети | София

“Г-н Атанасов е 100% професионалист.Изключително възпитан и комуникативен. Много качествено, бързо и чисто работи.Справи сe отлично поставеният проект-лепене на тапети в поставеният срок.Много коректен в цената.Комуникацията беше бърза, отзова се веднага след като прие поканата ми за проекта.Препоръчвам без колебания.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Изпълнение на фрески, декорации, апликации и обзавеждане в Централ Мол В.Търново. Декорации и изкуствени скали в детски комплекс в МОЛ Варна Тауърс. Изпълнение на различни декорации,мазилки и патини в заведения,като: Механа Сръбска скара -Созопол, пицария Хит-Варна, пастария Примо-Добрич, Ресторант Сантиляна-София, Бедрум-София, много декорации и мазилки и частни домове.

Специализация и квалификация


Х .Г., Скулптора-висше, работа в много чуждестранни филмови продукции, заведения, атракциони и частни домове.