Добре дошли в бизнес страницата на Атанасов

Боядисване,изпълнение на различни видове декоративни мазилки,аранжиране и изработка и монтаж на различни декорации и декоративни елементи,изпълнение на различни релефи-камани,тухли,скали,алпинеуми,фрески и апликации.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Лепена на тапети, Боядисване и декорация | София

“Г-н Атанасов е 100% професионалист.Изключително възпитан и комуникативен. Много качествено, бързо и чисто работи.Справи сe отлично поставеният проект-лепене на тапети в поставеният срок.Много коректен в цената.Комуникацията беше бърза, отзова се веднага след като прие поканата ми за проекта.Препоръчвам без колебания.” на 22 Sep 2019 от Емилия Тодорова.

Лепене на тапети, Боядисване и декорация | София

“Човекът е много сериозен - успяхме да се свържем и уговорим много бързо. Направи оглед и изпълни поставената задача бързо и чисто - лепене на тапети за една стая. Комуникацията беше много добра.
За други бъдещи такива задачи като препоръка към работодателя - имайте предвид и уточнявайте предварително някои от детайлите, как да става лепенето -грундиране на стените, с/без напасване, с/без застъпване, обличане на каси на врати и прозорци и т.н.”
на 11 Aug 2019 от Петър Стойнов.

Боядисване на стени на тераса, апилване на нарушена мазилка, монтиране на конзоли за висящи саксии, Боядисване и декорация | София

“Много бързо свърши с нещата. Сам си купи нужните материяли. Много добра комуникация и съм много доволна от резултата!” на 09 Aug 2018 от Borjana .

Смяна на тапети, освежаване на тавани, фугиране баня, Боядисване и декорация | София

“Изключително симпатичен, възпитан, отговорен, спокоен, добър и разбран човек. Не се колебайте да го наемете.
Работи много чисто и внимателно. Спазва срокове, не променя първоначалната цена, освен ако не поискате нещо допълнително, разбира се.
Разбира си от работата, винаги готов да помогне, да даде съвет, ако поискате.
Не оставя нищо недовършено. Взима проектите на сериозно и не си тръгва, докато не е убеден, че клиентът е доволен.”
на 07 Aug 2017 от Виолета .

Слагане на тапети, Боядисване и декорация | София

“Проектът беше изпълнен добре, благодаря на майстор Атанасов. Със сигурност ще го имам предвид за в бъдеще.” на 10 May 2017 от Светослав Недков.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Изпълнение на фрески, декорации, апликации и обзавеждане в Централ Мол В.Търново. Декорации и изкуствени скали в детски комплекс в МОЛ Варна Тауърс. Изпълнение на различни декорации,мазилки и патини в заведения,като: Механа Сръбска скара -Созопол, пицария Хит-Варна, пастария Примо-Добрич, Ресторант Сантиляна-София, Бедрум-София, много декорации и мазилки и частни домове.

Специализация и квалификация:

Х .Г., Скулптора-висше, работа в много чуждестранни филмови продукции, заведения, атракциони и частни домове.