Добре дошли на бизнес страницата на Атанасов


Боядисване,изпълнение на различни видове декоративни мазилки,аранжиране и изработка и монтаж на различни декорации и декоративни елементи,изпълнение на различни релефи-камани,тухли,скали,алпинеуми,фрески и апликации.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Веселин Петков преди 1 месец за Малко шпакловка и боядисване | София

“Много съм доволен от свършената от Атанас работа. Работи внимателно, чисто, качествено и на нормална цена. Дава съвети и предлага решения за неочаквани проблеми възникнали в хода на изпълнението на проекта. Без колебание бих го наел отново.”

Атанас Атанасов отговори:

Благодаря! Бъдете здрави!

Сашо Герганов преди 6 месеца за Освежаващо боядисване с латекс на двустаен апартамент | София

“Атанас Атанасов е много коректен, работи прецизно и познава много добре материалите и технологията за всичко свързано с боядисване както и в много други области от ремонтните дейности. Прекрасен бонус е, че освен всичко това е и изключително симпатичен, учтив и интересен човек, с когото е истинско удоволствие и да се работи, и да се общува. Препоръчвам горещо.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Изпълнение на фрески, декорации, апликации и обзавеждане в Централ Мол В.Търново. Декорации и изкуствени скали в детски комплекс в МОЛ Варна Тауърс. Изпълнение на различни декорации,мазилки и патини в заведения,като: Механа Сръбска скара -Созопол, пицария Хит-Варна, пастария Примо-Добрич, Ресторант Сантиляна-София, Бедрум-София, бар и ресторант Трепни, и много декорации, обзавеждания и мазилки и частни домове.

Специализация и квалификация


Х .Г., Скулптора-висше, работа в много чуждестранни филмови продукции, заведения, атракциони и частни домове.