Добре дошли на бизнес страницата на Иво - вътр.ремонти


Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Милена К. преди 1 месец за Освежително пребоядисване | София

“Ивелин свърши работата по проекта много бързо и качествено. Работи чисто! Точен и изпълнителен. Препоръчвам!”

Йордан преди 4 месеца за 300кв. боядисване с латекс + малко довършване на шпакловка на гипсокартон. | София

“Ивелин е един много кадърен и съвестен майстор. Изключително старателен и много организиран. Работи бързо и качествено, и чисто. За работата му общо мога да кажа следното .... браво :) Препоръчвам го и не бих се поколебал да се възползвам от услугите му отново.”

Николай Чебишев преди 5 месеца за Затваряне на преходен отвор в стена чрез сухо строителство | София

“За сухо строителство с последвало шпакловане и боядисване, работата беше извършена изключително бързо, качествено и чисто, както и с качествени материали, на което държим.
Доволен съм от извършената услуга.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Квалификацията си получих в строителен техникум, специалност "Строителство и архитектура". От 1999 г. до настоящия момент активно се занимавам с дейности в областта на строителството. От 2000 г. се усъвършенствах в областта на сухото строителство. Извършвам главно монтаж на гипсокартон, включително със сложни дизайнерски решения, на изгодни цени. Извършвам също обръщане на дограма, както и шпакловки, боядисване и някои други вътрешно-ремонтни дейности.

Специализация и квалификация


Специалист съм в областта на сухото строителство - окачени тавани тип "растер", шпакловка, боядисване, обръщане на дограми, направа на окачени тавани със сложни елементи, скрито осветление и други.