Добре дошли в бизнес страницата на Иво - вътр.ремонти

Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Боядисване на стени в апартамент, Боядисване и декорация | София

“Оценката ми е повече от отлична!!!
Наех Иво Божков и съм удивена от този изпълнител, коректен, точен, прецизен, изчисти всичко след себе си.
Цялата работа беше свършена за два дни.
Доволна съм и от сайта, че успях да намеря качествен човек, като Иво.
Бих работила и занапред с него, препоръчвам го!!!”
на 07 May 2019 от Ваня Карамалакова.

Фина шпакловка на тристаен апартамент ново строителство (стени на турбозол), Боядисване и декорация | София

“Иво извърши шпакловането на апартамента и последващото боядисване съгласно моите изисквания, като също така ми помогна с избора на добър латекс на разумна цена. Лесна комуникация, прецизно изпълнение и коректност, всички предварително уговорените условия бяха спазени. При предаването на апартамента, всички отпадъци бяха изнесени и всичко беше в перфектен вид. Препоръчвам.” на 20 Mar 2019 от Михаил Емилов.

Окачен таван и лепене на гипсови декоративни плочки., Сухо строителство | София

“Много сме доволни от Иво, работи чисто ,качествено и бързо. Направи окачения таван както искахме.” на 15 Jan 2019 от Галина Андреева.

Ремонт на стая, Боядисване и декорация | София

“Истински специалист, който разполага с необходимите знания, сръчност, техника и желание за работа! Много точен, коректен, работи без почивка и излишни приказки. Много добра организация по време на работа. Работи чисто и бързо. Всички мои изисквания бяха покрити. Отново бих наел майстора и бих го препоръчал на приятели!Благодаря и на Майстор плюс за възможността да направя добър избор .” на 26 Nov 2018 от Радослав Радев.

Остъклен балкон - обръщане вътре и вън,вътр.изолация, гипсокартон и изравняване на пода, Сухо строителство | София

“Майстора (Иво) е изключително коректен и добър професионалист.Работи чисто и каквото е казал го е изпълнил в срок на нормални цени. На практика за първи път нямам никакви проблеми използвайки услугите на майстор. Препоръчвам го и при необходимост отново ще се възползваме с моето семейство от услугите му.” на 07 Nov 2018 от Илиян Николов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Квалификацията си получих в строителен техникум, специалност "Строителство и архитектура". От 1999 г. до настоящия момент активно се занимавам с дейности в областта на строителството. От 2000 г. се усъвършенствах в областта на сухото строителство. Извършвам главно монтаж на гипсокартон, включително със сложни дизайнерски решения, на изгодни цени. Извършвам също обръщане на дограма, както и шпакловки, боядисване и някои други вътрешно-ремонтни дейности.

Специализация и квалификация:

Специалист съм в областта на сухото строителство - окачени тавани тип "растер", шпакловка, боядисване, обръщане на дограми, направа на окачени тавани със сложни елементи, скрито осветление и други.