Масивна иконка за категория Сухо строителство

1. Сухо строителство 13 извършени проекта

По специално в сферата на окачен таван от гипсокартон. таван в баня, лепене на гипсокартон, преградна стена, сух под.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

2. Боядисване и декорация 30 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с блажна боя, боядисване с латекс два цвята, машинно боядисване с латекс, боядисване с латекс един цвят, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, лепене на тапети, боядисване на врати, прозорци и плоскости.

Виж мнения

3. Шпакловки 2 извършени проекта

По специално в сферата на финна шпакловка, варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, шлайфане, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило, шпакловка върху гипсокартон с мрежа, шпакловка с мрежа и гипсово лепило, монтаж на ръбохранител.

Виж мнения

4. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на врати и прозорци с плочки, обръщане на стъпала с плочки, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на прозорец.


5. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на кухня, ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе.


6. Декорация

По специално в сферата на лакиране, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, 3d стенни плочи, корнизи за скрито осветление, 3d стенни панели, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


7. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор.