Добре дошли на бизнес страницата на Ремонти - Димитров


Фирма Мичони ЕООД благодарение на повече от 10 г опит в бранша е сред доказаните фирми за строителни услуги и ремонти в София. С годините идва и опитът - Мичони ЕООД гарантира за високото качество на извършените строителни ремонти и услуги, като в същото време предлага достъпни цени за клиента, които са съобразени със срока за изпълнение на проекта и вложените материали.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Деян Господинов преди 4 месеца за Довършителни работи по апартамент в София. | София

“Майсторът си свърши чудесно работата. Навсякъде е боядисано, шкурено и шпакловано перфектно, въпреки кривите стени и други трудности. Оцених високо фактите, че пожела да работи само с познати продукти, даде ми точна цена на момента(с труд и материали), спази всички срокове и уговорки до минутата и даже извърши повече работа(в името на по-добрия ефект накрая). Много съм му благодарен за отзивчивостта и коректното отношение. Пожелавам му здраве и все така успешна работа за напред.”

Димитров Димитров отговори:

Благодаря

Алексей Щерионов преди 8 месеца за Шпакловка, боядисване, декоративни корнизи | София

“Отлично свършена работа от изпълнителя. Препоръчвам.”

Мая Николаева преди 8 месеца за Боядисване на апартамент с латекс | София

“След дълго търсене на майстор за латекс, намерихме от този сайт. След оглед одобрихме офертата на тази фирма и срока за изпълнение. Всичко направиха перфектно и в уговорения срок. Доволни сме.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


С цел гарантиране на отличните резултати и максимално отговаряне на изискванията на клиентите, цената се формира след направен оглед и констатация за нуждата от допълнителни дейности. Разполагаме с необходимата професионална техника за безвъздушно боядисване с която ни дава възможност за боядисване над 1000 кв.м на ден. Можете да разчитате на нас за бързо, качествено и прозрачно извършване на поставените задачи!

Специализация и квалификация


Специализирани сме във всякакъв тип ремонтни дейности!