26 оставени мнения от 47 извършени проекти
4.85 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Недялко Недялков преди 28 месеца за Довършителни работи | София

“Работата с Димитър беше като песен. Той е добър и прецизен професионалист, възпитан, човечен и сговорчив. Благодарни сме за отношението и сме доволни от качеството и сроковете на свършената работа. Бихме го наели и за бъдещи проекти.”

Виж снимки
Божура Фиданска преди 29 месеца за Боядисване | София

“Много съм доволна от извършената работа. Много точен, прецизен, работи много чисто, всичко което се бяхме разбрали го извърши. Възпитан и интелигентен човек, силно препоръчвам!!!”

Габриела Стоянова преди 31 месеца за Лепене на гипсокартон | Божурище

“Останахме доволни от свършената работа. Имаше някои непредвидени ситуации, но имаше бърза реакция от негова страна.
Препоръчвам!”

Кремена преди 31 месеца за Шпакловка и боядисване на стая | София

“Много съм доволна от свършената работа! Възпитан и коректен майстор. Препоръчвам!”

Тодор Тодоров преди 31 месеца за Боядисване с латекс | София

“Изключително съм доволен от работата на Димитър. Изобщо не усетих, че имам майстор, който се справи перфектно с поставените задачи и изцяло в срок при високо качество на изпълнение.”

Руслана Налбант преди 32 месеца за Латекс и гипсокартон | София

“Коректно отношение. В срок е изпълнено всичко.”

Георги Лисев преди 40 месеца за Шпакловка на апартамент 60кв.м | София

“Препоръчвам! Справи се с проекта много добре. Нямаше отклонения от предварително уговорената цена и срокове.”

Борис преди 46 месеца за Облицоване и боядисване оградна стена | София

“Свърши си работата, но не съм доволен от отношението! Оплаква се непрекъснато за неща, които не зависят от клиента. Като намери друга работа парите, на които се беше съгласил, му се видяха малко. Наложи се сам да търся и купувам всички материали. Накрая остави 3 торби с боклук от работата си, въпреки че го помолих да ги вземе. Ако желаете услуга с гледане накриво и много направи си сам, това е човекът за вас.”

Димитър Димитров отговори: Виж снимки

Първо уговорката с господинът беше само за труд. Tой трябваше да подсигури всички материали: тиксо и найлон. Започнах работа по въпросната ограда на 08. 05. 2020г., приключих на 09.06.2020г. През този повече от месец въпросният господин взима един чувал теракол за подмазване, който не стига, за да довърша. Отивам и купувам още един - след това и боята не стигна, пак отивам за боя да довърша. И месец след като идва и мазилката, господина ми вади някакъв скъсан и използван найлон и иска да облепвам с него. Добре че в колата имах здрав найлон. Получих си всичките пари. Не пожелавам такъв клиент на никой.