Добре дошли в бизнес страницата на Васил Василев

От 20 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Дългогодишен опит и традиции, съчетан с актуалното и модерното в строителството. Екипиран съм, и съм в готовност да приемам заявки по всяко време!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Качена препоръка, Кърти, чисти, извозва

“Познавам г-н Василев от 2018, когато един мой приятел ми го препоръча във връзка с основен ремонт на апартамента ми около 100 км.м в ж.к. Младост 4. Оттогава добих съвсем нова, положителна представа за извършването на ремонтни дейности.
Васил направи оглед на апартамента, обсъдихме какво предстои да се направи и , договорихме цената. Още същия ден, получих по имейл съвсем точна и ясна оферта, която напълно ме удовлетвори.”
на 14 May 2019 от Красимира Йотова.

Премахване на бетонов стълб, Божурище, Кърти, чисти, извозва | Божурище

“Дойдоха навреме, свършиха си работата бързо и качествено, почистиха след себе си.
Препоръчвам!”
на 25 Nov 2018 от Наталия Железарска.

Ремонт на остъклена тераса, Боядисване и декорация | София

“Васил е е човек, който разбира какво се иска без много обяснения, върши си работата коректно, правилно и в обещаните срокове. Променя си личния график, за да угоди на твоя и е на разположение, когато ти трябва.
Единствен кусур му е, че се извиняваше, че имало малко прах - ами то като се кърти и се ползват материали, естествено, че ще се изцапа малко :) Така се върши работа!
Не само беше покрил стаята, съседна на ремонтираното помещение в найлони, ами и коридора във входа и асансьора бяха подходящо "облечени"! Накрая даже мина едно почистване на подовете в половината апартамент!
Накратко - истински професионалист, бих препоръчал и бих му се обадил отново!”
на 26 Oct 2018 от Владимир .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Над 20 години в бранша

Специализация и квалификация:

Строителни Ремонти