Добре дошли на бизнес профила на Васил Василев


От 25 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Работя с първокачествени материали от най-висок клас, методично и с внимание към детайла. Имам дългогодишен опит в чужбина, запознат съм с актуалното и модерното в строителството. Моля хората, които търсят най-евтината възможна оферта, да НЕ разменят контакти с мен! За да се реализира един проект качествено, се изисква компетентност и технологично време.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александър Парушев преди 5 месеца за Измазване на таван в баня | София

“Благодаря на Васил за професионалната работа. Ремонта беше пръскане тавана на банята. Мога да кажа, че се получи супер. След ремонта всичко беше чисто. За първи път след майстор, нямаше нищо за почистване и изхвърляне. Много бързо реагира и дойде на първоначалем оглед. Успех и до скоро!”

Виж снимки
Светослав Кунчев преди 5 месеца за Шпакловка на стени и тавани | София

“Имах голям късмет, че попаднах на Васко. Изключително коректен човек, на когото меже да се разчита, както на поетите срокове, така и на качеството на свършената работа. За съжаление няма вече такива хора, особено в този бранш.
Исках още веднъж да благодаря на Васко и да пожелая успех във всички начинания и дано повече хора да имат качества като неговите. Един невероятен човек и страхотен специалист.”

Павлин преди 8 месеца за Изкъртване на неносеща стена | София

“Много съм доволен от Васил ! Изключително бързо успя да изкърти стената, като през цялото време бях в течение с това на какъв етап е чрез снимки във вайбър. Обекта беше почистен безупречно след работата. Препоръчвам с 2 ръце !”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Над 25 години в бранша!

Специализация и квалификации


Строителни Ремонти