Добре дошли на бизнес страницата на Васил Василев


От 20 години се занимаваме професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Дългогодишен опит и традиции, съчетан с актуалното и модерното в строителството. Екипирани сме, и сме в готовност да приемаме заявки по всяко време! Имаме хиляди квадратни метри опит!. Молим хората, които търсят най-евтината възможна оферта, да не разменят контакти с нас!. Нашето качество е по-високо от цената!

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Руси Попов преди 1 месец за Къртене на стена, отвор 40x40 | София

“Бързо, точно, качествено и чисто свършена работа.
Г-н Василев и колегата му пристигнаха точно в уречения час, определихме обхвата на работата и как ще бъде по-добре да бъде изпълнена. По време на работата възникнаха още изненади и промени, но намерихме най-доброто решение.
Отлична работа.”

Валя Борисова преди 6 месеца за Боядисване на детска стая | София

“Изключително коректен,бързо и безупречно изпълнение на работата.Искрено препоръчвам на хора с високи очаквания към желания резултат!!!”

Анелия Кръстанова преди 6 месеца за Ремонт на детска стая | София

“Доволни сме от свършената работа, работят чисто(доколкото е възможно, когато се прави ремонт). Мого сме доволни от крайния резултат. 2000 за труд и материали(без цветната боя, ключа за осветлението и контактите). Ремонтът включваше ел.инсталация за поктавяне на лампи и контакти, замазка, замрежване и шпакловане на стени и таван и боядисване.”

Виж всички мнения

Опит


Над 20 години в бранша!

Специализация и квалификации


Строителни Ремонти