1. Боядисване и декорация 33 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо.

Виж мнения

2. Шпакловки 6 извършени проекта

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, запълване на канали/отвори, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.

Виж мнения

3. Сухо строителство 6 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, растерен таван, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.

Виж мнения

4. Обръщане 3 извършени проекта

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.

Виж мнения

5. Мазилки 1 извършен проект

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване, външно силикониране около прозорци и первази в спалня.

Виж мнения

6. Замазки 2 извършени проекта

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


7. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


8. Изолация и Саниране 3 извършени проекта

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.

Виж мнения

9. Кърти, чисти, извозва 18 извършени проекта

По специално в сферата на демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене на замазка, къртене на бетон, извозване на старо обзавеждане, събаряне на стени, демонтаж на балатум, къртене и разбиване, къртене на керемеди, къртене на комин, пробиване на отвори за вентилация, къртене на улей за ел. инсталация в тухла, къртене на улей за ел. инсталация в бетон, почистване по време и след ремонт, къртене на тухла, къртене на плочки, демонтаж на санитария, къртене на вана с плочки, премахване на стари вик тръби, демонтаж на радиатори, демонтаж на врата, сваляне на строителни отпадъци, къртене на ytong блокчета, къртене на мозайка, къртене на канал, сваляне на тапети, доставка и качване на гардероб, шкаф за обувки, палма, помощна масичка, пердета, корнизи, холна маса, саксии и пръст, тв скрийн и подматрачна рамка, качване на матрак.

Виж мнения

10. Транспортни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамалски услуги.

Виж мнения

11. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, монтаж на стойка за телевизор, демонтаж.