Добре дошли в бизнес страницата на Майстор Николов

Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Вътрешно освежаващо боядисване на апартамент около 160 м.кв., Боядисване и декорация | София

“Много съм доволен от работата на господин Ивайло Николов. Комуникацията с него беше на ниво. Сам си закупи материалите. Спази сроковете за работа и съм много доволен от резултата.” на 18 Oct 2018 от Димитър Хадживълчев. Ивайло Николов отговори:
Благодарим много ! Изключително любезен и тактичен човек с когото се работи много лесно и приятно ! Винаги сме на линия, от тук нататък имате 10 % отстъпка. Желаем всичко добро !

Освежаване на стължище в 5 етажен блок чрез пребоядисване, Боядисване и декорация | София

“Благодарим на екипа на майстор Николов: всичко беше извършено по план, бързо и качествено. Момчетата са много отзивчиви и коректни. Препоръчвам ги на всички, които се нуждаят от боядисване.” на 25 Sep 2018 от Татяна Кучинова.

Освежаване на жилищен вход, Боядисване и декорация | София

“Изпълнителят беше коректен и спази сроковете, зададени в договора.
Доволен съм от качеството на ремонтните дейности.”
на 13 Sep 2018 от Генади .

Пребоядисване на дървени интериорни врати, Дърводелски услуги | София

“Хората изпратени от майстор Николов свършиха работата качествено и със старание.” на 29 Jul 2018 от Цветомир Стамболски. Ивайло Николов отговори:
Благодарим за оставеното мнение ! Желаем ви всичко добро, бъдете живи и здрави и успех !

Боядисване на хол с латекс, Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволна от работата на Майстор Николов - бързо и качествено изпълнение на възложените задачи, професионално отношение, прецизност и коректност. Екипът прояви гъвкавост и работи организирано през почивните дни, а в понеделник дойде, за да нанесе финални шрихи и да се увери, че ремонтните дейности са извършени в съответствие с моите изисквания. Въпреки неудобството да работят в помещения, пълни с мебели, Йоан и Ивайло подготвиха терена, като опаковаха всичко старателно, а накрая предадоха обекта в чист и спретнат вид. Комуникацията протече леко, точно и приятно от момента на наемане до окончателното приключване на проекта.
Препоръчвам с две ръце екипа на Майстор Николов и с удоволствие бих се обърнала към тях при следващи подобни проекти!”
на 26 Jun 2018 от Татяна .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Силните ни страни като екип, който извършва ремонти от над10 години заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден. Начинът ни на работа е така изграден, че почивката по време на работа не е приоритет, както и работата пред почивните дни също е част от нашето ежедневие. Опитът, който сме придобили през годините е средоточен в реновирането и превръщането на входове, апартаменти, офиси, къщи, фасади, бензиностанции и всякакви обекти, по които сме работили в приветливи и с европейски вид. С времето се научихме как да подхождаме във всяка една ситуация и как да бъдем възможно най-коректни и в услуга на клиента. Високочувство за отговорност като за наше собствено помещение е начин на мислене спрямо всеки един обект, който сме поемали и извършвали ремонтни дейности. Желание и удоволствието от работата ни смятам за силно качество, защото превръщането на един тъмен, мрачен и съсипан софийски вход във едно приятно място на което да се прибереш е мисъл, която винаги ни е мотивирала и радвала сетивата ни особено крайния резултат !

Специализация и квалификация:

Специалисти сме във: боядисването на помещения с латекс, блажна боя, лакиране, обръщане на прозорци, поставяне на ъглохранители, както и вътрешна изолация, всякакви видове шпакловки, замазки, слагане и махане на тапети, грундиране и подготвяне на обекти, които не виждали ремонт откакто са създадени, разчиставане и изнасяне на ненужни вещи. Майстор Ивайло Николов е специализирал 3 години в областта на ремонтните услуги в Германия, област Бавария, там е работел в фирма, която се е занимавала именно с извършването на ремонти, както на частни така и на обществени сгради. Специализацията му е задала модел на работа и начин на мислене спрямо немските стандарти и разбирания за работа и извършена дейност. Част от обектите, които са ремонтирали са били обществени училища, домове на немски аристократи, магазини, дискотеки, клубове и заведения. Останалите момчета са научили почти всичко от него по начина по който той го е усвоил в Герамания.