Добре дошли на бизнес страницата на Майстор Николов


Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Габриела преди 2 месеца за Грундиране, фина шпакловка и боядисване | София

“Много сме доволни от изпълнението на проекта. Бяха много точни, приключиха в срок и се погрижиха за най-малките детайли.”

Донка Чивгънова Чивгънова преди 2 месеца за Боядисване, шпакловка и поставяне на теракот | София

“Възложенста задача е извършена в срок, без забележки за качеството на разумна цена!При започване на ремонт е голямо предимство, да имате до себе си човек като Йоан - освен висок професионализъм, проявява и съпричастност при решаването на всеки възникнал непредвиден проблем!
Организиран, прецизен и сръчен - така най-общо мога да охарактеризирам Йоан!При следващ ремонт, непременно ще се обърна отново към него!!!
ПРЕПОРЪЧВАМ!!!”

Кристина Узунова преди 10 месеца за Боядисване с латекс на 3 стаи | София

“Йоан и неговата бригада се страхотни професионалисти. В много кратки срокове Йоан дойде на оглед и ни изпрати оферта, която ни се стори съвсем приемлива и затова така и не търсихме друга оферта.Разбрахме се за ден и час, в който бригадата да започне и речено, сторено - момчетата свършиха работата в рамките на предварително уговорения период, работиха изключително внимателно и чисто, резултатът беше перфектен, а в крайна сметка майстор Йоан успя да ми спести и малко пари от перото за материалите. Препоръчвам с две ръце!”

Виж всички мнения

Опит


Силните ни страни като екип, който извършва ремонти от над10 години заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден. Начинът ни на работа е така изграден, че почивката по време на работа не е приоритет, както и работата пред почивните дни също е част от нашето ежедневие. Опитът, който сме придобили през годините е средоточен в реновирането и превръщането на входове, апартаменти, офиси, къщи, фасади, бензиностанции и всякакви обекти, по които сме работили в приветливи и с европейски вид. С времето се научихме как да подхождаме във всяка една ситуация и как да бъдем възможно най-коректни и в услуга на клиента. Високочувство за отговорност като за наше собствено помещение е начин на мислене спрямо всеки един обект, който сме поемали и извършвали ремонтни дейности. Желание и удоволствието от работата ни смятам за силно качество, защото превръщането на един тъмен, мрачен и съсипан софийски вход във едно приятно място на което да се прибереш е мисъл, която винаги ни е мотивирала и радвала сетивата ни особено крайния резултат !

Специализация и квалификации


Специалисти сме във: боядисването на помещения с латекс, блажна боя, лакиране, обръщане на прозорци, поставяне на ъглохранители, както и вътрешна изолация, всякакви видове шпакловки, замазки, слагане и махане на тапети, грундиране и подготвяне на обекти, които не виждали ремонт откакто са създадени, разчиставане и изнасяне на ненужни вещи. Майстор Ивайло Николов е специализирал 3 години в областта на ремонтните услуги в Германия, област Бавария, там е работел в фирма, която се е занимавала именно с извършването на ремонти, както на частни така и на обществени сгради. Специализацията му е задала модел на работа и начин на мислене спрямо немските стандарти и разбирания за работа и извършена дейност. Част от обектите, които са ремонтирали са били обществени училища, домове на немски аристократи, магазини, дискотеки, клубове и заведения. Останалите момчета са научили почти всичко от него по начина по който той го е усвоил в Герамания.