Добре дошли на бизнес страницата на Майстор Николов


Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Боядисване

Боядисване

Боядисвания на тавани и стени, както и на всякакви перила, врати и други елементи е нещото в, което смятаме че сме най-добри. Работим с качествени материали и инструменти с до 20 % отстъпка. Гарантираме високо качество и чистота на изпълнението !

Окачени тавани.

Ремонт на апартаменти.

Извършваме също и ремонти на апартаменти. Специалисти сме най-вече в шпакловки, бои, вътрешни изолации, гипсокартон и тапети. Работим с доказани професионалисти и във всички останали сфери на вътрешните ремонти.

Ремонт на тухлени блокове.

Ремонтиране на общи части - тухлени блокове.

От над 10 години ремонтираме стари жилищни кооперации, претърпяли земетресения, течове, пожарии и ударите на времето. Отстраняваме успешно винервайс по няколко начина. Работим с договор, срокове, гаранции и чистота на изпълнението. Предлагаме безплатен оглед и оферта до 24 часа, както и до 20 % отстъпка от материали.

Ремонт на панелен блок.

Ремонти на общи части на панелни блокове.

Имаме богат опит в извършването на ремонти на общи части на жилищни входове. Извършели сме множество ремонти в цяла София. Работим със срок, договори, гаранции и гарантирана чистота. Аванс за труд не взимаме, предлагаме до 20 % отстъпка от висококачествени материали.

Последни мнения от клиенти:

Румяна Танчева преди 6 месеца за Пребоядисване на апартамент | София

“Страхотни професионалисти! Проектът беше изпълнен в срок с много добро качество. Въпреки затрудненията, момчетата се справиха много добре, оставиха всичко много чисто и помогаха във всичко. Най-много ме впечатли личното отношение и гъвкавостта. Препоръчвам горещо!”

Кристина преди 9 месеца за Пребоядисване на детската стая | София

“Имах нужда от бърз ремонт на една стая и съм щастлива, че Йоан Николов се отзова. Направи оглед, изпрати оферта и спази всичко, за което се бяхме разбрали. Стаята е готова за ползване само за три дни. Много ценни препоръки получих, работи чисто и бързо, спазва сроковете и комуникацията е много лесна.
Благодаря за отличната работа и за професионалното отношение!”

Борислав Велков преди 10 месеца за Освежаване на 2 етажа от блок в 2 цвята. | София

“Останахме много доволни от майстор Николов. Бързо и качествено изпълнение”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Силните ни страни като екип, който извършва ремонти от над10 години заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден. Начинът ни на работа е така изграден, че почивката по време на работа не е приоритет, както и работата пред почивните дни също е част от нашето ежедневие. Опитът, който сме придобили през годините е средоточен в реновирането и превръщането на входове, апартаменти, офиси, къщи, фасади, бензиностанции и всякакви обекти, по които сме работили в приветливи и с европейски вид. С времето се научихме как да подхождаме във всяка една ситуация и как да бъдем възможно най-коректни и в услуга на клиента. Високочувство за отговорност като за наше собствено помещение е начин на мислене спрямо всеки един обект, който сме поемали и извършвали ремонтни дейности. Желание и удоволствието от работата ни смятам за силно качество, защото превръщането на един тъмен, мрачен и съсипан софийски вход във едно приятно място на което да се прибереш е мисъл, която винаги ни е мотивирала и радвала сетивата ни особено крайния резултат !

Специализация и квалификация


Специалисти сме във: боядисването на помещения с латекс, блажна боя, лакиране, обръщане на прозорци, поставяне на ъглохранители, както и вътрешна изолация, всякакви видове шпакловки, замазки, слагане и махане на тапети, грундиране и подготвяне на обекти, които не виждали ремонт откакто са създадени, разчиставане и изнасяне на ненужни вещи. Майстор Ивайло Николов е специализирал 3 години в областта на ремонтните услуги в Германия, област Бавария, там е работел в фирма, която се е занимавала именно с извършването на ремонти, както на частни така и на обществени сгради. Специализацията му е задала модел на работа и начин на мислене спрямо немските стандарти и разбирания за работа и извършена дейност. Част от обектите, които са ремонтирали са били обществени училища, домове на немски аристократи, магазини, дискотеки, клубове и заведения. Останалите момчета са научили почти всичко от него по начина по който той го е усвоил в Герамания.