Добре дошли в бизнес страницата на Майстор Николов

Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, широки връзки със специалисти във всякакви области.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Пребоядисване на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Страхотни професионалисти! Проектът беше изпълнен в срок с много добро качество. Въпреки затрудненията, момчетата се справиха много добре, оставиха всичко много чисто и помогаха във всичко. Най-много ме впечатли личното отношение и гъвкавостта. Препоръчвам горещо!” на 04 Nov 2019 от Румяна Танчева.

Пребоядисване на детската стая, Боядисване и декорация | София

“Имах нужда от бърз ремонт на една стая и съм щастлива, че Йоан Николов се отзова. Направи оглед, изпрати оферта и спази всичко, за което се бяхме разбрали. Стаята е готова за ползване само за три дни. Много ценни препоръки получих, работи чисто и бързо, спазва сроковете и комуникацията е много лесна.
Благодаря за отличната работа и за професионалното отношение!”
на 22 Aug 2019 от Кристина .

Освежаване на 2 етажа от блок в 2 цвята., Боядисване и декорация | София

“Останахме много доволни от майстор Николов. Бързо и качествено изпълнение” на 20 Jul 2019 от Борислав Велков.

Ремонт на 6 етажен вход, Боядисване и декорация | София

“Основната част от изискванията ни бяха изпълнени. Ремонтът беше извъшен в договорения срок. Входът е забележимо освежен и подновен.” на 04 Jun 2019 от Todor Bozhankov.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Силните ни страни като екип, който извършва ремонти от над10 години заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден. Начинът ни на работа е така изграден, че почивката по време на работа не е приоритет, както и работата пред почивните дни също е част от нашето ежедневие. Опитът, който сме придобили през годините е средоточен в реновирането и превръщането на входове, апартаменти, офиси, къщи, фасади, бензиностанции и всякакви обекти, по които сме работили в приветливи и с европейски вид. С времето се научихме как да подхождаме във всяка една ситуация и как да бъдем възможно най-коректни и в услуга на клиента. Високочувство за отговорност като за наше собствено помещение е начин на мислене спрямо всеки един обект, който сме поемали и извършвали ремонтни дейности. Желание и удоволствието от работата ни смятам за силно качество, защото превръщането на един тъмен, мрачен и съсипан софийски вход във едно приятно място на което да се прибереш е мисъл, която винаги ни е мотивирала и радвала сетивата ни особено крайния резултат !

Специализация и квалификация:

Специалисти сме във: боядисването на помещения с латекс, блажна боя, лакиране, обръщане на прозорци, поставяне на ъглохранители, както и вътрешна изолация, всякакви видове шпакловки, замазки, слагане и махане на тапети, грундиране и подготвяне на обекти, които не виждали ремонт откакто са създадени, разчиставане и изнасяне на ненужни вещи. Майстор Ивайло Николов е специализирал 3 години в областта на ремонтните услуги в Германия, област Бавария, там е работел в фирма, която се е занимавала именно с извършването на ремонти, както на частни така и на обществени сгради. Специализацията му е задала модел на работа и начин на мислене спрямо немските стандарти и разбирания за работа и извършена дейност. Част от обектите, които са ремонтирали са били обществени училища, домове на немски аристократи, магазини, дискотеки, клубове и заведения. Останалите момчета са научили почти всичко от него по начина по който той го е усвоил в Герамания.